baldar
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- مطالعه برای المبیاد ریاضی
پاسخ : وجود
البته سوالی که توی پست اول تاپیک پرسیده می شه همون مورد دومه.
اما سوالی که از "عنوان" تاپیک بر می آد، دومیه!
به هر حال سوال اول (وجود ما دقیقا به همین شکل) که بدیهیه نمی تونه کاملا درست باشه! حواس ما گاهی اشتباه می کنن! گاهی فکر می کنیم یه کسی بهمون خیره شده اما بعدش می فهمیم که یه مجسمه است، گاهی یک تصویر رو یه جور دیگه می بینیم، جهت صدا رو از یه جای دیگه می شنویم، پس این حواس همیشه درست نمی گن! حالا چرا انقدر بهشون اعتماد کنیم؟
به نقل از Nima Nv :آره اما من نمیدونم منظور ه اصلی سوال چیه ؟
چون 2 تا برداشت میشه کرد :
1.آیا ما واقعا وجود داریم ؟ حالا با هر عنوانی : مثلا به عنوانه گرده ی گل ، شخصیت کتاب ،رویا و ...
2.ما واقعا به همین عنوان "انسان" و در همین دنیا ای که برداشت میکنیم هستیم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر منظور سوال ه اول ه که به نظر من ما حتما هستیم،حالا چه رویا ،چه آدم و یا خیلی چیزای ه دیگه...
اما به حر حال هر چی هستیم وجود داریم !
ولی اگر منظور سوال مورد ه دومه که به نظر من اصلا نمیشه با صراحت گفت هستیم یا نیستیم ! هم ممکن ه باشیم هم ممکن ه نباشیم
البته سوالی که توی پست اول تاپیک پرسیده می شه همون مورد دومه.
به نقل از GCD :سوالی که خیلی وقته توی ذهن من هست اینه که: ما واقعا وجود داریم؟ یعنی این کارهایی که انجام میدیم و زندگی روزمره مون واقعیت داره؟ از کجا معلوم شبیه سازی یک واقعیت پیچیده نباشه، یا یه توهم قبل از شروع؟
اما سوالی که از "عنوان" تاپیک بر می آد، دومیه!
به هر حال سوال اول (وجود ما دقیقا به همین شکل) که بدیهیه نمی تونه کاملا درست باشه! حواس ما گاهی اشتباه می کنن! گاهی فکر می کنیم یه کسی بهمون خیره شده اما بعدش می فهمیم که یه مجسمه است، گاهی یک تصویر رو یه جور دیگه می بینیم، جهت صدا رو از یه جای دیگه می شنویم، پس این حواس همیشه درست نمی گن! حالا چرا انقدر بهشون اعتماد کنیم؟