هوش سياه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Tahmine
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هوش سياه

8-^
به نقل از prof.m.d :
بله بله در بین فیلم های تلویزیون بهتره!ولی خوب ی موضوعی من نه اینکه هیچ فیلمی رو کامل نمیبینم واسه این یکی از وسطش شروع کردم که بتونم آخرشو ببینم!(آخه فیلمایی که از اول میبینمو اغلب نمیشه قسمتای آخرو دید! :-<نمیدونم چرا؟! :-??)

الان من متوجه نیستم اون پسره هس که یکم زیادی از حد خشنه اسمش شهابه چرا دنبال کامرانه؟! ;D

از افراد شبکه تروریستیه , کامران هم از دستوراشون سرپیچی کرده داره کار خودشو میکنه , عموهه دستور قتلش رو داده

آهــــــــــــــــــــا! 8-^

ولی این شهابه خیلی باحاله خداییش اصن اون جایی که ایمانو کشت خیلی باحال بود! 8-^ /m\

ميشه بگين چرا اون پسره(ضريب هوشي 174)تو كلبه زندگي ميكنه؟راستي اسمش چي بود؟

به نقل از reihanxxx :
ميشه بگين چرا اون پسره(ضريب هوشي 174)تو كلبه زندگي ميكنه؟راستي اسمش چي بود؟
اسمش که احد بود
بیچاره اسیر ناچار زمانس ;D

اونکه ضریب هوشی 174 داره کامرانه اسمش و تو کلبه زندگی نمیکنه رفته بود کلبه دوستش!

از یه طرف نگاه کنیم جزو کارای اولیه که داره تو این سبک کار میکنه خب خوبه اما خدایی با بعضی چیزاش من مشکل دارم اصن نمیشه باش کنار اومد
مثلن اینکه این جمشیده کامرانه هر چی هس همیشه سر به زنگا میرسه
مثلن جایی که اون یارو داش هارد رو از زیر خاک در میاورد به طور ناگهانی تو همون لحظه کامرانم رسید
اون جاییی که رفت در خودنه رفیقش که شهاب میخاس یارو رو بکشه باز هم سر بزنگا رسید
اونجایی که شهاب تو خونه عموش زن عموشو کشته بود بازم سر بزنگا رسید
و جالبتر اونجاییی که شهاب رفت رسید به کلبه احد اون سر بزنگا رفته بود
اصن وضعیه ها....

سریال قشنگیه

شرط می بندم هوش سیاه 3 هم میاد!

با اینکه تقلید کردن ولی کار بدی از اب در نیومده.

به نقل از میعاد :
از یه طرف نگاه کنیم جزو کارای اولیه که داره تو این سبک کار میکنه خب خوبه اما خدایی با بعضی چیزاش من مشکل دارم اصن نمیشه باش کنار اومد
مثلن اینکه این جمشیده کامرانه هر چی هس همیشه سر به زنگا میرسه
مثلن جایی که اون یارو داش هارد رو از زیر خاک در میاورد به طور ناگهانی تو همون لحظه کامرانم رسید
اون جاییی که رفت در خودنه رفیقش که شهاب میخاس یارو رو بکشه باز هم سر بزنگا رسید
اونجایی که شهاب تو خونه عموش زن عموشو کشته بود بازم سر بزنگا رسید
و جالبتر اونجاییی که شهاب رفت رسید به کلبه احد اون سر بزنگا رفته بود
اصن وضعیه ها....
کامران دنبالش بود که هاردو ازش بگیره
-------
کلا آدم خوش شانسیه!!! وگرنه فیلمنامه که ضعف نداره اصلاً!

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
چرا نمیذاره ببینی آخی مامان من که خودش یکی از طرفدارای این فیلمه زودتر همه میزنه شبکه سه !!!!

بابا حالا همه چیشم مث فرار از زندان نیســـ هوش مایکل کجا هوش این عاغا جمشید کجا !!!!! ولی خداییش صدای کیکاووس یاکیده خیلی خوبه

باید میرفت گوینده رادیو میشد ;D
دوبلوره

فردا قسمت آخرشه!!!!

آغا اصلا این وکیله عاااالی بود امشب :))

جالبه نمیدونستم آدم رو اینطوری میشه جا به جا کرد یا تو کوله پشتی اینور اونورش کرد!

به نقل از شهریار :
جالبه نمیدونستم آدم رو اینطوری میشه جا به جا کرد یا تو کوله پشتی اینور اونورش کرد!

آره خدایی یکی این یکی هم این جریان موندن این دوست کامران تو بیمارستان! :))

فردا نه پس فردا قسمت آخرشه!

به نقل از F@|-|!mEh :
فردا قسمت آخرشه!!!!

آغا اصلا این وکیله عاااالی بود امشب :))
پس فردا. :-" دوشنبه

به نقل از شهریار :
کوله پشتی نبود! کیسه خواب بود! :-"

این خونواده سرگرده دیگه نهایت + بودنه :-& یعنی هر چی تو کتاب دین و زندگی خوندیمو کپی کردن تو فیلم نامه

بچه ها یادتونه تو ی قسمت کامران تو نت داشت دنبال "سهیل احمدی" میگشت؟! بعد تو سایت مدرسه شون پیداش کرد :-"
الان این با چ هدفی بوده؟! من گفتم دوباره این پسره رو میگیره یکم میزنتش حالمون جا میاد ;D ولی گویا بیخیال شده :-<

به نقل از Farz :
بچه ها یادتونه تو ی قسمت کامران تو نت داشت دنبال "سهیل احمدی" میگشت؟! بعد تو سایت مدرسه شون پیداش کرد :-"
الان این با چ هدفی بوده؟! من گفتم دوباره این پسره رو میگیره یکم میزنتش حالمون جا میاد ;D ولی گویا بیخیال شده :-<

شاید میخواست جاشو پیدا کنه واسه زمانی که لازم شد , مثلا وقتی پلیسه گرفتش یکی رو بفرسته سراغ پسره ! :-??

Back
بالا