• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سفر آقای غفاری به قم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع aghasina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سفر آقای غفاری به قم

به نقل از امین فراهانی :
خیلی حالم گرفته شد وقتی فهمیدم که غفاری یکشنبه اومده و من نبودم ! تازه از اینکه قراره مدرسه فرزانگان منتقل بشه بیشتر ناراحتم!!!!
خيلي ناراحت نباشين. چيز زيادي از دست ندادين.
در مورد انتقال مدرسه ما هم.... چي بگم؟؟؟؟ خودشون اگه فهميدن مي‌خوان چيكار كنن.......

من که نبودم اصلا نمیدونم ماجرا چی بوده!!! ولی تا این جا که متوجه شدم خیلی حالم گرفته شد :(

ای بابا
چرا کسی به ماها خبر نداد؟
میخواستیم بیایم کمک، فکر کنم اگه چند تا کارگر همراهش بود،همون جا میرفت فرزانگان و دونه دونه میز و صندلی ها رو کول میکرد میبرد یه گوشه دیگه شهر!

نمیدونم این فرزانگان چرا توی این نقطه دور افتاده،ا ین قدر توی چشم اینا داره فرو میره که همشون به گریه زاری افتادن که نباید اینجا باشه!

به نقل از Hespride :
ای بابا
چرا کسی به ماها خبر نداد؟
میخواستیم بیایم کمک، فکر کنم اگه چند تا کارگر همراهش بود،همون جا میرفت فرزانگان و دونه دونه میز و صندلی ها رو کول میکرد میبرد یه گوشه دیگه شهر!

نمیدونم این فرزانگان چرا توی این نقطه دور افتاده،ا ین قدر توی چشم اینا داره فرو میره که همشون به گریه زاری افتادن که نباید اینجا باشه!

البته برکات سفرش برا ما ها بد نبود (قول چهار تا موتور بهمون داد==> البته قولاش پشمیه ) از طرفی ضد حال خوردیم واسه جابجایی پایین

واقعا شانس اوردیم کارگر نیاورد ...

به نقل از sa20 :
واقعا شانس اوردیم کارگر نیاورد ...

خیلی به حرفاش اطمینان نیست . اونطوری که چند بار دیدمش آدم بی بخاریه ...

اه
اگه به ما گفته بودین، میومدیم همونجا جد و آبادشو براش اسم میبردیم که بفهمه پا روی دم ماها نباید بزاره

شما ها وایسادید نگاه کردید؟
واقعا که
آقاسینا، با اون قد درازت خجالت نکشیدی یکی نزدی تو گوشش؟؟

ابروی هرچی قدوسی ایه بردیدااا

آره .شما بودی نمیدونستی چیکار بکنی .... امین جعفری کنارش بود . امینی کنارش بود . همه پشماشم کنارش بودن ... ولی طوری حرف زدم که از 100 تا فحش براش بدتر بود ...

مگه شما دفاع ما رو بکنین ...
ظاهرا سومای ما رو شستن گذاشتن کنار

اين آقا فقط اومدن يه سري حرفاي نامربوط و چرت زدن و جالب اينجاست که در آخر از ما عذرخواهي کردن که حرفاشون خيلي ثقيل بوده و ما نفهميديم!!
واقعا جاي تاسف داره.غير ازين که وقتمون هدر رفت اونجا به ما توهين هم شد.

Back
بالا