امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

خب دیگه قراره از همین امروز بیخیال نهایی ( !) شیم ........کنکور را دریابید !

کنکور سیخی چنده فعلا یه 10، 20 روز مخ باید تعطیل بشه!!!

دانش آموزانی که امتحان نهایی دادین یک نگاهی به خودتون بندازین! من که 2 کیلو کم کردم از بس استرس داشتم و غصه خوردم.
دیگه همه چی تموم شد. بقیه ش بستگی به مصحح داره. جوش نزنین
استراحت کنین

من تو این مدت میانگین خواب شبانه ام بین 45 دقیقه تا حداکثر 2 ساعت بود، چند روز آینده رو احتمالا فقط میخوابم ;D به جز واسه امتحانا هم که زیاد بیرون خونه نرفتم دچار کمبود فضای باز و خیابون شدم ;D

درس هم از تیر
---
یکی یه بار گفت نمره ها رو میزنن به دیوار، این الان کاملا جدیه؟

من میگم فعلا بیاین کنکور و امتحان نهاییها رو فراموش کنیم و این چند وقت رو حسابی حال کنیم. ;D

به نقل از saye3000 :
این یعنی افزایش تراکم نه فشردگی.فشردگی یه چیزیه که فقط به خود رشته DNA ربط داره.نه به فضاش و چیزای دیگه.در ضمن کی گفته فضا ثابت میمونه؟شاید هم زیاد بشه.
در این که S درسته شکی نیست.
به نکته 1 دقت کن اون آنزیم توپوایزومرازی که این سوپرهلیکس رو باز میکنه پشت بندش می بنده. کاهش فشردگی نداریم. ثانیاَ شما از خودتون همین جوری شب می خوابید صبح پا می شید تئوری میدید. کی گفته زیاد میشه؟ من خیلیا رو میشناسم که میگن زیاد نمیشه: من جمله جناب واتسون.

به نقل از Enas :
نه، 4درسته، فکر کنم وقتی سر همنام باتری ها رو به هم وصل کنیم همدیگرو شارژ می کنند و توان خروجیشون از اون رابطه به دست میاد.
مطمئنا نمرشو کم نمی کنن، اصلا فرمولش تو کتاب نیست
این نشون می ده طراحا چقدر با سوادن!!!
چقدرم با سوادن. فرق روش زایمان و نگهداریو نمی دونند. من از معلم فیزیک پرسیدم گفت: EI+RI2 برای یک لحظه است و اگه در کل نگاه کنیم همون EI-RI2ه. دلیلشو نپرسید من نمی دونم.

من الان متوجه شدم به لطف امتحانا مهارت خارق العاده ای تو حفظ کردن پیدا کردم ! :دی
ینی 50 تا سوال تاریخ رو تو 2 ساعت کلمه به کلمه حفظ شدم ! خودم باورم نمیشه !

خب این امتحاناتم گذشت و خوب ندادم!

اشکالی نداره ولی! یعنی سوتی دادم در حد لالیگا :دی

صفحه چهارم امتحان زیست رو کلن ندیدم =)) 5نمره بود! باکی نیست!

به نقل از stewie_griffin :
چقدرم با سوادن. فرق روش زایمان و نگهداریو نمی دونند. من از معلم فیزیک پرسیدم گفت: EI+RI2 برای یک لحظه است و اگه در کل نگاه کنیم همون EI-RI2ه. دلیلشو نپرسید من نمی دونم.
مشکل از مولفای کتابه....روش نگهداریو تو کتاب زیر عکس نوشته....

آدم میبینه این موضوع به روز میشه مور مورش میشه ;D

ما فردا میریم آخرین امتحانم بدیم و دیگه شرش کم بشه ! خب اگه بخوایم این 10 روز رو هم تو فکر کارنامه باشیم که سرحال و امیدوار به استقبال پیش نمیریم که!!!

من که اصلا حالشو ندارم بقیه چی تو؟

ا! اون شعر منظومه!اول نوشته بودم سخن منظوم.اخرین لحظه کردمش شعر منظوم!ایول! از کی واسه کنکور شروع کنیم؟!

منم نوشته بودم سخن ولی کردمش شعر : دی

19.75 میشم فقط سوال 16 رو غلط دارم!

من نفر رو به روییم بش گفتم میشه شعر آخر نوشت سخن . یعنی فرداش که دیدمش قیافش خیلی دیدنی بود :دی
آخه وقتی تقلب میکنید نفر پشتیتون این ریسک رو میکنه که گیر بیوفته لا اقل آدم باشید بنویسیدش :|

آخر این امتحان عربی ما چی شد؟

خدایی خیلی حال میده که اشتباهتو درست کنیا!
منم اول نوشته بودم سخن ولی خیلی شک کردم
صدای بچه ها از تو حیاط میومد که آره شعر میشه و با هم دعوا میکردن بعضیا می گفتن سخن...
خلاصه تعداد شعرا زیاد شد و منم به کمک اونا و عقل خودم شعر نوشتم. وقتی فهمیدم درسته خیلی چسبید! ;D

يه مسلموني كه اطلاع داره بياد بگه تاثيره نهايي چقده چه طوره اثرش از بس ازينو اون هر كي يه تز داد نميدونم كدومو قبول كنم

به نقل از آبجي مرضيه :
يه مسلموني كه اطلاع داره بياد بگه تاثيره نهايي چقده چه طوره اثرش از بس ازينو اون هر كي يه تز داد نميدونم كدومو قبول كنم

این آقای پور دستمالچی که تو گزینه 2 بود اینطوری گفت که تو مثلا عربی رو از 20 میشی 10، از 25 درصد میشه 12.5 درصد، 12.5 درصدت رفته ولی واسه کنکور هنوز 87.5 درصد دیگه داری بتونی بیاری ( نمیدونم دیگه ضریب و ایناش چجوری میشه)

به نقل از پگاه :
این آقای پور دستمالچی که تو گزینه 2 بود اینطوری گفت که تو مثلا عربی رو از 20 میشی 10، از 25 درصد میشه 12.5 درصد، 12.5 درصدت رفته ولی واسه کنکور هنوز 87.5 درصد دیگه داری بتونی بیاری ( نمیدونم دیگه ضریب و ایناش چجوری میشه)
درصد از نمره قبولیه یعنی از 20, 10 بگیری هیچی واست حساب نمیشه چون 10 نمره قبولیه اما اگه بشی 11 2.5 درصد
حساب میشه

مطمئنين يني خودتون گوش دادين ديگه ;D ؟
مثلا 18 چقد ميشه؟
ماله پگاه مقبول تر نيست؟ چون بالا خره قبولي هم مهمه خصوصا وقتي تك ماده هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا