پریا16 کاربر فعال ارسالها 49 امتیاز 348 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت مدال المپیاد شیمی 2012/9/27 #91 پاسخ : سمپادی های گیلان بچه ها میشه بگید خجسته دقیقن چیه؟ مرد یا زن؟ چرا همه رفتن جز اون؟
anahita96 کاربر حرفهای ارسالها 547 امتیاز 4,465 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت مدال المپیاد نقره ى شيمى دانشگاه علوم پزشكى تهران رشته دانشگاه پزشكى 2012/9/27 #92 پاسخ : سمپادی های گیلان خواجه ست شايدم هر دو
Sepidd کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2012/9/27 #93 پاسخ : سمپادی های گیلان من فک میکنم حرف خانم فرخیان منطقی باشه آخه خجسته بمونه فقط که پس همون ماله ناحیه ما بوده یا مثلن منطقه .... بوده!
پاسخ : سمپادی های گیلان من فک میکنم حرف خانم فرخیان منطقی باشه آخه خجسته بمونه فقط که پس همون ماله ناحیه ما بوده یا مثلن منطقه .... بوده!
پریا16 کاربر فعال ارسالها 49 امتیاز 348 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت مدال المپیاد شیمی 2012/9/27 #94 پاسخ : سمپادی های گیلان ینی فقط معلمای مرد ماله یه ناحیه دیگه بودن؟!!!!!از بین این همه معلم ؟!!!! مدیرمونم که حالا حالا ها اون صندلی رو ول نمیکنه
پاسخ : سمپادی های گیلان ینی فقط معلمای مرد ماله یه ناحیه دیگه بودن؟!!!!!از بین این همه معلم ؟!!!! مدیرمونم که حالا حالا ها اون صندلی رو ول نمیکنه
anahita96 کاربر حرفهای ارسالها 547 امتیاز 4,465 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت مدال المپیاد نقره ى شيمى دانشگاه علوم پزشكى تهران رشته دانشگاه پزشكى 2012/9/27 #95 پاسخ : سمپادی های گیلان اون جلسه اي ك گذاشتن و از اوليا امضا گرفتن، امضا برا ٢ چيز بود. موندن معلماي مرد و موندن مدير!!
پاسخ : سمپادی های گیلان اون جلسه اي ك گذاشتن و از اوليا امضا گرفتن، امضا برا ٢ چيز بود. موندن معلماي مرد و موندن مدير!!
پریا16 کاربر فعال ارسالها 49 امتیاز 348 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت مدال المپیاد شیمی 2012/9/27 #96 پاسخ : سمپادی های گیلان اره ینی مدیر انقدر بدبخت شده که با کلک امضا میگیره؟! این مدیری که ما داریم تو خونشم شک دارم بتونه با دخترش کنار بیاد :)
پاسخ : سمپادی های گیلان اره ینی مدیر انقدر بدبخت شده که با کلک امضا میگیره؟! این مدیری که ما داریم تو خونشم شک دارم بتونه با دخترش کنار بیاد :)
anahita96 کاربر حرفهای ارسالها 547 امتیاز 4,465 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت مدال المپیاد نقره ى شيمى دانشگاه علوم پزشكى تهران رشته دانشگاه پزشكى 2012/9/27 #97 پاسخ : سمپادی های گیلان مدیری که همه ی دبیرا و دانش آموزا باهاش مشکل دارن معلومه برا موندنش یه همچین کارایی باید بکنه!! :)
پاسخ : سمپادی های گیلان مدیری که همه ی دبیرا و دانش آموزا باهاش مشکل دارن معلومه برا موندنش یه همچین کارایی باید بکنه!! :)
Sepidd کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2012/9/27 #98 پاسخ : سمپادی های گیلان آدمی که اینقد این صندلی و دوست داره که نه تنها دانش آموزا بلکه معلما هم باهاش نمی سازن بازم میخواد کادرو زجر کش کنه یکی از ویژگی هاش لج با افراد کوچکتر از خودشه :|
پاسخ : سمپادی های گیلان آدمی که اینقد این صندلی و دوست داره که نه تنها دانش آموزا بلکه معلما هم باهاش نمی سازن بازم میخواد کادرو زجر کش کنه یکی از ویژگی هاش لج با افراد کوچکتر از خودشه :|
3@gh@r کاربر نیمهفعال ارسالها 18 امتیاز 53 نام مرکز سمپاد میرزاکوچک خان شهر رشت 2012/9/29 #99 پاسخ : سمپادی های گیلان منم اعلام وجود میکنم شما زمان مدیریت خانوم یوسفی نبودید؟
anahita_ashg کاربر نیمهحرفهای ارسالها 260 امتیاز 1,240 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر همدان-رشت 2012/10/3 #100 پاسخ : سمپادی های گیلان تو مدرسه شنیدم بعضی از بچه ها گفتن احتمال داره مدرسه شون رو عوض کنن. دوستان شما چیزی شنیدین؟ تصمیمشون جدیه یا فقط یه حرفه؟
پاسخ : سمپادی های گیلان تو مدرسه شنیدم بعضی از بچه ها گفتن احتمال داره مدرسه شون رو عوض کنن. دوستان شما چیزی شنیدین؟ تصمیمشون جدیه یا فقط یه حرفه؟