این بسیج مسیج که میگی کجا هست مسابقش؟ اما aut cup به من خیلی کیف داد! از ایران اوپنم بیشتر!به نقل از aghasina :آره امیرکبیر هست . مقاومت بسیج هم هست( به اسمش نیگا نکنید شنیدم خوش میگذره )! . می ارزه بریم .....
به نقل از S E P E H R :این بسیج مسیج که میگی کجا هست مسابقش؟ اما aut cup به من خیلی کیف داد! از ایران اوپنم بیشتر!
راستی! secret اسم تیمتونو لیگتون چیه؟!
لیگشون؟ junior soccer?! 2on 2?are?به نقل از aghasina :بسیج تهرانه . من جای سکرت میگم
Artemis!
البته ببخش سکرت ...
واسه هرکار مهمی باید زحمت کشید، مطمئن باشید فقط شما نیستید که بدبختی میکشید!به نقل از S E P E H R :هیچوقت به بدبختی تیم ما نمیرسین!
خدا رو شکر کنین که تو سمنانین! اگه اهواز بودین بدبخت بودین مثل ما...
بله نماینده هم که پیدا کردیم دیگه. خدا ببخشه.به نقل از aghasina :بسیج تهرانه . من جای سکرت میگم
Artemis!
البته ببخش سکرت ...
اما حسین تحت شرایط خاصی کار میکننبه نقل از artemis :واسه هرکار مهمی باید زحمت کشید، مطمئن باشید فقط شما نیستید که بدبختی میکشید!
در مورد اهواز و سمنان هم باید بگم ما از خدامونه جای یکی از تیم ها اهوازی باشیم! پول پارو میکنن! از مدرسه امام حسین ، میشناسینشون؟
چون میدونم هیچ جا مثل اهواز نیست.فکر میکنی ما عید چطور روبات ساختیم؟javascript:void(0);!به نقل از secret :ما که همین طوری آویزون مامان و بابا هامونیم .باید یه فکر جدی کنیم.
راستی چرا باید خدارو شکر کنیم که تو سمنانیم؟؟؟؟
خدا کنه به این زودی فراخوانش نیاد...به نقل از vesta :خوارزمي برگزار ميشه دوستان
فرم ثبت نامش رو هم تو يه سايتي ديدم
سومين دوره مسابقات ملي رباتيك خوارزمي.(تابستان ٨٩ هم نوشته).
حالا ديگه در مورد بعضي ليگ ها چه تصميمي ميگيرن با خودشونه!
به نقل از S E P E H R :ROBOXIN junior soccer 2 on 2
ما خیلی تو شرایط سختی کار کردیم
توی 14 روز عید 2 تا روبوت آماده کردیم با فقط 1 میلیون!
شبا همش بیدار بودیمو کار میکردیم!
آخرشم کامل نشد!با برنامه تست اومدیم سر زمین!
به نقل از artemis :واسه هرکار مهمی باید زحمت کشید، مطمئن باشید فقط شما نیستید که بدبختی میکشید!
در مورد اهواز و سمنان هم باید بگم ما از خدامونه جای یکی از تیم ها اهوازی باشیم! پول پارو میکنن! از مدرسه امام حسین ، میشناسینشون؟
من که نگفتم تیم ها اهوازی پول پارو میکنن! گفتم بعضی هاشون! منظورم این بود که ربطی به سمنانی یا اهوازی بودن نداره! کلا مهم پوله! ما از همون اول دستمون تو جیب مامان بابامون بود! البته اجازه میگرفتیماااا!به نقل از PA®H@M :چی چی تیم های اهوازی پول پارو می کنن . ما تو فلاکت گیر کردیم . از یه ور مشکل مکان داریم از اون طرف مشکل مالی . به قول سپهر دستمون رفته تو جیب مامان بابا .
والا این ایران اپن اینقدر اذیتمون کردن سر این تی دی پی تا تایید شدیم . بعد ربات ساختیم حدودا تو همون عید بود دیگه ساختیمش .
اره چی می شد ما هم مثل تهرانی ها دستمون تو جیب مدیر مدرسه بود . در واقع خود کفا بودیم . حالا هی گیر نمی دادیم به این بابا مامانا . بعضی وقتا روم نمی شه بگم پول لازم داریمبه نقل از artemis :من که نگفتم تیم ها اهوازی پول پارو میکنن! گفتم بعضی هاشون! منظورم این بود که ربطی به سمنانی یا اهوازی بودن نداره! کلا مهم پوله! ما از همون اول دستمون تو جیب مامان بابامون بود! البته اجازه میگرفتیماااا!
دوست عزیز همه می دون برگذار می شه الان بحث رو ساکر هست یعنی مهم ترین و هیجان انگیز ترین لیگ مسابقات رباتیک دنیابه نقل از vesta :خوارزمي برگزار ميشه دوستان
فرم ثبت نامش رو هم تو يه سايتي ديدم
سومين دوره مسابقات ملي رباتيك خوارزمي.(تابستان ٨٩ هم نوشته).
حالا ديگه در مورد بعضي ليگ ها چه تصميمي ميگيرن با خودشونه!
ببین اونا پول دارن،اما مدرسه میخره همه چیزوبه نقل از astronomer_girl :جسارتا شرایط ما بدتر بود. یه میلیون؟!!!!!
ما که کلا دستمون پیش مامان باباهامون درازه...
یه سوال، مدرسه امام حسین چه سختی ای می کشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماشالله پول پارو می کنن...
چرا ساکر هیجان انگیزترین درحالیکه تو ساختش دیگه هیچ خلاقیتی نیست. همه تو یه جور کار می کنن؟؟؟به نقل از PA®H@M :دوست عزیز همه می دون برگذار می شه الان بحث رو ساکر هست یعنی مهم ترین و هیجان انگیز ترین لیگ مسابقات رباتیک دنیا
به خاطر اینکه همه دانش آموزیمو هم سن!همه هم توی شرایط مختلف کار میکنیمو میخوایم با هم رقابت کنیم!به نقل از secret :چرا ساکر هیجان انگیزترین درحالیکه تو ساختش دیگه هیچ خلاقیتی نیست. همه تو یه جور کار می کنن؟؟؟