نه هنوز نیمدهبه نقل از زهرا.ج :من که خیلی دوسش دارم..ببینم سیزن 2ش اومده یا نه؟! آخرین قسمتش خیلی جای بدی تموم شد!!
فعلا نه تو سیزن 2 هم فک نکنمبه نقل از closeman :منم شنیدم خیلی قشنگه...اما هنوز نگرفتم ببینمش...فقط یه سوال: خدایی نکرده،زبونم لال مثل گرگ و میش...که نیست؟نه؟
به نقل از انتارس_نیک :بچه ها امروز قسمت اولش میاد :P
** یاشار : میگم بد نبود یک منبعــــــــی لینکــــــــی چیزی میذاشتید **
کجا می بینی؟به نقل از راضيه :بچه ها يكي بگه من چندوقته نديدم اخه فكر كنم ساعتش عوض شده يكي از اونجايي كا كاترين به جاي الينا ميره خونه ي الينه و عموي الينا رو ميكشه برا من تعرف كنه ساعتش رو هم بگه
ماهواره ام بي سي پرشيا سيزن ميزنو نميدونم تا اونجايي كه گفتم ديدم بقيشو ميگي؟به نقل از انتارس_نیک :کجا می بینی؟
یعنی تا اخر سیزن یک دیدی؟ یا قسمت اول دو رو هم دیدی؟
سیزن دوشو هنوز نزاشته ولی جاناتان نمیمیره جرمی هم خون اشام نمیشهبه نقل از راضيه :ماهواره ام بي سي پرشيا سيزن ميزنو نميدونم تا اونجايي كه گفتم ديدم بقيشو ميگي؟
به نقل از سـکـو تـ ــــ. :از بین همه ی فبلم های خون آشامی که دیدم ، این از همشون خفن تره .. خیلی جالبه و مثه گرگ و میش ، ماست ، نیست خیلی اکشن تره
یکش از همه بهتر بود .. واقعا جالب ساخته بودنش .. دو بد نبود .. به نظر من به اکیلیپس که رسید ، خیلی بد شد.. کلن یه چیزی شد تو مایه های فیلم هری پاتر که تا کتاب رو نخونده باشی هیچی ازش نمی فهمی .. تازه شما اگر خاطرات خون آشام رو دیده باشید، شخصیت استفن با شخصیت ادوارد قابل مقایسه نیست ، فکر کنم تو یه نظر شنجی هم همه به استفن رای دادنبه نقل از Dr.Eniac :گرگ و میش کجاش ماست بود ؟
به نقل از آبجي مرضيه :من هر بار تا تيكه اي كه كاترين خودشو جاي النا ميزنه ميبينم بعد ديگه نه آخرش چي ميشه سريييييييييييييييعععععععععععععععععع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كنجكاوم