پاسخ : امتحانات نهایی
به نقل از آبجي مرضيه :
بچه ها اگه بيست ميشين ميشين بيستو سه تو تراز
اين واسه اينه كه بچه ها كمتر بيفتن و معدلا بالاشه
كسايي كه نگرانه كنكوري ترازه شما محفوظ است!!1
بنده از طرف خودم میگم که اگه میگم اضافه کردن نمره بی پایه اساسه برای خودم نیست چون من 20 نشدم!!! ولی اینو میگم چون اگه اینطوره خب یه باره کنکور هم بیان همه رو قبول کنن به ضرر اونایی که مثلا میرن شریف که نمیشه خب بقیه هم برن اگه اینطوره مشکلی نیست! بحث اینه که اون کار بی پایه و اساسه نه تراز و موقعیت اونی که 20 شده!!!
---------------------
در ضمن در جواب اون که میگه بببینیم در مورد سمپادی ها چی میگن مگه غیر سمپادی ها همشون آدمن که سمپادیاش باشن!!
یه سمپادی باید تو یه جامعه مجازی که برای خود سمپادیاس مراعات اونیو بکنه که از بیرون اومده جایی که براش ساخته نشده رو میبینه!!؟؟
سمپادی اگه با همین به رخ کشیدن ها هم مشکل داره بهتر از خیلیای دیگس!!! من نمونه زیاد دیدم که تا چه حد بعضی از همینا که برای سمپادی ها حرف در میارن چقدر پست فطرتن! آدمای ضعیف النفس و متوهم که فکر میکنن سر یه سمپادی رو میتونن شیره بمالن!
حالا داری میگی pvt کنن بحثو که اون الد*گ دریوری نگه؟بره هر غلطی که دلش میخواد بکنه، مگه حالا دوتا جمع میشن یه غلطی میکنن 2 تا هم تایید میکنن وجهه ما خراب میشه؟
مگه تا حالا تونستن خراب کنن که حالا خراب بشه؟
اونی که میخواد نمرشو به رخ بکشه بذار به رخ بکشه اگه یه خوشحالی براش درست میشه شما چرا به خودتون میگیرین؟؟
من اگه خودم امتحانام جالب شده بود این حرفا رو نمیزدم که نگین میخواد توجیه کنه اینا رو گفتم که بیخود به هم گیر ندین! حالا میل خودتونه از ما گفتن بود!