buchbuch کاربر جدید ارسالها 3 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2010/4/27 #1 عاشقشمممممممممممممممممم *لطفا فینگلیش ننویسید پست شما ویرایش شد*
YASAMIN کاربر فوقحرفهای ارسالها 668 امتیاز 48 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2010/4/27 #2 پاسخ : The Vampire Diaries من از پسر سمت راستی خوشم میاد
parnian.d کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,470 امتیاز 6,419 نام مرکز سمپاد فرزنگان1 بندرعبّاس دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2010/5/1 #3 پاسخ : The Vampire Diaries منم دوست دارم اين سريالو ولي هربار دارم ميبينم مامانم دقيقا" همون جايي ميرسه كه اينا دارن خون ميخورن!:دي
پاسخ : The Vampire Diaries منم دوست دارم اين سريالو ولي هربار دارم ميبينم مامانم دقيقا" همون جايي ميرسه كه اينا دارن خون ميخورن!:دي
YASAMIN کاربر فوقحرفهای ارسالها 668 امتیاز 48 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2010/5/1 #4 پاسخ : The Vampire Diaries جدیدا که از ما قطع شده ولی اون موقعی که بود مامانم همش می گفت این چیه نگاه می کنی!
پاسخ : The Vampire Diaries جدیدا که از ما قطع شده ولی اون موقعی که بود مامانم همش می گفت این چیه نگاه می کنی!
papari کاربر فوقفعال ارسالها 157 امتیاز 1,467 نام مرکز سمپاد فرزانگان امين شهر اصفهان رشته دانشگاه مهندسي صنايع 2010/5/7 #5 پاسخ : The Vampire Diaries گویا از اون سریالاست که من دوست دارم ولی از اول ندیدم حیف شد
Shine_girl کاربر فعال ارسالها 54 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد farzane+gun شهر DezfoOol City مدال المپیاد نجوم ، کامی ... دانشگاه "HarVarD" 2010/5/7 #6 پاسخ : The Vampire Diaries خیلی سریال تووپیه عاشقشم مخصوصا از بین بازیگراش عاشق دیمونم *لطفا پینگلیش ننویسید*
پاسخ : The Vampire Diaries خیلی سریال تووپیه عاشقشم مخصوصا از بین بازیگراش عاشق دیمونم *لطفا پینگلیش ننویسید*
Sadaf.Tb کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 340 امتیاز 96 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی پزشکی 2010/5/16 #7 پاسخ : The Vampire Diaries من عاشقشم راستی واسه اونایی که از دیمون خوششون میاد اون تو 10 یا11 قسمت اول لاست هم بازی کرده.
پاسخ : The Vampire Diaries من عاشقشم راستی واسه اونایی که از دیمون خوششون میاد اون تو 10 یا11 قسمت اول لاست هم بازی کرده.
K-N-P-G کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 24 نام مرکز سمپاد فرزانگان1-2 شهر همدان-تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته دانشگاه داروسازی 2010/5/29 #8 پاسخ : The Vampire Diaries منم دوسش دارم سریال قشنگیه
شازده کوچولو کاربر نیمهحرفهای ارسالها 260 امتیاز 100 نام مرکز سمپاد علامه حلی همدان شهر همدان مدال المپیاد کنکور خوندنم المپیاد حساب میشه ؟؟؟؟؟؟ دانشگاه اگه خدا بخواد MIT رشته دانشگاه بازم اگه خدا بخواد برق 2010/5/29 #9 پاسخ : The Vampire Diaries منم عاشقشم.از شخصیت استفنم خیلی خوشم میاد.خیلیم دوست دارم این دو تا برادر با هم متحد شن.
پاسخ : The Vampire Diaries منم عاشقشم.از شخصیت استفنم خیلی خوشم میاد.خیلیم دوست دارم این دو تا برادر با هم متحد شن.
esfredj937 کاربر حرفهای ارسالها 547 امتیاز 53 نام مرکز سمپاد فــرزانـگان I تـهران شهر تــهــران رشته دانشگاه دندان پزشکی 2010/5/29 #10 پاسخ : The Vampire Diaries من عاشق دیمونم......!!!! راستی عکسای بهتریم بود که دیمون توش مثه اسکلا نیفتاده باشه ها.....!!!!! ^-^
پاسخ : The Vampire Diaries من عاشق دیمونم......!!!! راستی عکسای بهتریم بود که دیمون توش مثه اسکلا نیفتاده باشه ها.....!!!!! ^-^