بحث و گفتگو پیرامون المپیاد کامپیوتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehtari
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث و گفتگو پیرامون المپیاد کامپیوتر

من اون کتابا رو نخوندم، نمیدونم.
در اون حد که بتونی تو اون سایتا کد بزنی دیگه! مثلا میتونی این کارو بکنی: یه کم بخون، شروع کن به کد زدن، هر وقت کم آوردی، دوباره برنامه نویسی بخون!

• لایک
امتیازات: M.M.Z

مثلا تعریف کلاس و شئی به درد می خوره؟

من که بلد نیستم!
البته اگه اینایی که گفتی با struct یکی اند باید بگم struct لازم میشه!

کدوم ازین کتابا ترجمه شون هستش؟

دایتل رو فکر کنم قلزم ترجمه کرده.
قمی هم که فارسیه.

سلام . من یه سال اول دبیرستانیم که میخوام واسه المپیاد کامپیوتر آماده شم . خواستم از پیشکسوتان این زمینه بپرسم که :
1- بهترین زمان برای آغاز مطالعه چه زمانیه ؟
2- مطالعه چه کتابهایی رو توصیه میکنین ؟!
3- رقابت ها چجوریه ؟!
4- پیش زمینه چه درسایی لازمه ؟ یعنی اگه یکی ریاضیش عالی نباشه و هندسش کلا داغون شانسی داره ;D ؟!
5- کلاس خاصی توصیه میشه ؟!
6- و یه سوال شاید مسخره ، گروهی خوندن بهتره یا تکی ؟!!!!
ممنون !

به نقل از ستایش !! :
سلام . من یه سال اول دبیرستانیم که میخوام واسه المپیاد کامپیوتر آماده شم . خواستم از پیشکسوتان این زمینه بپرسم که :
1- بهترین زمان برای آغاز مطالعه چه زمانیه ؟
2- مطالعه چه کتابهایی رو توصیه میکنین ؟!
3- رقابت ها چجوریه ؟!
4- پیش زمینه چه درسایی لازمه ؟ یعنی اگه یکی ریاضیش عالی نباشه و هندسش کلا داغون شانسی داره ;D ؟!
5- کلاس خاصی توصیه میشه ؟!
6- و یه سوال شاید مسخره ، گروهی خوندن بهتره یا تکی ؟!!!!
ممنون !

1. هر وقت دوست دارید شروع کنید، ولی هرچه زودتر بهتر! ;D
۲. توی این تاپیک http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,1074.0.html و چندین تاپیک دیگه بحث زیاد شده
۳. رقابت ها هنوز به نظر من جوانمردانست! ( هنوز خیلی بد نشده! ) ;D ( البته فکر کنم منظور سوال شما این نبود،‌ولی نمیدونم منظورتون چی بود خب! )
۴. باید خودتون حس کنید ریاضیتون خوبه و به حل سوالای قشنگ و معما و از این چیزا علاقه داشته باشید، همین! ( هندسه چیه دیگه! 8-} )
۵. نه، مگه شما فرزانگان تهران نیستید؟ خب همون کلاسایی که تو مدرستون میزارند رو شرکت کنید دیگه!
۶. همش خوبه! ولی اینکه با یه سری آدم که دارند میخونند ارتباط داشته باشید باعث میشه انگیزه و رقابت و ... بیشتر بشه

برنامه نویسی باید به زبان سی پلاس پلاس باشه دیگه؟
یا هر زبان دیگه ای؟

سلام، یکی کمک من کنه. من یه جوجه المپیادیم که تازه رفتم دوم و فهمیدم که دیگه قضیه جدی شده، اما بدجوری هول کردم و احساس میکنم همینجور وقتم داره تلف میشه و کلی نگرانم، اول یه سری منبع خوب واسه تست زدن میخوام دوم هم این که کلا آدم درسخونی نیستم یه راهی بگین که بتونم بیشتر و بهتر درس بخونم واسه المپ!

به نقل از N3go0rIn :
سلام، یکی کمک من کنه. من یه جوجه المپیادیم که تازه رفتم دوم و فهمیدم که دیگه قضیه جدی شده، اما بدجوری هول کردم و احساس میکنم همینجور وقتم داره تلف میشه و کلی نگرانم، اول یه سری منبع خوب واسه تست زدن میخوام دوم هم این که کلا آدم درسخونی نیستم یه راهی بگین که بتونم بیشتر و بهتر درس بخونم واسه المپ!

برو كتاب المپياد كامپيوتر كانون فرهنگي رو بگير به درد ما بچه تنبلا ميخوره 8-} ;D

مطالبو بخش به بخش توضح داده ، خيلي كوتاه و مختصر آخر هر بخش هم 30 تا تست داره كه ميتونه تو يادگيري كمكت كنه
برا مرحله اول بايد سؤالارو زياد حل كني ، وقتي اينو خوندي همون كانون يه كتاب ديگه داره نمونه سؤالاي چندسالو با حل تشريحي داره اونم بگير خيلي مفيده ;D

اگه خواستي بيشتر درس بخوني برو تو بخش چي بخونيم تا از اون كتابا بخري بخوني ;D ;)

دستتون درد نکنه، من دور قبل مرحله اول قبول شدم در صورتی که حتی یک کلمه هم نخونده بودم، واسه مرحله دوم فقط گذاشتن روز اول رو امتحان بدیم (آخه اونموقع اول بودم) اما کلی نگرانم که نکنه امسال حتی مرحله اول هم قبول نشم. (یه جورایی شبا کابوسشم میبینم) اگه این کتابی که گفتین رو بخونم فکر میکنین واسه مرحله اول آمادم میکنه؟

به نقل از N3go0rIn :
دستتون درد نکنه، من دور قبل مرحله اول قبول شدم در صورتی که حتی یک کلمه هم نخونده بودم، واسه مرحله دوم فقط گذاشتن روز اول رو امتحان بدیم (آخه اونموقع اول بودم) اما کلی نگرانم که نکنه امسال حتی مرحله اول هم قبول نشم. (یه جورایی شبا کابوسشم میبینم) اگه این کتابی که گفتین رو بخونم فکر میکنین واسه مرحله اول آمادم میکنه؟
.
من پیشنهاد می کنم ریاضیات انتخاب رو هم بخونین.
خیلی هم در مورد المپیاد این جوری فک نکنید که بشه هدف نهاییتون.
بهتره از روی علاقه بخونید.حالا اگه قبول شدین چه بهتر.
اگرم خدایی نکرده قبول نشدیم اصلا براتون مهم نباشه.

به نقل از N3go0rIn :

منم دقيقا شرايط تو رو دارم ;D
چون خودم هم شرايط تو رو دارم ميگم اينو بخون خيلي مفيده ، بعدش برو سراغ كتاباي ديگه ;)

بچه جدی بگیر!
دوم شوخی بردار نیستا
(تیریپ نصیحت)
مرحله اول قبول شدن اگر استعداد داشته باشی اصلا کار سختی نیست
بنابراین فک نکن حالا که همین جوری قبول شدی بقیه مراحل رو هم میتونی رد کنی
یه سر به چی بخونیم بزن
اگه سوال دیگه هم داشتی در خدمتم
موفق باشی

سی پل پل (پلاس پلاس)

به نقل از ghazal.k :
سی پل پل (پلاس پلاس)

من از بچه هاي پارسال شنيدم كه پاسكال بوده ها !!!! :o

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:)) :)) :))
جوک گفتن!
سی پل پل است
میخوای زنگ بزن باشگاه بپرس

بچه‌های پارسال کیا بودن؟ خیلی ساله سی پلاس پلاسه! عجیبا غریبا! :o

به نقل از مُحسن..! :
آزمون میتونی بدی ولی اگر هم قبول بشی به دوره نمیتونی بری ;)

مرحله اولو ميدن اگه قبول شدن ميتونن امتحانت تستي مرحله دو رو بدن ولي تشريحيشو نميتونن شركت كنن ! يعني كلا نميتونن برن مرحله 3 !

به نقل از mehrnOoosh :
فقط سوما میرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان چند سالی هست که دوما هم می تونن برن

Back
بالا