پست پشت سر هم حرومه هــا آباجی ؟!به نقل از fatimah22 :بچه ها یه سوال. شما کتاب های المپیاد رو چه جوری تهیه می کنین؟
اينو يه نفر ديگه هم گفتا!به نقل از saye3000 :خب از انتشاراتی سفارش بده.
به نقل از fatimah22 :مرسي! اصلا يادم نبود بهشون بگم.خانم ربيعي خيلي ماهن ولي امروز اشكمو در آوردن! ممنون از راهنماييتون
هر کتابی بخواین مدرسه سابقبه نقل از fatimah22 :حق با شماست. نبايد زياد به ايشون اميد داشته باشم.
موفق باشين :)
اگه من بودم،یه روز،یه سر می رفتم انقلاب تهران خودم می خریدم همه رو یه جا که به خاطرش این همه دوندگی نکنم،معمولا همه یه فامیل دانشجو دارن،اگه دارید بگید بخرن واستون،توی انقلاب این ور اون ور رفتنم نمی خواد ،یه مغازه همرو دارهبه نقل از fatimah22 :بچه ها یه سوال. شما کتاب های المپیاد رو چه جوری تهیه می کنین؟
به مسئولمون گفتم. گفت هر كتابي كه بخواهين خودمون تهيه ميكنيم ولي قبلش به خانم x بگين تأييدشون كنن و همونطور كه دوستان گفتن بعد از المپياد حتما به دستم ميرسهبه نقل از sayyed :هر کتابی بخواین مدرسه سابق![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ما داره! کلی اش هم که داره خاک می خوره. یه پیک تیز رو
بفرستین براتون بگیره بیاره...
دقيقا منم به همين نتيجه رسيدم. كتاب هاي دوره المپياد شيميو مي خواستم. كه البته دوستان لطف كردن چندتاشو به دستم رسوندن.به نقل از حامد مهدوی :اگه من بودم،یه روز،یه سر می رفتم انقلاب تهران خودم می خریدم همه رو یه جا که به خاطرش این همه دوندگی نکنم،معمولا همه یه فامیل دانشجو دارن،اگه دارید بگید بخرن واستون،توی انقلاب این ور اون ور رفتنم نمی خواد ،یه مغازه همرو داره
المپیاد چی می خواین حالا؟