• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد بحث و گفتگو پیرامون المپیاد کامپیوتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehtari
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث و گفتگو پیرامون المپیاد کامپیوتر

به نقل از M@soud HIDDEN :
الان این وسط من یه مشکلی دارم

من تازه خوندن المپیاد کامپیوتر رو شروع کردم

برنامه نویسی اصلا بلد نیستم

مسائلی مثل گراف و لانه کبوتری و غیره رو بوقه بوقم

کلا پرتم از مرحله

فقط اولای اصول شمارشو خوندم که توی اونا نسبتا خوب هستم

ولی با چیزایی که توی این تاپیکا دیدم کلا امیدم رو از دست دادم :(

چیکار کنم من از دست شما ها؟ [-(
خوب یه ذره که بگذره درست میشه
لامصب این لانه کبوتریو هیچکس توش خیلی خفن نیست |:
بهت پیشنهاد میکنم برا قوی شدن گراف تمارین کتاب "درس هایی از نظریه گراف" دکتر علیپور رو حل کن
برای قوی شدن لانه هم سوالات استراتژی (البته خیلی ریاضیه D:)
برای برنامه نویسی هم به قول ملک برید کد ملت رو بخونید !
مثلن من خودم ۲/۳ چیزاییو که بلدم از کُد خوندن یاد گرفتم ، مخصوصا STL ها و یه سری توابعی که کد زدن رو آسون تر میکنن
و اینکه برای شروع هم درس‌نامه خود سایت cplusplus خیلی خوبه.
برای درس‌نامه هم توی سایت usaco هستش و سوالاتی که توی هر chapter هستش و اینکه خیلی المپیاد کامپیوتریه و توصیه میشه.
codeforces هم که دیگه عالیه :) ، سوالو بخونید و فک کنید اگه حل کردید و accept گرفتید ، برید کد ملت رو بخونید اگه نتونستید حل کنید بازم برید کد ملت رو بخونید و بفهمید.

به نقل از ...! :
خوب یه ذره که بگذره درست میشه
لامصب این لانه کبوتریو هیچکس توش خیلی خفن نیست |:
بهت پیشنهاد میکنم برا قوی شدن گراف تمارین کتاب "درس هایی از نظریه گراف" دکتر علیپور رو حل کن
برای قوی شدن لانه هم سوالات استراتژی (البته خیلی ریاضیه D:)
برای برنامه نویسی هم به قول ملک برید کد ملت رو بخونید !
مثلن من خودم ۲/۳ چیزاییو که بلدم از کُد خوندن یاد گرفتم ، مخصوصا STL ها و یه سری توابعی که کد زدن رو آسون تر میکنن
و اینکه برای شروع هم درس‌نامه خود سایت cplusplus خیلی خوبه.
برای درس‌نامه هم توی سایت usaco هستش و سوالاتی که توی هر chapter هستش و اینکه خیلی المپیاد کامپیوتریه و توصیه میشه.
codeforces هم که دیگه عالیه :) ، سوالو بخونید و فک کنید اگه حل کردید و accept گرفتید ، برید کد ملت رو بخونید اگه نتونستید حل کنید بازم برید کد ملت رو بخونید و بفهمید.
خوب الان با این چیزایی که تو گفتی من به F میرم که.گراف اصلا بلد نیستم ، کد زنی اصلا یکی به من بگه چی هست؟ ، الگوریتم قضیه اش چیه؟ ، باز یه چیزایی از لانه میفهمم.

خوب الان با این چیزایی که تو گفتی من به F میرم که.گراف اصلا بلد نیستم ، کد زنی اصلا یکی به من بگه چی هست؟ ، الگوریتم قضیه اش چیه؟ ، باز یه چیزایی از لانه میفهمم.
ببین ! گراف صرفا باید تعریف بلد باشی و یه سری قضیه !
یعنی اینکه بعضی از سوالا با تعریف حل میشن :د ، بعضی از سوالات ترکیبیات هم با قضایای گراف
بعضی از سوالات هم که با گراف مدل میشن و راحت تر حل میشن ، یعنی اینکه از کتابایی که مولفاشون ایرانی بودن (مثل کتابای علیپور و فولادی) شروع کنی ، فصل به فصل با سوالاتشون بری جلو ، دستت میاد گراف چیه و توی خوندن west هیچ مشکلی نداری.
کد زنی هم که دیگه :) ، اینهمه توضیح دادم ، برو شروع کن کتاب بخون تا دستت بیاد
الگوریتم هم که از تعریفش معلومه "راهی قدم به قدم برای حل یک مسئله" :)
لانه‌ت خوب باشه خوبه :د

عاقا!

من جوجه المپیادی ام الان.ترکیبیات هم شمارش رو دارم میخونم.تا الان هم خوب خوندم (مفهومی خوندم .الان هم تا آخر شمارش خوندم).بقیه مسائل رو (به جز لانه کبوتری) بوق بوقم.هیچی بلد نیستم ازشون.به من امیدی هس واسه مرحله اول یا نه؟ اصن نا امیدم کلا :((

عاقا!

من جوجه المپیادی ام الان.ترکیبیات هم شمارش رو دارم میخونم.تا الان هم خوب خوندم (مفهومی خوندم .الان هم تا آخر شمارش خوندم).بقیه مسائل رو (به جز لانه کبوتری) بوق بوقم.هیچی بلد نیستم ازشون.به من امیدی هس واسه مرحله اول یا نه؟ اصن نا امیدم کلا :((

باید بگم که می شه ..... خوب هم می شه ..... فقط باید از یکی کمک بگیری . بپرسی چیا بخونی خوبه و اینا ..... بعدش هم یه برنامه ریزی خوب و این که خودت بخوای کلی می تونه کمک کنه ...... البته این که الان چندمی هم مهمه ها که من دارم فکر می کنم که الان سوم باشی که اگه سوم باشی خیلی سخت هست ولی جدن شدنی هم هست ........

همین دیگه ایشالا که موفق باشی ......

در مورد الگوریتم باید اول از همه طراحی الگوریتم هارو بخونی بعد بری سراغ سی ال آر اس.
هر چی بیشتر بخونی بهتره،در مورد الگوریتم
برای ترکیبیات هم فقط با مدرسه پیش برو ،بعد گراف هم تا صفحه91 بخونی کافیه...ولی تمام سوالات رو باید حل کنی

تاثیر نمره مرحله 1 در مرحله 2 چقدره
تاثیر مرحله 2 در تقسیم مدال ها چطور؟

در ضمن این که قراره توی دوره های سال های اینده فقط عملی باشه درسته هستش آیا؟

خب نظراتون رو بگید

این تاپیک رو زدم تا تمام تجربه هایی که خودتون کسب کردید و یا از دبیراتون بدست آوردید بیاین
به اشتراک بذارین...
به دلیل این که تو این دو سه سال المپیاد کامپیوتر روندش تفاوت خیلی زیادی داشته
بنابراین نیازمند تجربه های جدید و توصیه های به روز و به درد بخور هستیم
خب شروع کنید...[nb]پ.ن: این تاپیک با تاپیک چی بخونیم تا طلا شیم ادغام شد،به دلیل این‌که قراره تقریبا تو دوره کاملا عملی تدریس بشه.[/nb]

مهدی: شرمنده تم
لدف داری شما :دی

به نقل از مَِهدی.ش :
تاثیر نمره مرحله 1 در مرحله 2 چقدره
تاثیر مرحله 2 در تقسیم مدال ها چطور؟

در ضمن این که قراره توی دوره های سال های اینده فقط عملی باشه درسته هستش آیا؟

خب نظراتون رو بگید
نمره مرحله 1 تو هیچی تاثیر نداره! :-" حداقل تا امسال که این طور بوده
دومی رو نمی دونم
ولی در مورد سومی شایعات تو المپیاد زیاده! هر موقع منبع رسمی اعلام کرد می تونیم بش اطمینان کنیم :-"
البته من چنین شایعه ای رو هم تا حالا نشنیده بودم :دی بتون توصیه می کنم این شایعات براتون اصلا مهم نباشه! تا اون جایی که می دونم هم فک نکنم بتونن حذف کنن نهایتا تاثیر آزمون های عملی رو بیشتر می کنن!

حذف که مسلما نخواهد شد...
تاثیر عملی تو دوره 22 ... 40% بود
دوره 23(امسال) 60%
بعضی صحبتا بود که تاثیر عملی تا 75% هم برسه.

درسته

Back
بالا