بالاخره یه استراتژی باید وجود داشته باشه دیگه.یعنی خود شما چجوری حل میکنی؟! از کجا شروع میکنی؟به نقل از shadooneh :من خودم عاشق سودوکو ام یه مدت معتاد سودوکو شده بودم. برای حلش راه حلی وجود نداره فقط باید یه کم دقت کنی
فك ميكنم منظورتون از سودوكو بزرگا سودكوي سرخ پوستي باشه؟درسته ؟؟به نقل از Blest Girl :تو این سودوکو بزرگا ک سخت محسوب میشن.......
......البته هیچ وقت حدسی نمیذارم و توصیه میکنم مخصوصا تو سودوکو های بزرگ ک 4تا مربع بزرگ دارن(ماله روزنامه جام جم).......
خب دلیلی واسش پیدا نکردی؟ از نظر احتمال و اینا.به نقل از ninja :مثلا اگه برای یه عدد 3 تا خونه باشه که دو تاش چسبیده به هم و یکیش جدا باشه و از اون دو دور باشه . در بیشتر مواقع اون خونه تکیه مال اون عدد می شه .
من در 70 درصد مواقع به این برخورد داشتم .
نه اصلا نمی دونم چرا ؟ ولی برای من اکثرن درس در میاد بخصوص تو سودوکو شیطانی ها و چند تایی ها !!!به نقل از ROzhiN :خب دلیلی واسش پیدا نکردی؟ از نظر احتمال و اینا.
نیدونم اسمش چیهبه نقل از Rubiker :فك ميكنم منظورتون از سودوكو بزرگا سودكوي سرخ پوستي باشه؟درسته ؟؟
خب این اولین قدمشه و بهترین کاری ک میتونید بکنید...به نقل از ROzhiN :این روشی که گفتین نگاه کنیم ببینیم چه عددی بیشتر هست بعد تو همه مربعا بذاریمش روش خوبی بود! البته تو همشون جواب نمیده.