صوراسرافيل
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلى
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
در رابطه با مسئله خلیج فارس،اعتبار این نام امری بدیهیست چه از لحاظ تاریخی و چه از لحاظ دیپلماتیک و در چهارچوب حقوق بین الملل.اما در رابطه با تحریف این نام،باید به این کار شدیدا واکنش نشون داد،حالا از طرف هر کشوری چه در منطقه یا چه خارج از منطقه.
موضع گیری های فعلی مقامات ایران بسیار ضعیفه.البته انتظار دیگری هم نبود،اما چنین موضع گیری هایی اصلا در جهت حفظ استقلال و منافع ملی ایران نیست و نبوده.با کاهش اعتبار ایران در منطقه این امر تشدید هم پیدا کرده.البته که کشور های جهان چه قبلا و چه حالا تغییر نام خلیج فارس رو قبول نکردن و نمی کنن،چنانچه کشور های منطقه هم دیگه خیلی تلاشی برای این امر نمی کنن،اما در هر حال،نباید با این حرکت کوچکترین مماشاتی کرد.
خلاصه،با وجود اینکه معتقدم باید دهانی رو که بخواهد نامی غیر از خلیج فارس بر این خلیج بگذاره رو خرد کرد،اما نمیشه از این شخص هم انتظاری این چنینی داشت.هرچند،اگر اونجا هم این آهنگ رو میخوند حرکت بسیار عالی بود.
موضع گیری های فعلی مقامات ایران بسیار ضعیفه.البته انتظار دیگری هم نبود،اما چنین موضع گیری هایی اصلا در جهت حفظ استقلال و منافع ملی ایران نیست و نبوده.با کاهش اعتبار ایران در منطقه این امر تشدید هم پیدا کرده.البته که کشور های جهان چه قبلا و چه حالا تغییر نام خلیج فارس رو قبول نکردن و نمی کنن،چنانچه کشور های منطقه هم دیگه خیلی تلاشی برای این امر نمی کنن،اما در هر حال،نباید با این حرکت کوچکترین مماشاتی کرد.
اطلاع دقیقی از کم و کیف ماجرا ندارم،اما خیلی هم نمیشه این شخص رو مقصر دونست یا کارش رو تقبیح کرد.خب پولی که او از یک کنسرت در امارات میگیره خیلی بیشتر از پولیه که مثلا در آمریکا میگیره و اگر آهنگ خلیج فارس رو در اونجا بخونه به احتمال زیاد دیگه به اونجا دعوت نخواهد شد و به نظرم این انتظار صحیحی نیست که از او داشته باشیم که این آهنگ رو در اونجا بخونه.هرچند چندان هم قابل تایید نیست،ولی خب نمیشه از او چنین انتظاری داشت.دنبال تاپیکی مرتبط با خلیج فارس و وقایع مربوط به اون میگشتم، مرتبطترینشون این بود! دیگه تاپیک جدید نزدم اگر نیازه یکی خودتون بزنید.
نظرتون راجع به اظهارنظری که تازگیها از سوی ابی منتشر شد چیه؟ ابی گفته که من چون نمیتونم توی کشور خودم اجرا کنم و اگر میشد ترانهی خلیج فارس رو در ایران بارها میخوندم، بنابراین مجبورم بیام کشورهای اطراف ایران اجرا کنم و چون شامل کشورهای عربی میشه و عربها هم انگار رو این اسم حساسیت دارن، برای اینکه امکان دیدار با هموطنان رو همچنان حفظ کنم از اجرای این ترانه در اونجاها خودداری میکنم.
از این حرف ابی برداشتهای متعدد و مختلفی شد. یکی گفت فکر جیبشه و اگه پنجاه تومن بیشتر بهش بدی میگه برج ایفل مال کرجه و اصلاً این قضیه ملیه و سیاسی نیست و چرا خودت رو خراب میکنی و ... یکی هم حق رو به ابی میده.
نظرتون چیه؟ شما باهاش موافقید یا نه؟
خلاصه،با وجود اینکه معتقدم باید دهانی رو که بخواهد نامی غیر از خلیج فارس بر این خلیج بگذاره رو خرد کرد،اما نمیشه از این شخص هم انتظاری این چنینی داشت.هرچند،اگر اونجا هم این آهنگ رو میخوند حرکت بسیار عالی بود.