به نقل از dhm :وارد که میشه از 1.1 میری جلو...سوال ها رو هم میبینی!
من خودمم این سوال رو دارم...به نقل از senatoor :سلام بچه ها
نمیدونم چرا سر این مسئله هرچقد کد میزنم میخورم ب در بسته (شدت ضعف توی کد نویسی)
سوالش اینه
a^b - b^a رو حساب کنید
a , b میتونن اعداد خیلی بزرگ هم باشند مثلا جفتشون اگه 8 رقمی باشن a^b خیلی بزرگ میشه
راهنمایی کنید ممنون
برادر تو دو هفته تو مدرسه ما سر همین قضیه ترول بودی الان همه کامپیوتریهای ما میشناسنتبه نقل از DaneshvarA :من خودمم این سوال رو دارم...
تو جاوا با BigInteger حل میشه (دیدم تو sgu اکسپت شده) - قطعا ++c اش الگوریتم میخواد...
اگر خیلی دنبال جوابی میتونی بری کدش رو تو اینترنت بخونی ولی پیشنهاد شده نمیشه.
به نقل از مـهدی :برادر تو دو هفته تو مدرسه ما سر همین قضیه ترول بودی الان همه کامپیوتریهای ما میشناسنت
جاوا خودش بیگ نام داره رفتی با جاوا کد رو سابمیت کردی
سوال رو برای این گفتن که با سی پلاس پلاس بزنی
مثل اینه که بری سوالای اولیه پراجکت اویلر رو با ماشین حساب حساب کنی
زشته قباحت داره نکن ازین کارا
سناتور: برو سی پلاس پلاس دات کام سرچ کن بیگ نام
کدبه نقل از DaneshvarA :سلام! دو تا سوال دارم بیشتر الگوریتمی ان! حالا اگر شد کدش رو بنویسیم که چه بهتر!
اولیش برای کلاس ریاضیمونه نظریه اعداده!! :
همونطور که می دونید (شایدم نشنیده باشید!) ب.م.م هر ۲ تا عدد رو میشه به صورت یه ترکیب خطی از اون دو تا نوشت. یعنی مثلا فرض کنید ب.م.م a و b میشه x. حالا اثبات کرده ایم (قضیه بزو) که ۲ تا عدد صحیح m و n وجود دارند که ma + nb = x . مثلا ۱۲ و ۲۰ که ب م م اشون میشه ۴. اگر به m مقدار ۲ بدیم و به n مقدار -۱، درست میشه یعنی. ۲ تا ۱۲ تا منهای یه ۲۰ تا، حاصل میشه ۴. تونستیم این عدده ۴ رو بسازیم از یه ترکیب خطی!!
حالا یه کد بنویسید که غیر از راه حل گریدی، این ضرایب m و n رو پیدا کنه!! کسی میتونه الگوریتم رو بگه؟؟
--------------
یه سوال الگوریتم تر از قبلی هم که سر کلاس کامپیوتر مطرح شده!!:
۱۰۰ تا لامپ داریم با ۱۰۰ تا سرپیچ! نصف سرپیچ ها خرابن و نصفی درست. نصف لامپ ها هم خرابن و نصف لامپ درست. از زمان بستن هر لامپ صرف نظر می کنیم (خیلی کمه). اما باز کردن هر لامپ از یه سر پیچ، دقیقا ۱ دقیقه زمان میبره.
روشی بگویید که در حداکثر ۲۵۰ دقیقه لامپ های سالم و سر پیچ های سالم را پیدا کند. اصلا میشه تو ۲۵۰ دقیقه گفت؟؟
به نقل از Damon :
به نقل از TheBest444 :کد بازی (XO(tic tac toe رو به صورت ساده(با void , ارایه و تابع و if) میتونید برام بنویسید؟tnx