پاسخ : وا مصیبتا. وا مصیبتا. سانسور در روز روش
به نقل از سعید ز. :
Hespride جان!
ببین..
باید مسئله ای به این حساسی رو درست و شفاف طرح می کردی تا به کل کل نرسه..
جالا من مشغله فکریم زیاده یادم نیست که چه کل کلی افتاد اونجا..
اما فک نکنم کل کل واسه ازدواج و قضیه جنسی چیز جالبی باشه جلو همه..
وقتی یه بچه کم سن و سال که هنوز بلوغش (فکری و جنسی) کامل نشده این چیزا رو بدونه:
اولا به بلوغ زود رس مبدل میشه
دوما شخص دچار عقده می شه..
دونستن اینا وقتی لازمه که احساس نیاز بشه..!
من ازت ممنونم که چنین بحثی رو راه انداختی، ولی لازمه بیشتر مدیریت می کردی رو بحث هایی که تو اون تاپیک می شد چون به هر حال تو ایجاد کننده ی اون بحثی..
hoss خان:
وجود داشته باشه هم کاربرای ما اطلاعاتو کامل وارد نکردن موقع ثبت نام.. باید یه کار اساسی تر کرد :)
خیلی شرمنده عزیز. زین پس به جای واژگان بیگانه و نامفهوم"الان میشه ازدواج کرد؟؟" خواهیم نوشت" خب بچه ها بیاید مشکلات جوانان رو مطرح کنیم و به فکر یه راه حل براش باشیم. مشکل اول اینه که یه فرد برای ازدواج یه سری شرایطی رو باید داشته باشه. اولین شرط آمادگی برای ازدواجه که البته این آمادگی در چند چیز مطرح میشه. چیز اول بحث بلوغ فکری فرد است. که این بلوغ فکری به عوامل مختلفی بستگی داره..."
اینجوری باید مینوشتم لابد؟؟ با هزار تا زیرمجموعه؟ آره؟؟
شما کاری به مشغله نداشته باش. به قول آقای رییس جمهور، حافظه تاریخی هم چیز خوبیه. شما حافظت مشکل داره. اون جایی که دخترا و پسرا و خود پسرا با هم سر این دعوا میکردن که این عمل هست یا نه، احتمالا شما مشغول همون مشغله ها بودید عزیزمن
یه بار دیگه گفتم. حتما باید صبر کنیم که مثلا اون بچه، کشیده بشه به این گناه، در مردابش تا خرخره فرو بره و مشغول دست و پا زدن باشه، بعد همه بیان و چراغ هدایت رو براش روشن کنن: خب پسرک عزیزم. یه چیزی هست به نام خدا...
این جمله رودوباره میارم از خودتون:
""من ازت ممنونم که چنین بحثی رو راه انداختی، ولی لازمه بیشتر مدیریت می کردی رو بحث هایی که تو اون تاپیک می شد چون به هر حال تو ایجاد کننده ی اون بحثی""
خب عزیز من اگر شماها اجازه میدادید من خودم بحث رو کنترل میکردم. بالاخره تکلیف مار و مشخص کنید، مدیریت بحث با منه یا شما؟؟؟
این از جواب این آقا
اما در مورد بقیه، بگم که بهتره یه بار دیگه پست منو بخونید. من خودم گفتم که این روش بحث توی این تاپیک درست نبود، دلیل هم گفتم که به خاطر یه مشت بچه(منظورم کم سن و ساله) نمیشه مسایل به این مهمی رو مخفی کرد.
یه چیزی رو توجه کردید؟؟
توی کدوم احتماعی(از قبیل مدرسه-کلاس-خانواده و...) میشه به راحتی اینجا یه نفر حرف دلشو بزنه؟؟ اتفاقا اینجا یه جاییه مخصوص همین حرفا. مخصوص اینکه ادم به دور از خجالت و حیای مزاحم و البته با رعایت نظاکت بیاد و نظرش رو بده. من خودم جزو اولین کسانی بودم که گفتم جلوی دخترا خوب نیست چنین بحثی رو کردن.
حرف ها ی امین رو هم تا حدودی قبول دارم که بهتر بود تاپیک رو قفل میکردن.
یه نکته بسیار مهم: آهای مدیران وظیفه شناس!!! اون زمانی که تاپیک داشت اینجوری میشد کجا بودید؟؟ الحمدلله فقط بلدید یه تاپیک رو پاک کنید. اصلا تذکر، پیغام خصوصی، یا ویرایش پست ها وجود نداره تو سیستمتون.