وجود

baldar

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
مطالعه برای المبیاد ریاضی
پاسخ : وجود

به نقل از Nima Nv :
آره اما من نمیدونم منظور ه اصلی سوال چیه ؟
چون 2 تا برداشت میشه کرد :
1.آیا ما واقعا وجود داریم ؟ حالا با هر عنوانی : مثلا به عنوانه گرده ی گل :D ، شخصیت کتاب ،رویا و ...
2.ما واقعا به همین عنوان "انسان" و در همین دنیا ای که برداشت میکنیم هستیم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر منظور سوال ه اول ه که به نظر من ما حتما هستیم،حالا چه رویا ،چه آدم و یا خیلی چیزای ه دیگه...
اما به حر حال هر چی هستیم وجود داریم !
ولی اگر منظور سوال مورد ه دومه که به نظر من اصلا نمیشه با صراحت گفت هستیم یا نیستیم ! هم ممکن ه باشیم هم ممکن ه نباشیم :D

البته سوالی که توی پست اول تاپیک پرسیده می شه همون مورد دومه.

به نقل از GCD :
سوالی که خیلی وقته توی ذهن من هست اینه که: ما واقعا وجود داریم؟ یعنی این کارهایی که انجام میدیم و زندگی روزمره مون واقعیت داره؟ از کجا معلوم شبیه سازی یک واقعیت پیچیده نباشه، یا یه توهم قبل از شروع؟

اما سوالی که از "عنوان" تاپیک بر می آد، دومیه!

به هر حال سوال اول (وجود ما دقیقا به همین شکل) که بدیهیه نمی تونه کاملا درست باشه! حواس ما گاهی اشتباه می کنن! گاهی فکر می کنیم یه کسی بهمون خیره شده اما بعدش می فهمیم که یه مجسمه است، گاهی یک تصویر رو یه جور دیگه می بینیم، جهت صدا رو از یه جای دیگه می شنویم، پس این حواس همیشه درست نمی گن! حالا چرا انقدر بهشون اعتماد کنیم؟

nima_nv

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
کلاس های المپیاد زیست رو میرم شاید فرجی شد ....

به نقل از دارای بال!!! :
به هر حال سوال اول (وجود ما دقیقا به همین شکل) که بدیهیه نمی تونه کاملا درست باشه! حواس ما گاهی اشتباه می کنن! گاهی فکر می کنیم یه کسی بهمون خیره شده اما بعدش می فهمیم که یه مجسمه است، گاهی یک تصویر رو یه جور دیگه می بینیم، جهت صدا رو از یه جای دیگه می شنویم، پس این حواس همیشه درست نمی گن! حالا چرا انقدر بهشون اعتماد کنیم؟
منم میگم که اعتماد نکنیم :D
تازه من میگم بیشتر از اونی که شما میگی اشتباه میکنن :D

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

ای بابا حرف منو اینجا اشتباه گرفتید
من اگر میگم هر چی تعریف میکنیم در محدوده حواسمونه
منظورم اینه که اگر همین حواس هم مارو به خطا میندازن ما نمیتونیم خطامونو درک کنیم چون بازم همون حواس میخوان برای ما تصمیم بگیرن که خطا کردیم یا نه
پس تا وقتی حواس جدیدی برای نقد و بررسی حواس های قبلی به وجود نیاد نمیفهمیم اشتباه کردیم (:|
تورو خدا بفهمید چی میگم :-<

nima_nv

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
مشهد
مدال المپیاد

به نقل از Captain. Pisko :
منظورم اینه که اگر همین حواس هم مارو به خطا میندازن ما نمیتونیم خطامونو درک کنیم چون بازم همون حواس میخوان برای ما تصمیم بگیرن که خطا کردیم یا نه
پس تا وقتی حواس جدیدی برای نقد و بررسی حواس های قبلی به وجود نیاد نمیفهمیم اشتباه کردیم (:|

منظورتون رو درست نمیفهمم...
اگه منظور اینه که ما باید ادراکمون رو از این دنیا بیشتر کنیم و حواسمون رو تقویت کنیم تا درک واقعی داشته باشن،میشه بگین چه جوری ؟اصلا ممکنه ؟
اگرم منظورتون رو نفهمیدم هم که لطفا برام باز ترش کنید :D

baldar

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
مدال المپیاد

ای بابا حرف منو اینجا اشتباه گرفتید
تورو خدا بفهمید چی میگم :-<

منظور شما اینه که هر اطلاعاتی که ما دریافت می کنیم توسط همین حواس هستن، مثل این که ما توی یه اتاق تاریک خوابیده باشیم و دوستمون از بیرون برامون خبر بیاره،حالا تا وقتی کس دیگه ای نیاد (و ما از اتاق خارج نشیم) نمی تونیم بفهمیم که دوستمون دروغ می گه یا راست!

بله متوجه حرف شما شدم، اما غلطه. :D
شما فرض کنین اون دوست ما حرفاش تناقض داشته باشه، اون موقع هست که می تونیم مطمئن بشیم کاملا راست گو نیست!

البته ما هیج وقت (قبل از این که کس دیگه ای وارد اتاق بشه) نمی تونیم بفهمیم که دوستمون راست گو هست! از راستگویی اش نمی تونیم مطمئن بشیم، اما اگه یه تناقض ازش دیدیم(همون طور که توی حواس خودمون دیده ایم) می فهمیم که دروغ گو هست!

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

نفهمیدید
اصلا
منظور بنده دقیقا اینه که حواست داره بهت کلک میزنه
و تنها وسیله ای که میتونی بفهمی چیزی داره بهت کلک میزنه حواسته بازم نمیتونی بفهمی که حواست داره بهت کلک میزنه

تنها راهی که میتونی بفهمی حواست کلک میزنه یا نه اینه که یک حس جدید داشته باشی مثلا یک چیزی مثل حس هفتم که نمیدونیم چیه
فقط همون حسه که میتونه حس های دیگتو نقد کنه
و بگه کجای کار مشکل دارن
و چون ما همچین حس جدیدی نداریم نمیتونیم بفهمیم که دانسته هامون درسته یا غلط
الان مفهومه؟ :-?

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

به نقل از دارای بال!!! :
منظور شما اینه که هر اطلاعاتی که ما دریافت می کنیم توسط همین حواس هستن، مثل این که ما توی یه اتاق تاریک خوابیده باشیم و دوستمون از بیرون برامون خبر بیاره،حالا تا وقتی کس دیگه ای نیاد (و ما از اتاق خارج نشیم) نمی تونیم بفهمیم که دوستمون دروغ می گه یا راست!

بله متوجه حرف شما شدم، اما غلطه. :D
شما فرض کنین اون دوست ما حرفاش تناقض داشته باشه، اون موقع هست که می تونیم مطمئن بشیم کاملا راست گو نیست!

البته ما هیج وقت (قبل از این که کس دیگه ای وارد اتاق بشه) نمی تونیم بفهمیم که دوستمون راست گو هست! از راستگویی اش نمی تونیم مطمئن بشیم، اما اگه یه تناقض ازش دیدیم(همون طور که توی حواس خودمون دیده ایم) می فهمیم که دروغ گو هست!

چرا حواس رو چیزی جدا از خودت میدونی؟!!!!!!!
حواس در واقع جزئی از خودتن نه یک دوست که از یک در برات خبر میاره #-o

nima_nv

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
مشهد
مدال المپیاد

تنها راهی که میتونی بفهمی حواست کلک میزنه یا نه اینه که یک حس جدید داشته باشی مثلا یک چیزی مثل حس هفتم که نمیدونیم چیه
و بگه کجای کار مشکل دارن
از کجا معلوم اون حس ه هفتمی که میگین درست باشه و بتونه دنیا رو اونجوری که هست درک کنه ،نه اونجوری که میخواد و میتونه ؟

• لایک
امتیازات: HHH

baldar

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
مدال المپیاد

به نقل از Nima Nv :
از کجا معلوم اون حس ه هفتمی که میگین درست باشه و بتونه دنیا رو اونجوری که هست درک کنه ،نه اونجوری که میخواد و میتونه ؟
با هم تطبیقشون می ده و اگه جایی حرفاشون تناقض داشت می فهمه که حداقل یکی شون دروغ گو هست!

• لایک

nima_nv

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
مشهد
مدال المپیاد

به نقل از دارای بال!!! :
با هم تطبیقشون می ده و اگه جایی حرفاشون تناقض داشت می فهمه که حداقل یکی شون دروغ گو هست!
اگه خود ه حس ه هفتم دروغ گو بود چی ؟

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

به نقل از Nima Nv :
ببین منظورم از حس هفتم یک مثال بود
منظور هر چی حس های بیشتری داشته باشیم بیشتر میفهمیم چه کلک هایی بهمون زدن این حس های ...بــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــــ
و ما تنها وقتی واقعیت کامل رو میفهمیم که کامل بشیم
یعنی هر حسی که لازم باشه رو داشته باشیم
که اون دنیا شاید بفهمیم
دیگه بقیش با خدا

nima_nv

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
مشهد
مدال المپیاد

و ما تنها وقتی واقعیت کامل رو میفهمیم که کامل بشیم
یعنی هر حسی که لازم باشه رو داشته باشیم
که اون دنیا شاید بفهمیم
دیگه بقیش با خدا
دقیقا !
اما به نظر من فقط 1 موجود کامله و اونم خداست !
یعنی به نظره من ما هیچ وقت نیمتونیم کامل بشیم و واقعیت رو درک کنیم.......
و تا وقتی هم که نتونیم همونطور که گفتین وضع همینه !

به نظر شما میتونیم ؟

• لایک

baldar

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
مدال المپیاد

نفهمیدید
اصلا
منظور بنده دقیقا اینه که حواست داره بهت کلک میزنه
و تنها وسیله ای که میتونی بفهمی چیزی داره بهت کلک میزنه حواسته بازم نمیتونی بفهمی که حواست داره بهت کلک میزنه

و بگه کجای کار مشکل دارن
و چون ما همچین حس جدیدی نداریم نمیتونیم بفهمیم که دانسته هامون درسته یا غلط
الان مفهومه؟ :-?
چرا حواس رو چیزی جدا از خودت میدونی؟!!!!!!!
حواس در واقع جزئی از خودتن نه یک دوست که از یک در برات خبر میاره #-o

خدای من! من دارم مثال می زنم! حواس هم البته از ما جداست! یک مجرایی به اطلاعات که داره به ما خبر می ده! نمی دونیم راست می گه یا نه! اما وقتی تناقض داشت حرفاش می فهمیم دروغ می گه!
بعدشم شما چرا روی حس هفتم تاکید داری! مطمئن اگه انسان 4 تا حس داشت شما می گفتی حس پنجم لازمه! نه اصلا این طور نیست! همین حسا هم با هم درگیرن!
وقتی حرفای یه حس حتی با خودشم تناقض داره پس دروغ می گه دیگه!

به نظرم شما داری بیش از حد قضیه رو پیچیده می کنی و داری افکار خودت رو بی دلیل(بدون اثبات کردن) می گی(اصلا قصد توهین ندارم!) وجود خدا هنوز اثبات نشده! ما تازه می خوایم خودمون رو اثبات کنیم و شما می گی که خدا می تونه از همه چیز مطمئن باشه؟

بحث ما اینه که حس غلطه،حس (حداقل این تعریف فعلی ما از حس) چیز خوبی نیست!
وجود حس برتر و کامل(هفتم) و خدا هم بعد از این که خودمون و جهان ثابت شدیم باید بحث بشه!

• لایک

knight_black_lord

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
؟؟؟؟
شهر
در حال حاضر آواره،فراری... از شهر و کشورم!!! (بندرعباس)
مدال المپیاد
همش پرید!!!
دانشگاه
Winnipeg university
رشته دانشگاه
Medical science

من فکر کنم همین حواس کافین برای انسان ولی قابلیتاشون کمه.
منظورم همین قابلیت دیدن. مطمئنا طی سالیان زیاد میتونه الان طیف نورو بین حدود 400-700 نانومترو ببینه.
بازم داره پیشرفته تر میشه.
مثلا اگه چشم قابلیت اینو داشت که به جز دیدن اشیا (فقط سنسورایی برای درک نور) سنسورایی برای ارتباط ذهنیم داشت خیلی بهتر میشد.
من نمیدونم که حسا مارو گول میزنن یا نمیزنن ولی مطمئنا درصدی خطا دارن. و ابزار های ابتدایی هستن. البته نسبت به بقیه جونورا خیلیم خوبن. ولی هنوز جای ارتقا دارن.
من فک کنم همین الانم میشه حواسو کنترل کرد و دید که آیا مارو دارن گول میزنن یا نه. نیازیم به حس بالا تری نیس.
ابزارهای کامپیوتری پیشرفته راحت میتونن حواسو بگیرن و کنترل کنن.
مسیر انتقال پیام های حسیو دنبال کنن و جواب های آدمای مختلفو بررسی کنن.

• لایک

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

nima nv داری همون حرف منو میزنی !
دارای بال
اولا من روی حس هفتم تاکید نکردم منظورم اینه که بیشتر از حس هایی که الان داریم باشه
گفتم حس هفتم که منظورمو بفهمید
2-جز در عالم خواب و هیپنوتیزم که از محیط اطرافت کنده میشی همیشه حس ها باهاتن و جزئی از خودتن
3-منم میگم حس های بیشتر خودشونو نقد میکنن،یعنی تناقض هارو پیدا میکنن،این حرفت که با من یکیه مشکلت چیه دیگه؟! #-o
4-من جمله آخر که دیگه بقیش با خداس رو برای اینکه گفتم که منظورم یک موجودی بود که خیلی کامله
منظور ما نمیتونیم با این 5 الی 6 تا حس ناقصمون حقیقت رو ببینیم و درک کنیم،خدا رو قبول نداری به جاش یک موجود کامل رو فرض کن،بازم میگم قصدم از گفتنش فقط و فقط این بود که بگم ما کامل نیستیم
5-تکرار میکنم حس هفتم یک حس خارق العاده که من برای خودم تعریف کردم نیست من میگم مثلا اگر جای 6 تا 10 تا حس داشتی حقیقتو بیشتر از الان کشف میکردی
ولی الان زور بزنی یکم شاید بیشتر بفهمی
6- در کل بحث در باره ی اینکه حس وجود داره یا نه نیست
بحث اینه دنیا واقعیه یا نه
منم گفتم چون ما فقط با همین 5 الی 6 تا حواسمون جهان رو درک میکنیم و اینا دارن بهمون میگن که دنیا و ما واقعی هستیم،حتی اگر ما مجازی هم باشیم چون حس هامون اینطور برنامه ریزی شدن که ما نفهمیم پس نمیفهمیم مجازی هستیم
7- در آخر هم شما بگو چه دلیل مستندی آوردی که من نیاوردم؟
اصلا بحث فلسفی همیشه دلیل نمیخواد که مکتوب باشه
چون همش به عقیده برمیگرده
بزرگ ترین اصل های فلسفه رو هم با نقد و بررسی بدون مطالعه میتونیم خودمون کشفش کنیم

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

به نقل از knight_black_lord :
من فکر کنم همین حواس کافین برای انسان ولی قابلیتاشون کمه.
منظورم همین قابلیت دیدن. مطمئنا طی سالیان زیاد میتونه الان طیف نورو بین حدود 400-700 نانومترو ببینه.
بازم داره پیشرفته تر میشه.
مثلا اگه چشم قابلیت اینو داشت که به جز دیدن اشیا (فقط سنسورایی برای درک نور) سنسورایی برای ارتباط ذهنیم داشت خیلی بهتر میشد.
من نمیدونم که حسا مارو گول میزنن یا نمیزنن ولی مطمئنا درصدی خطا دارن. و ابزار های ابتدایی هستن. البته نسبت به بقیه جونورا خیلیم خوبن. ولی هنوز جای ارتقا دارن.
من فک کنم همین الانم میشه حواسو کنترل کرد و دید که آیا مارو دارن گول میزنن یا نه. نیازیم به حس بالا تری نیس.
ابزارهای کامپیوتری پیشرفته راحت میتونن حواسو بگیرن و کنترل کنن.
مسیر انتقال پیام های حسیو دنبال کنن و جواب های آدمای مختلفو بررسی کنن.
شما هم خیلی کامپیوتر دوست داری ها!
کامپیوتر هم میتونه اشتباه کنه
البته نمیدونیم اولای تاپیک کیا بودن ولی اونموقع گفتم یک کتابی رو شروع کردم به خوندنش در همین مورده
توش یک چیزای جالبی پیدا کردم که قابل گفتن نیست فقط باید برین بخونیدشون
به هممون کمک میکنه

فکر میکنم شاید به قول ... لورد 5 تا حس هم بتونن کارایی بکنن ولی باید از نشونه ها استفاده کنن
یعنی فکرمون نشونه هایی که حس ها میدن رو با دقت بیشتری تحلیل کنه و گرنه حس های ما چیزی رو که دنبالشیم رو به طور علنی بهمون نشون نمیدن

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

بالاخره فرضيه جهان هاي موازي اثبات شد!

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

اثبات شد؟
قضیه چیه؟
خبرش کجا پخش شده؟!
بگو ما هم بیفتیم توی غلتک
من خبری نشنیدم :-?

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

جهان موازي ثابت شد
فيزيكدانان كوانتمي دانشگاه كاليفرنيا كشف عجيبي كرده اند كه به گونه اي نشان مي دهد جسمي كه در مقابل يك فرد قرار گرفته و ديده مي شود مي تواند به صورت همزمان در جهاني موازي نيز وجود داشته باشد.

به گزارش مهر، اين كشف به واسطه ذره اي كوچك و فلزي انجام گرفته است؛ براده اي به قطر يك تار مو، جسمي كه بسيار ريز است اما در عين حال مي توان آن را با چشم غير مسلح نيز مشاهده كرد.

دانشمندان اين ذره را در كاسه اي مخروطي و تاريك سرد كرده و تمامي هواي اطراف آن را به منظور حذف ارتعاش خارج كردند. سپس محققان ذره را مانند يك دياپازون حركت داده و مشاهده كردند ذره در زماني واحد حركت كرده و متوقف مي شود.

چگونه اين پديده را درك كنيم؟

براي درك اين پديده كه كاملا غير ممكن به نظر مي رسد، بايد بسيار بسيار كوچك انديشيد، حتي كوچكتر از اتمها، الكترونهايي كه به دور هسته اتم در گردشند، در آن واحد در حالتهاي چند گانه حركت مي كنند كه ثابت كردن آنها تقريبا غير ممكن است. به بيان ساده تر مي توان گفت زماني كه فردي در شهر اكلاهاما به ديدن مادر خود مي رود در جهان موازي كه ذرات اتمي وي در آن حضور دارند همان فرد در خانه مشغول تماشاي تلويزيون است.

به گفته دانشمندان شايد اين پديده كاملا غير واقعي به نظر آيد اما بر پايه علم حقيقي رخ مي دهد. بر اساس يكي از نظريه هاي فيزيكي زماني كه پديده اي در يك حالت مشاهده مي شود اين پديده جهان را به دو بخش تقسيم مي كند. نظريه چند حالتي بر اين پايه استوار است كه جهان فعلي طي مشاهده انسان متوقف شده و انسان تنها يكي از واقعيات در حال وقوع را مشاهده مي كند. براي مثال مي تواند توپ فوتبال را ببيند كه در هوا در پرواز است، اما شايد در جهان موازي اين توپ در همان لحظه سقوط كرده باشد و يا شايد اصلا فردي در آن لحظه مشغول بازي فوتبال نباشد.

بسياري از فيزيكدانان بزرگ پايه هاي علمي جهان چند حالتي را حتي اگر نتوان آن را به اثبات رساند قبول دارند. "شان كرول" از موسسه تكنولوژي كاليفرنيا يكي از اين فيزيكدانان بوده و معتقد است تا زماني كه نتوان تمدنهاي فوق پيشرفته بيگانه را تصور كرد كه پي به واقعيت اين نظريه برده اند، انسانها تحت تاثير امكان وجود جهانهاي ديگر قرار نخواهند گرفت. وي در عين حال معتقد است هرگز فردي قادر به ابداع دستگاهي نخواهد بود كه با استفاده از آن بتوان ميان اين جهانها ارتباط برقرار كرد.

درك واقعيت جهان موازي بستگي شديدي به درك انسان از زمان دارد. به گفته "كرول" ما زمان را به صورت واقعي احساس نمي كنيم، تنها شاهد گذشت آن هستيم. براي مثال گذشت زمان در هنگام يك مسابقه هيجان انگيز بسيار سريع و در سر كلاس يك درس كسل كننده كاملا كند است. يا هنگامي كه فردي تلاش دارد با تاخير در دفتر كارش حاضر نشود، دقايق براي وي با سرعتي باور نكردني مي گذرند اما چند دقيقه باقي مانده از ساعت كار به راحتي با چندين ساعت برابري مي كنند.

بازگشت به آينده

"فرد آلن ولف" از دانشمندان فيزيك كوانتم نيز معتقد است زمان به شكل يك خيابان يك طرفه به نظر مي آيد كه از گذشته به سوي حال در حركت است، اما با در نظر گرفتن نظريه هاي قابل ملاحظه اي كه در سطح كوانتمي ارائه شده اند، ذرات در آن واحد به سمت عقب و جلو در حركتند. در صورتي كه بتوانيم از بخش "جلو و عقب رفتن در آن واحد" صرف نظر كنيم، شانس درك بخشي از فيزيك را از خود گرفته ايم.

به گفته "ولف" زمان در ماشينهاي كوانتمي به صورت مستقيم حركت نمي كند بلكه حركتي زيگزاگ داشته و به همين دليل وي معتقد است امكان ساختن ماشيني كه بتواند زمان را منحرف كند، وجود دارد.

به گفته "ريچارد گات" فيزيكدان دانشگاه پرينستون "سرگئي كريكالو" فضانورد روسي كه در 6 ماموريت فضايي حضور داشته است نسبت به بقيه انسانهاي روي زمين 48/1 ثانيه جوانتر است زيرا وي در سرعتي بسيار بالا در مدار حركت كرده است و كم سن تر بودن نسبت به بقيه به معني جهش به آينده و تجربه نكردن زمان حال مشابه با ديگران است. به گفته وي از جهتي مي توان گفت اين فضانورد به سوي آينده سفر كرده و دوباره بازگشته است!

"گات" مي گويد نيوتن باور داشت زمان پديده اي جهاني است و تمامي ساعتهاي جهان به صورت يكسان حركت مي كنند. اكنون با توجه به نظريه نسبيت خصوصي اينشتين مي توان گفت سفر به آينده امكان پذير است. با در نظر گرفتن نظريه گرانش اينشتين، قوانين فيزيك از منظري كه امروز آنها را درك مي كنيم نشان مي دهند حتي سفر در زمان به سوي گذشته نيز امكانپذير است اما براي مشاهده امكان اين سفر بايد قوانين جديد فيزيكي در سطح كوانتمي فراگرفته شوند.

درك اين قوانين نيز با استفاده از ذره اي فلزي و بسيار كوچك و كاسه اي مخروطي شكل آغاز شده است. در واقع فيزيكدانان دانشگاه كاليفرنيا با ابداع خود مقياس ماشينهاي كوانتمي را به ابعاد بزرگتري تغيير دادند.

بر اساس گزارش فاكس نيوز، مسئله بعدي فراگرفتن چگونگي كنترل ماشينهاي كوانتمي و استفاده از آنها براي اجسام بزرگتر است. در اين صورت شايد بتوان با دستكاري تنها چند الكترون كوچك به جهان موازي دست پيدا كرد.

http://www.hupaa.com/page.php?id=4297

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

آقا من نفهمیدم
یعنی چی ذره در زمانی واحد حرکت کرده و متوقف میشود؟ #-o

بالا