- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : مفهوم جرم
سوال رو پرسیدی و خودت از طرف من جواب دادی ؟!!؟ من کی گفتم نمیشه ؟
روابط اصلی الکترودینامیک و البته کرمودینامیک بر اساس لاگرانژین ها بدست اومدن.
مثلا تو میدان کوانتومی داریم :
که Wij ماتریکس هسی هستش و به عنوان یک مشتق جزئی درجه دوم لاگرانژین سیستم نسبت به درجات آزادی سیستمه.و آلفا کمی با لاگرانژین کامل تفاوت داره.
ضمنا" من نگفتم همونی که لاگرانژ گفته یه راست اومد تو کوانتوم. من گفتم مقدمه اون بوده.
به نقل از ErfanDK :آخه اصلا به طور کل بحث نیروهای مجازی و نیروهای گرانشی متفاوته.خوبه خودت هم از کتابا می نویسی.بهتره یه نگاهی هم به نوشته های خودت بندازی.در ضمن تعریف کردن یک لاگرانژی و هامیلتونی برای یک سیستم کلاسیک با تعریف کردنش برای یک سیستم نوین متفاوته. مثلا شما نمی تونید به یک سیستم غیر ایزوله هیچ کدوم از این ها رو نسبت بدین.چون که انرژی این سیستم در هر لحظه معین نیست.
در ضمن به نظر شما،توی فیزیک نوین برای ذرات بدون جرم چطور لاگرانژی تعریف می کنن؟ فکر می کنید نمیشه؟ چرا میشه. ولی مفهوم خود لاگرانژی و هامیلتونی سیستم نوین یا به قول شما کوانتومی با مفهومی که شما تو مکانیک کلاسیک خوندی خیلی فرق می کنه.
سوال رو پرسیدی و خودت از طرف من جواب دادی ؟!!؟ من کی گفتم نمیشه ؟
روابط اصلی الکترودینامیک و البته کرمودینامیک بر اساس لاگرانژین ها بدست اومدن.
مثلا تو میدان کوانتومی داریم :
[tex]\mathbf{L}_{i}=W_{ij}\ddot{q}_{j}+\alpha_{i}=0[/tex]
که Wij ماتریکس هسی هستش و به عنوان یک مشتق جزئی درجه دوم لاگرانژین سیستم نسبت به درجات آزادی سیستمه.و آلفا کمی با لاگرانژین کامل تفاوت داره.
ضمنا" من نگفتم همونی که لاگرانژ گفته یه راست اومد تو کوانتوم. من گفتم مقدمه اون بوده.