به نکته 1 دقت کن اون آنزیم توپوایزومرازی که این سوپرهلیکس رو باز میکنه پشت بندش می بنده. کاهش فشردگی نداریم. ثانیاَ شما از خودتون همین جوری شب می خوابید صبح پا می شید تئوری میدید. کی گفته زیاد میشه؟ من خیلیا رو میشناسم که میگن زیاد نمیشه: من جمله جناب واتسون.به نقل از saye3000 :این یعنی افزایش تراکم نه فشردگی.فشردگی یه چیزیه که فقط به خود رشته DNA ربط داره.نه به فضاش و چیزای دیگه.در ضمن کی گفته فضا ثابت میمونه؟شاید هم زیاد بشه.
در این که S درسته شکی نیست.
چقدرم با سوادن. فرق روش زایمان و نگهداریو نمی دونند. من از معلم فیزیک پرسیدم گفت: EI+RI2 برای یک لحظه است و اگه در کل نگاه کنیم همون EI-RI2ه. دلیلشو نپرسید من نمی دونم.به نقل از Enas :نه، 4درسته، فکر کنم وقتی سر همنام باتری ها رو به هم وصل کنیم همدیگرو شارژ می کنند و توان خروجیشون از اون رابطه به دست میاد.
مطمئنا نمرشو کم نمی کنن، اصلا فرمولش تو کتاب نیست
این نشون می ده طراحا چقدر با سوادن!!!
مشکل از مولفای کتابه....روش نگهداریو تو کتاب زیر عکس نوشته....به نقل از stewie_griffin :چقدرم با سوادن. فرق روش زایمان و نگهداریو نمی دونند. من از معلم فیزیک پرسیدم گفت: EI+RI2 برای یک لحظه است و اگه در کل نگاه کنیم همون EI-RI2ه. دلیلشو نپرسید من نمی دونم.
به نقل از آبجي مرضيه :يه مسلموني كه اطلاع داره بياد بگه تاثيره نهايي چقده چه طوره اثرش از بس ازينو اون هر كي يه تز داد نميدونم كدومو قبول كنم
درصد از نمره قبولیه یعنی از 20, 10 بگیری هیچی واست حساب نمیشه چون 10 نمره قبولیه اما اگه بشی 11 2.5 درصدبه نقل از پگاه :این آقای پور دستمالچی که تو گزینه 2 بود اینطوری گفت که تو مثلا عربی رو از 20 میشی 10، از 25 درصد میشه 12.5 درصد، 12.5 درصدت رفته ولی واسه کنکور هنوز 87.5 درصد دیگه داری بتونی بیاری ( نمیدونم دیگه ضریب و ایناش چجوری میشه)