چقدر فعال...!!!به نقل از Ali pasha :بچه های شما اگر زورشون میاد اعلام حضور کنن ب\ه های ما اصلا نیستن!
در حال حاضر فقط منم!
شما دقیقا چه سالی رو میگید که ایسنگاهها یکی بود؟به نقل از hoda.m :خوش اومدين!!!
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااي! شما خونتون واوانه!
منم ميخوام!
يعني الان تو سرويس هانيه و مائده و فاطمه اي!
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااي!
من چقدر از واوان خاطره دارم!
روزايي كه با هانيه مي رفتيم ملچ ملوچ! انقدر رفتيم كه...!!!
اون موقع ها كه راننده سرويس فرزانگان رفته بود شده بود راننده سرويس رجايي! بعد ايستگاه هاي ما و اونا يكي بود! بعد...!
روزايي كه...!!!
صبحايي كه سرويس نميومد. من و هانيه و الهه كلي تو خيابون راه ميرفتيم! ميرفتيم پيراشكي مي خريديم! بعدش پياده ميرفتيم تا آژانس نيكو!
اون روزي كه الهه رفت برامون پيراشكي بخره! من و هانيه بيرون وايستاديم و الهه انقدر خنگ بازي درآورد كه اون 2تا پسر فروشندهه كلي بهمون خنديدن! بعدشم...!
اون روزي كه من و هانيه رفتيم براي مامانامون گل بخريم! :-s
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااي!
من چقدر دلم براي اون روزا تنگ شده!
چقدر خوش ميگذشت!
چقدر...!
به نقل از علیرضا م ... :شما دقیقا چه سالی رو میگید که ایسنگاهها یکی بود؟
چون ملچ ملوچ ۲ سال نشده هنوز سال تاسیسش!!!
یک جور می گی از ملچ ملوچ تا نیکو پیاده رفتیم هر کی ندونه فکر میکنه چقدر راه هستش!
الآن واوان رو خیلی دوست دارید؟ما هم دوسش داریم شدیدا!
براي شما هم دارم...به نقل از ania :چقدر لوس :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :
خوب شد پرسیدی!!به نقل از happychemist :هرچی که فکر میکنید مارو کمک کنه.مثلا راجع به المپیاد و کنکور.مثلا الان من المپ شیمی میخونم و درسای مدرسه نمیخونم.برام مشکلی ایجاد نمیشه؟از این جور چیزا...tnx
اگه ادامه ميداديد ولي به نتيجه ي خاصي نمي رسيديد چه طور؟به نقل از علیرضا م ... :من خودم الآن از اینکه المپیاد شیمی رو نیمه کاره رها کردم خیلی خیلی پشیمونم!
شما هم اگر جدا هدفتون المپیاده و علاقه دارید حتما ادامش بدید که ضرر نمی کنید!
نکته ای هم که وجود داره اینه که المپیاد چیز خیلی سختی نیست اگر بخونید!
در کل ادامه ی المپیاد رو پیشنهاد میکنم!!
این موضوع پشیمون شدن و ناراحت شدن کاملا بستگی به روحیات شخص داره!به نقل از hoda.m :اگه ادامه ميداديد ولي به نتيجه ي خاصي نمي رسيديد چه طور؟
اون جوري پشيمون نبوديد از اينكه رفتيد سراغ چيزي كه كلي روش وقت گذاشتيد ولي تهش به نتيجه نرسيديد تازه كلي هم از درساي مدرسه و دوستاتون عقب افتاديد؟
مهندسی شیمی!به نقل از happychemist :شما الان چه رشته ای میخونید؟