arashbm
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- المپیاد نجوم یه هفته خوندم مرحله دوم چهار تا سوال از هفت تا نوشتم
- دانشگاه
- دانشگاه شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : سفر آقای غفاری به قم
آقا من یه چیزی میدونم که میگم!
الان وضعیت خود غفاری چیه؟
۱- موجودی passive که زیاد از خودش عکس العمل نشون نمیده، علاقهای به عوض کردن چیزها نداره، و راحت میشه روش تاثیر گذاشت.
۲- دولت هم بر حسب شانس از این آقا بدش نمیآد! بالاخره باهاش راه میاد.
۳- این دوستمون بر خلاف دوست قبلیمون، اعتمادی، پدر کشتگی خاصی با سازمان نداره!
حالا ما چی میخوایم؟
ما یه تعداد اندکی مدیر داریم که توانایی دارن و البته من و شما زیاد به اسم نمیشناسیمشون. دولت هم علاقهای به اینا نداره و در حضورشون کارشکنی میکنه. خوب الان اینا دارن با تاثیر گذاشتن روی این بابا کارای بنیادی برای مستحکم کردن سازمان میکنن که تا اینجا خیلی خوب نتیجه داده.(مربوط به بعد از بهمن ماه میشه این نتایج). البته نباید انتظار معجزه داشت!
معمولا مدیرهای سازمان های عریض و طویل، مخصوصا در آموزش، وقتی مدیر میشن به شدت محافظ کار میشن و نمیشه باهاشون راه اومد. ولی این دوستمون در مذاکره رو هم باز گذاشته!
آقا من یه چیزی میدونم که میگم!
الان وضعیت خود غفاری چیه؟
۱- موجودی passive که زیاد از خودش عکس العمل نشون نمیده، علاقهای به عوض کردن چیزها نداره، و راحت میشه روش تاثیر گذاشت.
۲- دولت هم بر حسب شانس از این آقا بدش نمیآد! بالاخره باهاش راه میاد.
۳- این دوستمون بر خلاف دوست قبلیمون، اعتمادی، پدر کشتگی خاصی با سازمان نداره!
حالا ما چی میخوایم؟
ما یه تعداد اندکی مدیر داریم که توانایی دارن و البته من و شما زیاد به اسم نمیشناسیمشون. دولت هم علاقهای به اینا نداره و در حضورشون کارشکنی میکنه. خوب الان اینا دارن با تاثیر گذاشتن روی این بابا کارای بنیادی برای مستحکم کردن سازمان میکنن که تا اینجا خیلی خوب نتیجه داده.(مربوط به بعد از بهمن ماه میشه این نتایج). البته نباید انتظار معجزه داشت!
معمولا مدیرهای سازمان های عریض و طویل، مخصوصا در آموزش، وقتی مدیر میشن به شدت محافظ کار میشن و نمیشه باهاشون راه اومد. ولی این دوستمون در مذاکره رو هم باز گذاشته!