• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا اینقدر بی فرهنگی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pegi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا اینقدر بی فرهنگی؟!

نچ ! من کلا" مخالفم چون در این مورد استثنا" 100% مطمئنم که نمیشه ! این کار شاید شاید ( 0.001 % ) بتونی 2-3 تا از دوستات و درس کنی ( که اونم خیلی بعیده ! ) ولی برای جامعه غیر ممکنه !

به نقل از SOUL KEEPER :
2 تا نفر قبلیت ! به خودش و اونی که نقل کرده !
سلام
اونی که نقل کرده حتما منم ...
من کلی گفتم ... خیله خب اصلا 2 نفر! خوب شد؟

به هر حال این دو نفر عضو جامعه ان ... ممکنه یه نفر آدم لجبازی باشه و هرچی بهش بگی بدتر هم بکنه ولی همه اینجوری نیستن! خیلیا هم خوب میشن ... همه چیزو از نظر منفیش و بدبینانه نگاه نکنیم!

به نقل از panther :
چون كميم دليل نميشه هيچ كاري نكنيم كه. آخرش اگه هيچ نتيجه اي هم نداد حداقل ما سعي خودمونو كرديم! اگه ما به خودمون اعتقاد داشته باشيم حل شدنيه. اما منم قبول دارم كه كار يكي دو روز نيست.

موافقم ... ممکنه سخت باشه ولی دلیل نیست بگبم چون سخته ... پس بیخیال!

به نقل از shershere :
موافقم ... ممکنه سخت باشه ولی دلیل نیست بگبم چون سخته ... پس بیخیال!
آخه سخت نیست غیر ممکنه ! لزومی نداره کلی انرژی رو کاری که غیر ممکنه بذاری! راه های راحت تری هست !

به نقل از SOUL KEEPER :
آخه سخت نیست غیر ممکنه ! لزومی نداره کلی انرژی رو کاری که غیر ممکنه بذاری! راه های راحت تری هست !

چه راهی؟

راهش دست تو نیس ! باس یه فرهنگ سازی از پایه بشه ! حالا اگه مردم بی فرهنگ ایران استقبال کنن و مثه شما بخوان از خودشون شروع کنن و حداقل هر کس خودش رو درست کنه این کار زودتر صورت می گیره اگرم نخوان ( که نمی خوان ) خیلی خیلی دیر ( یعنی سالهای دور ) ایران درست میشه و مردمش با فرهنگ میشن !

به قول دوستان كار نشد نداره! حالا چي ميشه يه امتحان كنيم؟؟

به نقل از SOUL KEEPER :
راهش دست تو نیس ! باس یه فرهنگ سازی از پایه بشه ! حالا اگه مردم بی فرهنگ ایران استقبال کنن و مثه شما بخوان از خودشون شروع کنن و حداقل هر کس خودش رو درست کنه این کار زودتر صورت می گیره اگرم نخوان ( که نمی خوان ) خیلی خیلی دیر ( یعنی سالهای دور ) ایران درست میشه و مردمش با فرهنگ میشن !

هست ... همین از خود شروع کردن ها دست خودمون نیست؟
اینکه فرهنگ سازی از پایه بشهیشنهاد کلیشه ای هستش ... شما بفرمایین جه جوری و از کدوم پایه ....

با خانم panther هم موافقم

به نقل از panther :
به قول دوستان كار نشد نداره! حالا چي ميشه يه امتحان كنيم؟؟
تو دفعه ی اولته امتحان کن ! من 100 بار تست کردم نتیجه نداده چون ... !

به نقل از shershere :
هست ... همین از خود شروع کردن ها دست خودمون نیست؟
اینکه فرهنگ سازی از پایه بشهیشنهاد کلیشه ای هستش ... شما بفرمایین جه جوری و از کدوم پایه ....
میگم کار تو نیس باز میگی هست ! ;D
این کارا رو باس دولت گرام انجام بده که ... !

Back
بالا