امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

به نقل از آرمیتا ثابتی‌اشرف :
خب پیش رو تاثیر بدن بهتر از اینه که این رو تاثیر بدن که ! :-" اون موقع همش آدم داره درس می‌خونه نمره‌هاش خوب می‌شن فوقش ۲ هفته از وقت کنکور خوندنش می‌ره! اما اینا دیگه تموم شدن کاریشون نمیشه کرد !

ما که امسال میدونستیم 25 درصد یا بیشتر تاثیر داره اینطوری خوندیم اونوقت سال دیگه هم بخوایم امتحان بدیم سر دست تو دماغ کردن هی 0.25، 0.25 ازمون کم بشه ؟ :-" حداقل کنکورش آدم دیگه حواسش به جوابه نه اینکه چه طوری بنویسه :P من به شخصه اصلا حال امتحان دادن ندارم اگه از این گند کاریا بکنن بیخیالش میشم :P مگه اینکه اینو هیچیشو تاثیر ندن که امکان نداره

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لعنت بر طراح سوالات امتحان عربی سال 90! بله عده قلیلی (500 نفر) این پیج رو ساختن به طراح فحش میدن!!! اگه واقعا حال میان خوش به حالشون :-"

البته اینا اینجور که معلومه دل پری هم دارن، اوضاعشون در حد تیم ملی داغونه :-"

میگم ... چقدر بده اینکه تراز رو تاثیر میدن !! #-o
هرچند ... منم عربیم رو وحشتناک گند زدم !! :-" در حدی که وقتی جواب ها رو چک کردم دیدم پاس میشم ذوق کردم !! :)) #-o
ولی خب ... حس جالبی ندارم از اینکه با دیدین برنامه ی گزینه ی 2 و ملت میگن گند زدن یا اینکه اینجا همه میگن خراب کردن خوشحال بشم !!! #-o
یه جوریه ... زیاد انگاری سالم نیست رقابتش ! ;D

به نقل از نــيما :
یه جوریه ... زیاد انگاری سالم نیست رقابتش ! ;D
چرا سالم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بخواهی می تونی بگی رقابت زیاد نیست که البته اون رو هم نمی تونی بگی چون خراب کردن از دیدگاه ها متفاوته ! ندیدید کسایی رو با0/25 که مکنه ازشون غلط گرفته بشه بگند که خراب کردن ؟

بچه ها یه نکته درباره امتحان زبان:
اونایی که اون سواله(یادم نیس کدوم سوال بود!) رو زدن organize درسته
یکی از بچه هامون زنگ زده به معلم زبانمون اونم گفته organize حتما درسته بعد معلممون زنگ زده تهران گفته.حالا قراره دوتاشو درست بگیرن
برا سوال 59 هم گفته ولی اونو فعلا معلوم نیس true هم درست بگیرن

یه سوال واسه شیمی ازمایش ها رو هم بخونیم؟

به نقل از andia :
یه سوال واسه شیمی ازمایش ها رو هم بخونیم؟

اول کتاب گفته بیشتر بدانید و آزمایش کنید فقط تو ارزشیابی مستمر ازش سؤال بیاد.

من شنیدم هرکس هر کدوم از امتحاناشو که بخواد می تونه شهریور امتحان بده، لازم نیست حتما تجدید شه!
کسی چیزی در این مورد نمی دونه؟؟

به نقل از Enas :
من شنیدم هرکس هر کدوم از امتحاناشو که بخواد می تونه شهریور امتحان بده، لازم نیست حتما تجدید شه!
کسی چیزی در این مورد نمی دونه؟؟
اگه درست باشه
قبولي ما خرداد ميشه يا شهريور؟

به نقل از آبجي مرضيه :
اگه درست باشه
قبولي ما خرداد ميشه يا شهريور؟

اون یارو تو گزینه 2 گفت شهریور

همون طوری که میدونید!امتحانای شهریور از خرداد آسون تره و هرکس خرداد امتحان نده و بره شهریور قبول بشه چون برای کنکور تفاوتی نداره که قبولی شهریوره یا خرداد!پس اینجوری کسی که خرداد میشه18 از 20 شهریور بدتره :( و این به ضرر ماست...!

به نقل از parsha :
همون طوری که میدونید!امتحانای شهریور از خرداد آسون تره

همیشه اینطوری نیست

به نقل از پگاه :
همیشه اینطوری نیست
ولی بیشتر مواقع همینه!شهریور از خرداد آسونتر و دی از شهریور و خرداد آسونتره!حتی از چند نفر(مال مدرسه ما نیستن)شنیدم که میگفتن ما یه جوری جواب میدیم که نمره مون کمتر از قبولی باشه مثلا در حد4_5 تا شهریور امتحان بدیم!!!

به نقل از parsha :
ولی بیشتر مواقع همینه!شهریور از خرداد آسونتر و دی از شهریور و خرداد آسونتره!حتی از چند نفر(مال مدرسه ما نیستن)شنیدم که میگفتن ما یه جوری جواب میدیم که نمره مون کمتر از قبولی باشه مثلا در حد4_5 تا شهریور امتحان بدیم!!!

من از مدرسه خودمون هم میشناسم برگه رو سفید میدن یا نهایتا 1- 2 نمره مینویسن

کلا نظرم ممتنع :|

نه بابا اتفاقا ناظم ما می گفت اگه نخوندین امتحان ندین چون اگه امتحان بدین و نمرتون کم شه حتی کمتر از 7 با مستمر و اینا درستش میکنن تبصره میخوره و براتون بد تموم میشه

به نقل از khorshidz :
نه بابا اتفاقا ناظم ما می گفت اگه نخوندین امتحان ندین چون اگه امتحان بدین و نمرتون کم شه حتی کمتر از 7 با مستمر و اینا درستش میکنن تبصره میخوره و براتون بد تموم میشه

دیگه 0 یا 1 یا 1.5 بشی فکر نکنم هیچ جوری بتونی پاس بشی ;D

آخه میان سر جلسه که ببینن اگه بلد بودن بنویسن، اگه دیدن بیشتر 2 3 نمره بلد نیستن خودشونو تجدید میکنن
----

جدول تناوبی خودمون باید ببریم؟
( + ماشین حساب یادتون نره ;D )

معمولا ص آخر جدول تناوبیه!نمیذارن ببریم که! :))

تو این نمونه سؤالا که من جلومه نیست خب!

چرا کسی تا حالا نریخته این تو؟!
شاید جون هنوز چند دیقه دیگه وقت امنحان باقیست...

شیمی خیلی آسون بود اینم 20 میشم

خدا رو شکر خیلی خیلی آسون بود. :)
20 میشم. هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا