- شروع کننده موضوع
Ajax
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهیدقدوسی
- شهر
- قم
- دانشگاه
- علوم پزشکی قم
- رشته دانشگاه
- پزشکی
به نظر شما بهترین مدیر سمپادیا کیه واسه کدوم بخش؟
خیلی ممنون! نظر لطفته!به نقل از Negin.KH3 :به نظر من که مدیرای انجمن english خیلی فعالن.
هویجوری بخوام بگم ، مدیرای ورزش ، میرا !به نقل از لنلینس :نظر سنجی رو پایم
آره همگی بهش یه مثبت می دیمبه نقل از GCD :یه سوال: گیریم مثلا آقای X یا خانم Z به عنوان بهترین مدیر شناخته شد
آخرش چیکارش میکنیم؟ لوح تقدیر میدیم بهش یا جایزه؟
آخه کی دیگه + به کارش میاد؟به نقل از Ajax :آره همگی بهش یه مثبت می دیم
که چی بشه؟به نقل از Ajax :آره همگی بهش یه مثبت می دیم
خب حداقل فعالیت منفی نمیکنه مثه بقیه مدیرابه نقل از GCD :که چی بشه؟
ببین، اگه هدفت از انتخاب بهترین مدیر این باشه که بهش + بدی، من بهت توصیه میکنم این کارو نکنی
خوب طبیعتا از نظر اکثر کاربرا بلهترین مدیر کسیه که بخش رو ول کنه به امون خدا & هیچ کنترلی روش نداشته باشه
اونوقت اگه همچین فردی به عنوان بهترین مدیر شناخته بشه و با + (که از نظر من هیچ ارزشی نداره) تشویق بشه، خوب مسلما بقیه مدیرا اعصابشون خورد میشه & سعی میکنن مثل همون فرد عمل کنن، در نتیجه کل فروم داغون میشه
کلا هدف چیست؟
یعنی چی؟ ببین از نظر کاربرا هر مدیری که اصلا هیچیو کنترل نکنه و اسپم و هر چرت و پرت دیگه ای رو آزاد بزاره، بهترین مدیرهبه نقل از Cc :خب حداقل فعالیت منفی نمیکنه مثه بقیه مدیرا
جلوی کاربرا وای نستاده اگه کنارشون نیست
ولی به نظر منم مدیرای انگلیش خیلی خوبن و تنها مدیرای+
من برای این گفتم مدیرای english خوبن چون معمولا به تک تک تاپیکا سر میزنن اسپمارو کنترل میکنن اشتباهاتو اصلاح میکنن.خلاصه خیلی فعالن دیگه!به نقل از ندا مکرم :واقعاً این طوری فقط به مدیران انجمنی رای می دین همه که کاری به کار کسی نداشته باشه! (به غیر از عده ای البته)
بهتره اگه می گین یه مدیری خوبه، دلایلتون رو هم بگین.