به نقل از ..AndromedA.. :حیات ممکنه به صورت های مختلفی وجود داشته باشه!
به نقل از arman.a :نخیر، نظور من اینه که ، مثلا" تولید مثل به معنای اینکه یه چیزی از یه جیز دیگه بوجود بیاد نباشه ..! خب مثلا" تو او سیاره ، مولکول ها هر کدومشون تو یه شرایط محیطی خاص و تو یه فصل خاصی به صورت خاصی تجمع می کنند و یه موجود رو به مجود می یارن ، و بعد که اون موجود مرد ، مولکول ها که از بین نمیرن ، و این باعث میشه حیات بدون تولید مثل ادامه پیدا کنه ..! ( بازم می گم که این ها همش به می تونه ممکن باشه ...، خارج از اون چیزی که د ر نظر می گیریم ... یا.... ! ( نمی دونم !)
من که نگفتم.تازه 500سیاره ی دارای شرایط زندگی بعدم طرف استاد هارواردهبه نقل از TFire :با مطالعهي 500 سياره كه نميشه گفت تنهاييم!
هر كي ميخواد باشه! كل كهكشانم بگردن بازم نميتونن بگن ما تنهاييم!به نقل از آبنبات چوبی :من که نگفتم.تازه 500سیاره ی دارای شرایط زندگی بعدم طرف استاد هاروارده
به نقل از TFire :با مطالعهي 500 سياره كه نميشه گفت تنهاييم!
تایید میشهبه نقل از Pariya :دوم : تو 500 تا شرایط نبوده ! مگه جهان به این عظمت فقط 500 تا سیاره داره ؟
اصن علائم حیات رو که توی یکی از قمر های زحل دیدن ... چند وقت پیش هم یه سیاره ی دیگه ای کشف شده بود ، که شرایط حیات توش دیده شده بود ، همون که یه طرفش همیشه تاریکه و یک طرفش همیشه روشن .. ( درباره هر دو مورد هم تاپیک هایی زده شده )