- شروع کننده موضوع
بفیدی-بحیدی
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- اگه خدا بخواد هاروارد
به نظرتون برخورد و منطق مدیران،معاونان و... سایت چطوره؟
جدا؟ندیده بودم ببخشید.به نقل از Death :فکر میکنم نزدیک به 1000 تا از این تاپیک ها داریم!
آفرین به این روشن فکریبه نقل از Me¥o :من هم به مدیرای کل هم به مدیرای انجمنائه نظرم.
واقعا کارتون ضعیفه و در حد مدیریت یک سایت نیست...
از چه لحاظ؟به نقل از Me¥o :من هم به مدیرای کل هم به مدیرای انجمنائه نظرم.
واقعا کارتون ضعیفه و در حد مدیریت یک سایت نیست...
نه؟ ... یعنی به نظر میاد بوده باشی...! :یعنی چی؟مفهوم نیست.به نقل از peg0a2h1 :( یه سؤال خطاب به زننده تاپیک ... شما قبلا هم بودی ...نه؟ ... یعنی به نظر میاد بوده باشی...! )
تاریخ عضویت : 18 اسفند 1388,ساعت 19:45:40به نقل از Delete :نه؟ ... یعنی به نظر میاد بوده باشی...! :یعنی چی؟مفهوم نیست.
چرا من حدود 9ماهه که هستم ولی تا چند وقت پیش نظر نمیدادم.البته فقط به تاپیکایی سر میزنم که جذاب باشن.اگه منظورتون اینه که تکراریه علتش اینه که مشابهشو ندیده بودم.
به نقل از ParNiaN.D :از چه لحاظ؟
اقلا" اینک جایی جواب دادین رو بدید من میخوام بدونم از چه لحاظ. اگه یکی دو مورد هم بگید که بهتره(صرفا" برای اینکه میخوام بدونم.هیچ هدف شومی در کار نیست!)به نقل از Me¥o :گوش دراز فرض میشم اگه بازم به این سوال جواب بدم...
تا حالا میلیون ها بار این جوابو دادم الانم فقط به یه بار گفتن حرف اصلیم بسنده میکنم.
مدیریت این سایت به درد نمیخوره.
به نقل از Delete :نه؟ ... یعنی به نظر میاد بوده باشی...! :یعنی چی؟مفهوم نیست.
چرا من حدود 9ماهه که هستم ولی تا چند وقت پیش نظر نمیدادم.البته فقط به تاپیکایی سر میزنم که جذاب باشن.اگه منظورتون اینه که تکراریه علتش اینه که مشابهشو ندیده بودم.
به نقل از 3ggerman :تاریخ عضویت : 18 اسفند 1388,ساعت 19:45:40
9 ماه بودی خو خواهرم حداقل یه عضوی میشدی !!!
بد نیس بعضیا! خوبه بعضیا!
به نقل از ParNiaN.D :اقلا" اینک جایی جواب دادین رو بدید من میخوام بدونم از چه لحاظ. اگه یکی دو مورد هم بگید که بهتره(صرفا" برای اینکه میخوام بدونم.هیچ هدف شومی در کار نیست!)
دلیل نمیشه که حتما با همون کاربری اومده باشم.با کاربری قبلیم چند تا پیام دادم متاسفانه توسط یکی از بچه ها که منو شناخته بود لو رفتم حالا هم فکر کنم با گفتن این باید تو فکر یه کاربری جدید دیگه باشم.به نقل از 3ggerman :تاریخ عضویت : 18 اسفند 1388,ساعت 19:45:40
9 ماه بودی خو خواهرم حداقل یه عضوی میشدی !!!
بد نیس بعضیا! خوبه بعضیا!
نه.یکی دو مورد از بدی مدیرابه نقل از Me¥o :یکی دو مورد از مدیرای بد؟ جک به این بزرگی نشنیده بودم! ))))))