چرا دیگه، این یارو بود، کوشا فرشادیان پور فک کنمبه نقل از A M I N :بچه ها یه سوال
کسی معلم خوب واسه المپ شیمی سراغ نداره؟
به نقل از dinosaur :چرا دیگه، این یارو بود، کوشا فرشادیان پور فک کنم
چن سال پیشا طلا شده بود، من در مورد لنگرود نمیدونم، میتونی از مدرستون بپرسی یا اگه نشد یه جایی تو رشت هست، مارلیک، اول خیابون معلم از سمت قلی پور میتونی زنگ بزنی اونجا هم بپرسی، که کسی هس که وخت اینا هم داشته باشه یا نه تو سایتش شمارش هست:marlik.orgبه نقل از A M I N :اون دیگه کیه؟
بچه ها از کلاساش خیلی راضی بودن .به نقل از A M I N :اون دیگه کیه؟
سلام من زیاد میشناسم اما اگه بخوان بیان باید مدیرتون هماهنگ کنه؟به نقل از A M I N :بچه ها یه سوال
کسی معلم خوب واسه المپ شیمی سراغ نداره؟
واقعا؟!به نقل از سپیــده :بچه ها از کلاساش خیلی راضی بودن .
الان فک کنم از تهران انتقالی گرفته برای رشت
به نقل از helli3 :سلام به همه،ما میخوایم از تهران بیایم رشت،الان حلی تهران میخونم،حلی ۵.سمپاد رشت چطوره،معلمهاش خوب درس میدن؟ کتابها رو میخونین یا جزوه و کتاب دادن؟ ازمون و اینام میگیرن؟ المپیاداش چطوره؟ منظم هست؟ ممنون میشم جواب بدین
سلامبه نقل از helli3 :سلام به همه،ما میخوایم از تهران بیایم رشت،الان حلی تهران میخونم،حلی ۵.سمپاد رشت چطوره،معلمهاش خوب درس میدن؟ کتابها رو میخونین یا جزوه و کتاب دادن؟ ازمون و اینام میگیرن؟ المپیاداش چطوره؟ منظم هست؟ ممنون میشم جواب بدین
نه جدی نمیگیرن سال به سال بدتر میشه البته من خیلی خبر میرزاکوچیکو ندارم ولی اونجا هم کار خاصی دارن نمیکنن، چیز چرتش اینه که الان مدرسه هایی مثه یکان و اندیشه های شریف و اینا وضعشون از نظر المپیاد اینا تقریبن بهتر از ماست! ینی اقلن واسه یسری رشته ها کلاس اینا دارن البته بچه هاشون که کلن تو این فازا نیستن ولی امکانتشون بهتره!به نقل از سپیــده :المپياد بايد خودت تهش با يه چندتا دوستت بري دنبالش ، بيشتر اينجوريه. الان ولي ميخوان جدي تر بگيرنش.
قبول دارم ولی بازم نامردیه دیگه، ما باید اول کلاس داشته باشیمبه نقل از سپیــده :امكانات داشتن كه مهم نيست صرفا!
من يادمه اواخر از مارليك اومدن مدرسه ما براي كلاسو اينا .
مركز پسران ولي كلا پيگيريشون بيشتر بود تو اين زمينه:)
اهمبه نقل از A M I N :کسی آزمون پیشرفت تحصیلی استان گیلان (منظورم سمپاد نیست ) شرکت کرده؟
کارنامشم گرفته؟
گفتن برای دریافت کارنامه باید بریم "www.besat azmoon.ir" که برای ورودش باید نام کاربری و رمز عبور داشته باشیم.
نام کاربری و رمز عبور اون جا چیه؟
یه کد داوطلبی و یه شماره مسلسل روی پاسخ نامه نوشته بود که من اونا رو وارد می کنم نمیاد.
راهنمایی لطفا
به نقل از DARK SHADOW :اهم
ببخشید از این آزمونایی هست که واسه همه ی مدارس هست یا ثبت نامی هست؟