آها،بعد اگه فقط بشه دبیرستان،یه کمی حجم مدرسه نسبت به تعداد دانش آموزا خیلی زیاد نمیشه؟به نقل از Lovesky :مدرسه راهنمايي داره ميره يه جاي ديگه،اين ساختمون ميشه فقط دبيرستان
معاون ما هم میگفت امسال مجوز گشت گرفتیم هر وقت خواستیم میام تو کلاسا میگردیم گوشیا رو جمع میکنیمبه نقل از مهدی صفری :امروز ریختن تو کلاسا گوشیا رو گرفتن.
گوشی بچه های مارو هم تقریبا دزدیدن
حتی زیربار نمیرن که اینا برداشتنش![]()
واقعا؟! :-sبه نقل از Lovesky :معاون ما هم میگفت امسال مجوز گشت گرفتیم هر وقت خواستیم میام تو کلاسا میگردیم گوشیا رو جمع میکنیم
مجوز ورود به حریم خصوصی آدما هم دادنی شده :-\
با پیشا کاری ندارن ظاهرابه نقل از b03023 :واقعا؟! :-s
اين مجوز براي پيشا هم صدق ميكنه؟!
پس بايد محتاطانه عمل كنيم!!![]()
واقعا 4تا داره؟! :-\به نقل از Lovesky :آیا میدانستید قم چهار فرزانگان دارد؟![]()
فرزانگان یک(مدرسه خودمون)به نقل از b03023 :واقعا 4تا داره؟! :-\
كجا هستن؟!!
آره کار خودشون بود....امروز سیم کارت هامونو دادن ولی گوشی هارو ندادنبه نقل از shnk :مهدی؟
مطمعنی مدرسه برداشته؟
شاید یکی از بچه ها فهمیده برداشته
گوشی مگه چقد شارژ داره ک روشنه هر روژ؟
الان 180 تا دومیَن...واقعا فاجعست!به نقل از b03023 :مدرسه در حال تركيدنه!
دفترا رو كردن كلاس!
سايتو كردن دفتر!!
اگه راهنماييا برن مدرسه خيلي خلوت ميشهولي جاشون هم خيلي خالي خواهد بود!
راهنماييا كجا ميرين؟ (چه ناحيه اي؟ چه خيابوني؟ جاي كدوم مدرسه؟!)
چه جالب!به نقل از -sky- :الان 180 تا دومیَن...واقعا فاجعست!
ما هم خیلی داریم بدبختی می کشیم...هرچی میگیم میگن وقتی رفتیم اون مدرسه...به شما هم که میگن هروقت راهنماییا رفتن!
مدرسه شهید تندگویان بوده قبلا...اون ور خیابون!
البته این جور که معلومه حالا حالا ها این جا هستیم...
+ برای اولین باره دارم می بینم از راهنمایی ها دفاع میشه!![]()
ما که از خدامونه!به نقل از b03023 :چه جالب!
فک کنم امسالم اینجا بمونید!!![]()
فکر کنم منظورم رو اشتباه فهمیدین!به نقل از Lorca :خدا رو شکر میکنم که این روزها رو به چشم نمیبینم.
همیشه می دونستم این کتاب های بعضاً گران وزن و گران قیمت کتابخونه باقی موندنی نیست؛ خداییش بعضی رفرنس ها به درد دانش آموزان نمی خوردن و بسیار هم ارزشمند بودن. ولی بازم جای تأسفه که از دست رفتن![]()