• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

سلام برا امتحانات نهایی اصلا به جزوه ی معلم توجه نکن فقط کتابو بخون.اونجاهایی که به نظر خودت بی اهمیتن از همون جاها سوال میدن.

یه نکته‌ی مهمی بگم من باب تاکید روی حرف‌های بعضی‌ از دوستان، اون قسمت‌هایی رو که فکر میکنید مهم نیستند رو حتماً بخونید!

امتحانات آخر، من حوصله‌ی زیادی نداشتم، قسمت‌های مهم رو میخوندم و همون"کم اهمیت به نظرم" رو رد میشدم! سوالات مخصوصا ادبیات ازاین قسمت‌ها بود!

یه نکته ی خیلی کلیدی تو امتحان نهایی هس ک رعایت کنین موفق میشین....اول کتابو برمیداری میذاری جلوت بعد دنبال قسمتایی میگردی ک فک میکنی نمیاد یا فک میکنی چقد باید احمق باشن ک از اینجا سوال بدن .... بعد باید بشینی همونارو بخونی چون قطعن همشون میاد :-" :-" :-"

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
چه طراح های احمقی هستن پس در این صورت !!
نمیدونم ولی سوالای ادبیاتشو معلم ادبیاتمون میگفت من طرح کردم !!
سال سومامون همه بیست شدن گویا !!
میگفتن سوالاش شبیه سوالای امتحانای خود معلممون بوده که در طول سال میگرفته

بزرگی میگفت برا نهایی ها اگه سه سال گذشته رو با دقت حل کنی بالای 18 میشی اگه 10 سال گذشته رو حل کنی 20 میشی. واقعا هم راست میگفت :-" ( با فرض اینکه امسال سخت تر بود ولی در نظر ک بگیری رو هم هر امتحان فوقش 2 نمره سوال جدید داشت :/ )

من به شخص همه ی کتاب ها رو شب امتحان خوندم و هیچ وقت نرسیدم / حال نداشتم نهایی حل کنم ولی واقعا تاثیر گذارن !

خلاصه ک اگه تمرینهای کتاب رو بخوری ، سر امتحانم سوال رو اشتباه نخونی / اشتباه محاسباتی نکنی 20 خواهی شد ! ( ما ک نمیشیم ولی شدنش سخت نیس : )) )

خیلی از ما درسایی مثه ادبیات و دینی و زبان فارسی رو در طول سال نمیخونیم و چرت میپنداشتیم ومیپنداریم.اینا شب امتحان پدر دربیارن خواهشا اینارو دست کم نگیرین
شما اگه حسابان یا فیزیکو سر کلاس گوش بدی یاد میگیری و تو خونه ازشون فقط تمرین حل میکنی ولی ادبیاتو نمیتونی صدرصد سر کلاس یاد بگیری باید تو خونه بخونیشون خودت.خلاصه بخونید این درسارو بعد از درس دادن دبیر که شب امتحان انقد خالصانه تازگی نداشته باشه براتون

من فک میکردم ما که سمپادی ایم دیگه سوالای نهایی رو میخوریم !!!
الان نظرم عوض شد

مثل ما دست کم نگیرن نهایی رو ، درسته از امتحانای داخلیمون آسونه ولی بد جور 25 صدم 25 صدم از دست میدیم :-"
حتی پیشنهاد میکنم اگر وقت دارید تو طول ترم هر درسی رو سوالای نهاییش رو هم حل کنید :-"

بزرگترين توصيه من اينه سر جلسه امتحان حواستون رو شديدا جمع كنيد. مث من يه منفي يادتون نره كلي نمره از دست بديد. ;)

نترس . آسون تر از چیزیه که معلما میگن
فقط اول از همه دقت در حد تیم ملی میخواد
بعدم خوردن کتاب
لعنت به اون مورد دقت
همین ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا