- شروع کننده موضوع
sohaaaa
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان کرج
سلام برو بچ باهوش فروم!!
امروز یهو یادم افتاد چقد جای سودوکو تو انجمن خالیه !
گفتم بد نیست یه سری مسابقات راه بندازیم !!
واسه این که شرایط واسه همه یکسان باشه از یه منبع استفاده کنیم و یه بازی مشترک باشه...
پس اول از همه بازی رو از اینجا دانلود کنید...
حالا چند دور بازی کنید...
حالا هر وقت احساس کردین رکورد خوبی زدین عکسشو اینجا بزارین!!...>>>تاکید میکنم..."عکسشو"!!
کلا این رقابت دوستانه و مهیج (تا حدی روکم کنی ) توی همه ی سطوح قابل انجامه!!...آسون و نرمال و سخت...classic ,random,choas...
هرکس رکورد جدیدی زد کلی مثبت میگیره...چون قراره هرکی تاپیک و پست فرد رکورددار رو دید بهش یه مثبت بده!! (فقط دوستان بامرام باشین!! )
(متذکر میشم که رکورد دار بودن تو یه جمع سمپادی میتونه نشانه ای از خفانت باشه!! )
×راستی فعلا رقابت تو بخش کلاسیکه...
امروز یهو یادم افتاد چقد جای سودوکو تو انجمن خالیه !
گفتم بد نیست یه سری مسابقات راه بندازیم !!
واسه این که شرایط واسه همه یکسان باشه از یه منبع استفاده کنیم و یه بازی مشترک باشه...
پس اول از همه بازی رو از اینجا دانلود کنید...
حالا چند دور بازی کنید...
حالا هر وقت احساس کردین رکورد خوبی زدین عکسشو اینجا بزارین!!...>>>تاکید میکنم..."عکسشو"!!
کلا این رقابت دوستانه و مهیج (تا حدی روکم کنی ) توی همه ی سطوح قابل انجامه!!...آسون و نرمال و سخت...classic ,random,choas...
هرکس رکورد جدیدی زد کلی مثبت میگیره...چون قراره هرکی تاپیک و پست فرد رکورددار رو دید بهش یه مثبت بده!! (فقط دوستان بامرام باشین!! )
(متذکر میشم که رکورد دار بودن تو یه جمع سمپادی میتونه نشانه ای از خفانت باشه!! )
×راستی فعلا رقابت تو بخش کلاسیکه...