Enas
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
پاسخ : امتحانات نهایی
من 19/75 می شم
ولی آسون بود
من 19/75 می شم
ولی آسون بود
سخن منظومبه نقل از آبجي مرضيه :بچه ها شعره منظوم يا سخنه منظوم؟؟؟؟؟
به نقل از Enas :سخن منظوم
فقط یه آرایه داشت، اگه تعداد آرایه ها کم باشه نظم میشه...به نقل از X R@y :شعر بودا!!!!! آرایه داشت!
اخه مرغ که تسبیح گوی هست واقعا! آره معلم ما هم گفت که اگه 1 آرایه باشه حساب نمیشه.به نقل از Enas :فقط یه آرایه داشت، اگه تعداد آرایه ها کم باشه نظم میشه...
البته مطمئن نیستم
شاید هر دوش درست باشهبه نقل از علــــــــ ن ـــــــی :اجرا درسته و کاملا هم درسته ولی خب برگشت هم که بازم کاهش داره که یعنی نمیشه درست بگیرن؟ (ملتمسانه!)
مگه برگشت اشتباهه؟؟به نقل از علــــــــ ن ـــــــی :اجرا درسته و کاملا هم درسته ولی خب برگشت هم که بازم کاهش داره که یعنی نمیشه درست بگیرن؟ (ملتمسانه!)
اگه بعدش مصوت نبود درست بود ولی چون بعدش"و" اومده همون "برگشتو" خونده میشه,نه "برگشو"!! من خودمم خیلی سر این حرص خوردمبه نقل از Enas :مگه برگشت اشتباهه؟؟
ش و ت بدون فاصله کاهش داره دیگه...
شاید یکی همون و بخونش، "و" بین دو جمله که حتما برگشتو خونده نمی شهبه نقل از SHaBo0N :اگه بعدش مصوت نبود درست بود ولی چون بعدش"و" اومده همون "برگشتو" خونده میشه,نه "برگشو"!! من خودمم خیلی سر این حرص خوردم
یکی نیست! تو کلاس ما همه نوشتن برگشتبه نقل از SHaBo0N :آره,چون دقیقا اجرا رو تو کتاب نوشته بود به عنوان کاهش.
آخه یکی با 99% مردم مقایسه نمیشه! نمیدونم,شایدم شد!!! ولی اجرا به نظرم خیلی درست تره