vector
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علّامه حلی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
پاسخ : بحث و گفتگو پیرامون المپیاد کامپیوتر
لامصب این لانه کبوتریو هیچکس توش خیلی خفن نیست |:
بهت پیشنهاد میکنم برا قوی شدن گراف تمارین کتاب "درس هایی از نظریه گراف" دکتر علیپور رو حل کن
برای قوی شدن لانه هم سوالات استراتژی (البته خیلی ریاضیه D:)
برای برنامه نویسی هم به قول ملک برید کد ملت رو بخونید !
مثلن من خودم ۲/۳ چیزاییو که بلدم از کُد خوندن یاد گرفتم ، مخصوصا STL ها و یه سری توابعی که کد زدن رو آسون تر میکنن
و اینکه برای شروع هم درسنامه خود سایت cplusplus خیلی خوبه.
برای درسنامه هم توی سایت usaco هستش و سوالاتی که توی هر chapter هستش و اینکه خیلی المپیاد کامپیوتریه و توصیه میشه.
codeforces هم که دیگه عالیه :) ، سوالو بخونید و فک کنید اگه حل کردید و accept گرفتید ، برید کد ملت رو بخونید اگه نتونستید حل کنید بازم برید کد ملت رو بخونید و بفهمید.
خوب یه ذره که بگذره درست میشهبه نقل از M@soud HIDDEN :الان این وسط من یه مشکلی دارم
من تازه خوندن المپیاد کامپیوتر رو شروع کردم
برنامه نویسی اصلا بلد نیستم
مسائلی مثل گراف و لانه کبوتری و غیره رو بوقه بوقم
کلا پرتم از مرحله
فقط اولای اصول شمارشو خوندم که توی اونا نسبتا خوب هستم
ولی با چیزایی که توی این تاپیکا دیدم کلا امیدم رو از دست دادم
چیکار کنم من از دست شما ها؟ [-(
لامصب این لانه کبوتریو هیچکس توش خیلی خفن نیست |:
بهت پیشنهاد میکنم برا قوی شدن گراف تمارین کتاب "درس هایی از نظریه گراف" دکتر علیپور رو حل کن
برای قوی شدن لانه هم سوالات استراتژی (البته خیلی ریاضیه D:)
برای برنامه نویسی هم به قول ملک برید کد ملت رو بخونید !
مثلن من خودم ۲/۳ چیزاییو که بلدم از کُد خوندن یاد گرفتم ، مخصوصا STL ها و یه سری توابعی که کد زدن رو آسون تر میکنن
و اینکه برای شروع هم درسنامه خود سایت cplusplus خیلی خوبه.
برای درسنامه هم توی سایت usaco هستش و سوالاتی که توی هر chapter هستش و اینکه خیلی المپیاد کامپیوتریه و توصیه میشه.
codeforces هم که دیگه عالیه :) ، سوالو بخونید و فک کنید اگه حل کردید و accept گرفتید ، برید کد ملت رو بخونید اگه نتونستید حل کنید بازم برید کد ملت رو بخونید و بفهمید.

حداقل تا امسال که این طور بوده