معرفی رشته هوافضا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع erfan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام دانشگاه برای هوا فضا بهتره؟

• رای‌دهندگان
    53
پاسخ : معرفی رشته هوافضا

به نقل از d3c0der :
بايد خودت جداگانه دفتر هوا فضايي بزني !
مثلا اين تريپي :

ساخت سفينه براي شما با نازلترين قيمت ( با كارت سوخت )
داراي ترمز abs
داراي قابليت دست تكان دادن از فضا براي دوستانتان بر روي زمين
در طرح ها و رنگ هاي مختلف ( رنگ قرمز براي موهاي چرب ، آبي براي موهاي خشك ، زرد براي موهاي معمولي و سفيد براي كچل ها )
مجهز به سيستم آبرساني( با لوله كشي تقي لوله كش )
و . . .
ایول داری........
عاشق تیکه هاتم :)) :)) :))
منم از هوا فضا خیلی چیز نمی دونم
ولی خیلی دوست دارم تو ناسا کار کنم ???

دوستان کی گفته تو ایران باید بری فقط تو ارتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حدود 50تا شرکت خصوصی تو ایران تو این زمینه فعالیت میکنن...
بعدش یه رشته ی همه جانبس:
عمران میخونی/مکانیک میخونی/برق میخونی/ITمیخونی/و خود دروس هوافضا

تاپيك تكراري بود، براي همين تركيب شد با موضوع قبلي

به نظر من رشته ی خوبیه چون علم امروزه خیلی بهش احتیاج داره.
من دوست دارم تو این رشته درس بخونم بعدشم برم تو ناسا کار کنم و یک سفینه ی بزرگ برای مهاجرت انسان ها به مریخ بسازیم. ( البته یکم زیادی خوش بینم ;D)
ولی در کل محصلین این رشته می تونن تو بخش های مرتبط با کشتی و هواپیما و اتومبیل هم کار کنن. :)

اینجام میتونین در مورد رشته هوافضا بخونین:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,10999.0.html

من ترسم از بازار کارشه . همه میگن تو ایران خوب بازار کار نداره من رو دودل کردن
اگه کسی میدونه بازار کارش چه جوریه بگه؟

من عاشق هوافضا هستم....ولی با ali73 موافقم... میشه در مورد بازار کار نه فقط تو ایران بلکه تا اون جایی که میشه تو کشور های دیگه هم توضیحات بیشتری بدید....؟؟؟مرسی....

کسی که رفت هوا فضا که فضانورد نمیشه .. خیلیا با نجوم اشتباه میگیرنش .. تا اونجایی که من می دونم ، تو هوا فضا طراحی موشک و جنگنده ( :x) هاست ..
تو ایران زیر نظر ارتش ه ..

باچه رتبی تومنطقه میتونم شریف یاامیرکبیرقبول شم

به نقل از asalsalar :
باچه رتبی تومنطقه میتونم شریف یاامیرکبیرقبول شم
برو تو سایت www.kanoon.ir اونجا تو ضیحش هست . :)

به نقل از ali 73 :
من ترسم از بازار کارشه . همه میگن تو ایران خوب بازار کار نداره من رو دودل کردن
اگه کسی میدونه بازار کارش چه جوریه بگه؟
بابا هوافضا در آمد داره عین چی !
یک عالمه شرکت دولتی و خصوصی هست که توش کار پیدا میشه و یه عالمه هم پژوهشگاه !
اگه واقعاً علاقه داشته باشی موفق میشی

به نقل از Pдгзд :
بابا هوافضا در آمد داره عین چی !
یک عالمه شرکت دولتی و خصوصی هست که توش کار پیدا میشه و یه عالمه هم پژوهشگاه !
اگه واقعاً علاقه داشته باشی موفق میشی
دقیقا درآمد داره ولی خب درآمد پایه نسبت با همون مقدار سختی کشیبدن و درس خوندن در مقایسه با رثته ای مثل شیمی یا زیست میتونید پول بهتری در بیارید ولی فقط کافیست که کمی بیشتر زحمت بکشید و مقاله های درخور و مناسب حال کشور و صنعت امروزی بدین تا با همون تلاش اضافی به یک موقعیت شغلی ودرآمد فوق العاده برسید.
البته نظر من اینه که موفقیت کامل در اینه:اول میرید مکانیک وسالات رو تا فوق می خونین و بعد میرین سراغ هواوفضا ویا مکانیک طراحی جامدات و اون موقع هستش که میشید مروارید که مثل هلو رو هوا میزننتون و حقوقتون بالای 10میلیون در ماه میره. >) ;D

سلام، اين اولين پست من هست كه دارم ميگذارم ;D اين تاپيك خيلي قديمي هستش اما بدم نيومد كه چيزي بگم، از اونجايي كه خودم سال آخر هوافضا هستم بايد بگم كه تا اونجايي كه ديدم گرايش مستقلي به نام سوانح هوايي و صلاحيتهاي پروازي وجود نداره، بلكه گرايش پنجمي كه جديداً هم وارد رشته شده فضا هستش؛ دانشجوياني كه به نجوم و طراحي و ساخت وسايل پرنده فضايي علاقه دارن ميتونن وارد اين گرايش بشن.
ضمناً در مورد بازار كار بايد بگم كه اگه كار با دولت رو دوست داشته باشين ميتونين حسابي پول در بياريد، البته ٤٢ شركت خصوصي كه به طور متمركز هم كار هوافضايي ميكنن تو ايران فعاليت دارن. البته به خاطر شباهت بسيار زياد با رشته مكانيك عملاً فارغ التحصيل هوافضا فرقي با فارق التحصيل مكانيك نداره ( در مقطع كارشناسي) پس شغلهاي يك مهندس مكانيك هم براي اون موجوده. توي خارج از كشور هم به عنوان بهترين رشته مهندسي و پولساز ترين اون شناخته ميشه كه معمولاً فقط دانشگاههاي رده بالا اون رو دارن.
اگر سوال خاصي داشتين در خدمت ام.

به نقل از رامین :
سلام، اين اولين پست من هست كه دارم ميگذارم ;D اين تاپيك خيلي قديمي هستش اما بدم نيومد كه چيزي بگم، از اونجايي كه خودم سال آخر هوافضا هستم بايد بگم كه تا اونجايي كه ديدم گرايش مستقلي به نام سوانح هوايي و صلاحيتهاي پروازي وجود نداره، بلكه گرايش پنجمي كه جديداً هم وارد رشته شده فضا هستش؛ دانشجوياني كه به نجوم و طراحي و ساخت وسايل پرنده فضايي علاقه دارن ميتونن وارد اين گرايش بشن.
ضمناً در مورد بازار كار بايد بگم كه اگه كار با دولت رو دوست داشته باشين ميتونين حسابي پول در بياريد، البته ٤٢ شركت خصوصي كه به طور متمركز هم كار هوافضايي ميكنن تو ايران فعاليت دارن. البته به خاطر شباهت بسيار زياد با رشته مكانيك عملاً فارغ التحصيل هوافضا فرقي با فارق التحصيل مكانيك نداره ( در مقطع كارشناسي) پس شغلهاي يك مهندس مكانيك هم براي اون موجوده. توي خارج از كشور هم به عنوان بهترين رشته مهندسي و پولساز ترين اون شناخته ميشه كه معمولاً فقط دانشگاههاي رده بالا اون رو دارن.
اگر سوال خاصي داشتين در خدمت ام.
نظرتون درباره انتخاب رشته هوافضا برای یه دختر چیه ؟

به نقل از pariya :
نظرتون درباره انتخاب رشته هوافضا برای یه دختر چیه ؟
چرا که نه؟

خیلی خودتونو محدود به دختر / پسر بودن در یک رشته نکنین ...

به نقل از Ehem_Ehem :
چرا که نه؟

خیلی خودتونو محدود به دختر / پسر بودن در یک رشته نکنین ...
ببخشيد واسه اين رشته احياناً مصاحبه اينا كه ندارن؟

به نقل از fdd :
ببخشيد واسه اين رشته احياناً مصاحبه اينا كه ندارن؟
مصاحبه رو نمیدونم

اما با توجه به اینکه خیلی از کارای مربوط به این رشته در انحصار نیروهای مسلح ( منظورم سازمان هوافضای سپاه و نیروی هوایی ارتش ) هست، گزینش واقعا سختی باید داشته باشه. مگر اینکه پدرتون از افسران ارشد نیروهای مسلح ( نیروی انتظامی، سپاه، ارتش یا ستاد کل ) باشه که دردسر گزیتش رو نداشته باشی

یه سوال
راسته که میگن رشته هوا فضا رو واسه خانما برداشتن؟آخه واسه چی؟ :(( :-??

یه سوال دیگه...
همون طور که میدونین کارکنان ارتش و سپاه و اینا نمیتونن خارج کشور برن بعد اگه کسی هوا فضا بخونه و استخدام دولت بشه بازم این مشکل هس؟

ببخشید شنیدم عینکیها نمی تونن وارد این رشته بشن . درسته ؟ #:-S :-?

Back
بالا