• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سفر آقای غفاری به قم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع aghasina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سفر آقای غفاری به قم

دلم میسوزه برای خودمون
چرا واقعا سازمان استعداد های درخشان این کشور، باید اینجوری باشه؟؟

هیییی
کاش من چند سال بیشتر توی این مدرسه بودم
البته الان هم هستم، بعد از کنکور قول میدم خودمو وقت میکنم برای اینکه از مدرسه هامون حمایت کنم!
این وظیفه هممونه

البته فکر می کنم این مشکل بیش تر توی قم باشه ...

کاش فقط استعدادهاي درخشان اين کشور اينجوري بود.بازم يه اميدي بود.کشورمون داره ذره ذره جلوي چشممون نابود ميشه.

تا وقتی مسئولان کشور این طوری فکر می کنن چه کار میشه کرد؟

به نقل از Niloufar keshavarzi :
اين آقا فقط اومدن يه سري حرفاي نامربوط و چرت زدن و جالب اينجاست که در آخر از ما عذرخواهي کردن که حرفاشون خيلي ثقيل بوده و ما نفهميديم!!
واقعا جاي تاسف داره.غير ازين که وقتمون هدر رفت اونجا به ما توهين هم شد.
اااااااااااااااا.
60 نفر بادی گارد با خودش آورده بود که یا گوشی هاشون زنگ می زد یا با گوشی هاشون زنگ می زدن یا باهم مثل خاله زنک ها به قول مهدیزاده ور می زدند. آدم باشخصیتشون هم همون آقای محمدی خودمون بود.(قربونش برم من)
تا می دونست چرندیات سر هم کرد که همش مربوط به راهنمایی ها بود(بیشتر از سطح راهنمایی ها هم نمیط تونه حرف بزنه!)
آخرش گفت ببخشید(که ما فکر کردیم می خواد بگه ببخشید اگه زیادی چرت و پرت گفتم)ولی در نهایت بهت و شگفتی ما فرمودند ببخشید حرفام براتون ثقیل بود(فکر کنم این تیکه اش رو با اون بادی گاردایی بود که با خودش آورده بود).
خلاصه آخرشم که بچه ها رفتند سوال بپرسن و حرف بزنن کلا جواب سوالای درست و نمی دادن و بیشتر به بچه های راهنمایی توجه می کردن که از امتحان املای هماهنگ سمپادشون ناراحت بودن.!!!!!!!(خدایا این راهنمایی ها چقدر بچه اند)
ملایی........!
خیلی بیخود می خوان مدرسه ی ما رو جابجا کنند ! مگه می تونن!؟ ما واسه شما انقدر جوش زدیم تو این تابستون که جابجا نشید واسه خودمون که می ترکونیم. کلا مولایی و غفاری و امین جعفری و ....از زندگی پشیمون می کنیم بخوان مدرسه ی ما رو جابجا کنن!

خوب شد اون روز نبودم ، ظاهرا فقط اعصاب بچه ها رو خرد کردن!

به نقل از Hespride :
اه
اگه به ما گفته بودین، میومدیم همونجا جد و آبادشو براش اسم میبردیم که بفهمه پا روی دم ماها نباید بزاره

شما ها وایسادید نگاه کردید؟
واقعا که
آقاسینا، با اون قد درازت خجالت نکشیدی یکی نزدی تو گوشش؟؟

ابروی هرچی قدوسی ایه بردیدااا
نه بابا!!!!!!!!!!!!! عجب جذبه ای ترسیدم
اینو خوب اومدی :)) :)) :))

به نقل از sa20 :
خوب شد اون روز نبودم ، ظاهرا فقط اعصاب بچه ها رو خرد کردن!

نیلو من بودم
چرت گفت پاشودم رفتم پایین بعد مرتمی کلی دادوبیداد کرد گفتم حال ندارم آخرش اومدم دیدم غفاری بود نمیدونم ...یکیشون وایساده وسط نمازخونه 100 نفر دورشن سر قضیه اون خانومم که کلی اعتراض کرد فقط گفت وقت ندارررررررریم مام از لجش کف زدیم و هورا کشیدیم بدونه نظر ماهم هست
خانوم مولایی هم عصبانی زهرام کنار من بود پیام اخلاقی میداد میگفت به جای مسخره بازی چادرتو درست کن... دیگه داشتم جوش میکردم خوب شد نبودی

اگه بودم که برای اولین بار صدام بد جور در میومد؛خجالتم خوب چیزیه

به به ! به به !
همه خبر دار بودن الا ما که تو خونه خوابیده بودیم :دی حالا یعنی اینا رو میندازن بیرون ؟؟ چه بـــد :دی

Back
بالا