اولین برنامه ای که نوشتم:
با زبان پایتون،
سوالش:
برنامه ای بنویسید که سن شما را بگیرد وتعداد ساعت های عمرتان را چاپ نماید
لطفا نخندید!
خوب چیکارکنم؟اولیش بود دیگه!
وای یادش بخیر ! سال دوم راهنمایی اولین بار با زبان اسمال بیسیک کد نوشتیم" سلام " بعد برنامه ی رسمی که نوشتیم ، یه برنامه ی چت بود که اسم و اینا هم میگرفت
اصلا این برنامه نویسی یه جاذبه ی خاصی داره ! B-) اولین بار که دیدمش عاشقش شدم تا الان هم این عشق ادامه داره ! ولی حیف که سال بعد تجربی ها دیگه کامپیوتر ندارن
#C سوم راهنمایی بودم و اولین بار بود که با مفهومی به نام برنامهنویسی مواجه میشدم یه ماشین حساب ساده بود که جمع و تفریق حساب میکرد (تو یکی از کارگاههای جشنوارهی نرمافزاری سمپاد استان اصفهان بود)
کلاس چهارم ابتدایی بودم. پدرم یه ماشین حساب مهندسی Casio داشت - سال 72 اینا خریده بود - که باهاش برنامه های مخصوص به محاسبات مهندسی و نقشه برداری و ... رو با بیسیک مینوشت و ازشون استفاده میکرد. البته برنامه های دیگه هم بلد بود بنویسه ولی به همین بسنده میکرد. به منم اون سال یاد داد که اصلا برنامه چیه و الگوریتم چیه و منم مثلا یه برنامه مینوشتم که اعداد اول رو پیدا کنه و البته برای ورود به برنامه هم میپرسیدم آیا مایل به ایجاد رمز ورود هستید یا نه که بعد اگه اوکی میکردی و رمز میدادی بهش بعدا ازت رمز میپرسید و اگه بیش از 3 بار اشتباه مینوشتی کلهم برای همیشه برنامه قفل میشد و قابلیت تغییر و حذف رمز هم واسش گذاشته بودم و . . . یعنی دو سوم برنامه فقط سروکله زدن با پسورد بود تا این که دبیرستان آمدیم و متلب دهنی از ما سرویس کرد، آی سرویس کرد