Kabiri
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- مدال المپیاد
- نقره فیزیک دوره 29
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : سمپادی های قم
با خودش حرف زدم میگن که آخر عاقبت اونایی که سالای قبل نرفتن سر کلاس شد این بعد چنتا مثال میزنه فلانی و فلانی و فلانی، فلان شدن پس چون ممکنه تو هم فلان شی و ما دلسوز توییم نمیخوایم فلان شی، در نتیجه کلاسا رو برو ترم دو بات راه میایم البته گفتن مشکلی ندارن اگر دبیرا بگن میتونی نری سر کلاس اما خب هر کدومشون یه مدلن حرفتو خیلی قبول دارم اما خب نمیتونن که یکیو به زور به کاری مجبور کنن ما هم بهشون میگیم که ما میدونیم قطعا سر کلاس نرفتن تاثیرات منفی خواهد داشت و ما نهایی داریم که تاثیر گذاره روی آینده تحصیلیمون و اگه طلا نشیم با کنکور مواجهیم و... یعنی ما داریم با چشم باز میریم جلوبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :برای حرف خودش منطق خودش رو داره،اینکه باهاش صحبت کنی،خیلی بهتره تا اینکه بخوای دسته جمعی حرفی رو مطرح کنی...
حالا تو خودتو بذاری کنار،خیلیا هستن توی درس واقعا جا داره کار کنن و سر کلاس باشن،ولی دارن المپیاد می خونن و آگاهی کافی هم ندارن.
و سر کلاس بودنم زهرا خیلی فایده داره دیگه خصوصا سال آخر. به خودت نگا نکن حالا
سارا جان رشته المپ من فیزیکه و خب طبیعیه مطالبی که دبیر فیزیک میگه برام تکراری باشه و چون برای فیزیک حسابان دونستن هم لازمه تا حدی هم حسابان برام تکراریه مثلا ممکنه توی 3 ساعت حسابان من نیم ساعت در حال یاد گرفتن مطلب جدید باشم جبر و هندسه هم تا حدی این طورن شیمی هم از سه فصلش یه فصلش تا حدودی توی فیزیک داریم و یادگیریش خیلی دشوار نیست و فقط محلول هاشو میخوام برم سر کلاس چون به هر حال من میخوام این مطالبو بخونم حالا هر جا ببینم اگه خودم بخونم وقتمو کمتر میگیره قطعا ترجیح میدم نرم سر کلاس تا حدی هم آدم با آدم متفاوته من حافظه شنیداریم اصلا خوب نیست و وقتی خوب یاد میگیرم که مطلب جلوم باشه ببینمش اما عده ای هستن حافظه شنیداریشون بهتره و با شنیدن بهتر یاد میگیرن حتی اگه کلاسای درس مدرسه عصر بود من مشکلی نداشتم چون بهترین عملکرد من صبحه و خب بهترین زمان من صرف کارای تکراری میشهبه نقل از سارگل :ینی واقعا کلاس فیزیک حسابان و شیمی وجبر وهندسم برات هیچ جذابیتی نداره و هیچ نکته ای یاد نمی گیری؟
من سرکلاسای عمومی این شکلیم ولی سرکلاس اختصاصی ما نفسم نمیتونیم بکشیم عملا ونه حوصلمون سر میره نه احساس نا مفیدبودن میکنم