• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هوش سياه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Tahmine
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هوش سياه

بابا!! ;D
به نقل از psi-3 :
بابا اینا رو بی خیال!حرفای مامانه خیلی باحال بود!هی می گفت وای من چقدر نگران سهیلم همش پا اینترنته!
اینارو که میگفت مامانم منو نیگا میکرد!! منم به رو مبارک نمیووردم! خیلی چرت میگفت آخه. مگه چشه خب!؟! والا! منهی باید توجیه کنم چرا روزانه 10 ساعت پا نتم! اینارو پخش میکنن مثلا مامانا جلو بچه ها رو بگیرن مصرف اینترنت بهینه شه؟! والا! مسخرس به خدا!!

تازه یه قسمتش بود که سرگرد احمدی گفت باید کامپیوتر تو حال باشه که پدر و مادر ببینن بچه داره چه کار می کنه
این حرفش دیگه منو کشته!آخه مگه بابا مامانامون بیکارن که ببینن ما داریم چه کار می کنیم؟!

به نقل از psi-3 :
تازه یه قسمتش بود که سرگرد احمدی گفت باید کامپیوتر تو حال باشه که پدر و مادر ببینن بچه داره چه کار می کنه
این حرفش دیگه منو کشته!آخه مگه بابا مامانامون بیکارن که ببینن ما داریم چه کار می کنیم؟!

هه هه هه.
این کار که دیگه قدیمی شده.

به نقل از Death :
بعضی از چیزاش خیلی مسخرس ! مثلن اون لاتاریه! بچه دوساله هم میدونه این ایمیل ها جانکه! چه برسه به پیرمرد 70 ساله!
منم موافقم!
بد که نه!
شاید یشه گفت معمولی!
این فقط نظر منه البته!

ولی من اصلا قبول ندارم.
شما که میگی یه پیر مرد هفتاد ساله.من خودم بعینه شاهد این قضیه بودم که یکی از بچه های سمپادی (!!!)تا مرز این رفت که به اون شماره ای که داده بود زنگ زد و صحبت کرد.
کجای این قضیه مسخرست ؟؟
سمپادیایی که ادعای دانایی دارن به راحتی گول خوردن .چه برسه به مردم عادی. :-<

بچه‌ها من 1چيزي فهميدم يعني يكي بهم گفت اين هوش سياه خودش ميخواسته مخصوصا گير بيفته كه بره تو زندان و نزديك به پليس‌ها عمليات انجام بده. موضوع بسيار جالبي بود كه يك آدم باهوش كشفش كرد!!!

به نقل از TFire :
بچه‌ها من 1چيزي فهميدم يعني يكي بهم گفت اين هوش سياه خودش ميخواسته مخصوصا گير بيفته كه بره تو زندان و نزديك به پليس‌ها عمليات انجام بده. موضوع بسيار جالبي بود كه يك آدم باهوش كشفش كرد!!!
الان مگه سریال تموم نشده ؟!

به نقل از SOUL KEEPER :
الان مگه سریال تموم نشده ؟!

تموم شد ولی آخرش نوشت این داستان ادامه دارد . احتمالا سری دوشو می خوان بسازن !

به نقل از shayan72 :
تموم شد ولی آخرش نوشت این داستان ادامه دارد . احتمالا سری دوشو می خوان بسازن !
آها ! تیریپ سریال خارجی ورداشتن فصل فصلش کردن ! :))

به نقل از SOUL KEEPER :
آها ! تیریپ سریال خارجی ورداشتن فصل فصلش کردن ! :))
کلا می خواستن یه تقلیدی کرده باشن تو همه چیز فیلم ولی زیاد موفق نبودن!!!! :))

Back
بالا