يه جوري ميگي كه انگار همشون رو ميشناسي و من از همه چي بي خبرم.به نقل از aghasina :از من و تو دل و جیگرشون بیشتره خیالت راحت ....
حالا كه اين طور ميگي من هم حمايتم رو اعلام ميكنمبه نقل از امین فراهانی :هر کمکی که نیاز داشته باشه ما براشون انجام میدیم . چون پارسال توی انتقال مدرسه بچه های فرزانگان به ما خیلی کمک کردن !
البته خودمون هم سنگ تموم گذاشتیم!
اين يعني چي؟!!!!!!!!!!به نقل از aghasina :چشیر فهم شد یا نه؟!
دعوا سر بودجه ؟؟؟!!به نقل از sed ali :ولی باز هم سر بودجه دعوا می کنن!
به نقل از aghasina :مهم نیست . فضای پرت ما تو مدرسه خیلی داریم . مدیریت صحیح نشده که ازینا استفاده بشه . میشه ازشون استفاده کرد . اونا مطمئنا اگر ازونجا جا به جا بشن مطمئنا به یه جای مضخرف میرن . بالاخره یه کاریش میکنیم . همین سلف اگر درست بشه تو تابستون که سلف نیست . باید بشه ازمایشگاه ....
مدرسه ها تا دلتون بخواد فضای پرت داره !از دوتاش میشه 6تا مدرسه تر گل ور گل نسبتا بزرگ در آورد!اگه میخوان کاری بکنن همین الان میشه از تو مدرسه ی ما دوتا مدرسه درآورد بدون این که مشکلی پیش بیاد!به نقل از aghasina :مهم نیست . فضای پرت ما تو مدرسه خیلی داریم . مدیریت صحیح نشده که ازینا استفاده بشه . میشه ازشون استفاده کرد . اونا مطمئنا اگر ازونجا جا به جا بشن مطمئنا به یه جای مضخرف میرن . بالاخره یه کاریش میکنیم . همین سلف اگر درست بشه تو تابستون که سلف نیست . باید بشه ازمایشگاه ....
بچه های ما الان سرشون تو درسه من خبرشون میکنم یه کم صبر کنین!به نقل از aghasina :نمیدونم چرا تو این تاپیک نمیان .
یعنی چی بالاخره یه کاریش میکنیم. اگر قراره اعتراضی صورت بگیره، باید کاملا حساب شده باشه.به نقل از aghasina :بالاخره یه کاریش میکنیم .
منم همینو میگم.به نقل از حامد مهدوی :یه فرقی مساله یه ما با پایین داره
اینکه ما پارسال مسولای مدرسه پشتمون بودن ولی پایینا نه بیچاره ها دلم سوخت