رمانتیک ؟!!! یا حضرت عباس !!!!به نقل از dr.eniac :رفتيم خارج شهر (يه روستاي خيلي قشنگ به اسم بوژان تو شهرمون)
پليس بهمون گير داد ولي تو روستا آشنا داشتم كمكمون كرد.
از اون به بعد نامردا منو نبردن نميدونم چرا ولي واقعا با هم خيلي مهربون و رمانتيكن
آره اسم دانشگاه هنر اصفهان پردیسه خیلی دانشگاه باحالیه منظورم نسبت به بقیه ی دانشگاه هاست خواهرم پردیس درس میخوند البته دانشگاشون چند تا قسمت داره مثلا یکیش توحید خونه س اون یکی مارتا پیترز و اون یکی سوکیاس و داوید(اگه درس بگم)و...به نقل از mr1991 :من فقط ميدونم دانشگاه ما انگار يه پرديسم تو اصفهان داره!
یعنی چی؟چه ربطی داره؟به نقل از E.H.A :به نظر من دانشجو های دانشگاه هنر شبیه فرانسویا میشن!
واسه شماها هنوز زوده این جور چیزا رو بدونید !!! اگه قسمت شد و اومدید (البته هر کسی همچین سعادتی نداره !!! ) خودتون میبینید !!! #-oبه نقل از dr.eniac :خب براي اينا و من بگو بيشتر آشنا شيم شايد قسمت شد اومديم دانشگاه هنر
منظورتو نمی فهمم !!!به نقل از soroosh.farshchin :شما هنر نخوندید که!
از ریاضی رفتین!اصلا جای مناسبی نیست واسه اونایی که بخوان هنر بخونن و برن!
منظورم از کار و ... است!وگرنه دانشگاه خوبیه!
خیلی زرنگی پسر !!!به نقل از dr.eniac :من از محيط دانشگاهش خيلي خوشم مياد اگه ميرفتم دانشگاه فردوسي مطمئنا واحد هاي عموميمو ميومدم دانشگاه هنر نيشابور پاس ميكردم.....
منظورش اينه شما تا سوم دبيرستان رشتتون رياضي بوده بعد رفتين دانشگاه هنر كه اينطوري خوب نيست بايد از اول ميرفتي رشته هنر (ولش كن سروشه ديگه)به نقل از mr1991 :منظورتو نمی فهمم !!!
بيخودي نيست كه بهم ميگن تيزهوش.......به نقل از mr1991 :خیلی زرنگی پسر !!!
منظورم اینه که کسی که هنر خونده و رفته دانشگاه هنر تنبله!ودر آینده بازار کار هم نداره(البته بیشتریا و استثنا هم هست)به نقل از mr1991 :منظورتو نمی فهمم !!!
به نقل از dr.eniac :منظورش اينه شما تا سوم دبيرستان رشتتون رياضي بوده بعد رفتين دانشگاه هنر كه اينطوري خوب نيست بايد از اول ميرفتي رشته هنر (ولش كن سروشه ديگه)
به نقل از dr.eniac :بيخودي نيست كه بهم ميگن تيزهوش.......
هر وقت از جلو دانشگاه هنر رد ميشم دلم قنج ميره