• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امتحانات نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سومپاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : امتحانات نهایی

وی در خصوص تاریخچه تاثیر سوابق تحصیلی در پذیرش طی سالهای گذشته، خاطرنشان کرد: سوابق تحصیلی در سالهای گذشته فقط تاثیر مثبت داشت اما شورای سنجش و پذیرش به دنبال اعمال تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی است که تفاوت اساسی با تاثیر مثبت در قبولی متقاضیان 93 دارد.

.. چیزی که من میدونم، پیشتر اینطور بود که میانگین وزنی می گرفتن نهایی ها رو بعد از معدل گیری درس هایی که چندتا ازشون داریم مث ریاضی = هندسه + حسابان + جبر => اگر نمره نهایی ت از میانگین کل کشور بالاتر بود ؛

اگر 20 بود نمرهت که 25 درصد اضافه میشد به نمره کنکورت ؛ اما از 20 تا اون میانگین وزنی هرچی بودی، تقسیم بندی میکردن هر مثلا 0.5 نمره ؛ بهت یه درصدی اضافه میکردن،
اگرم کمتر بودی از میانگین که فقط نمره کنکورت لحاظ میشد و بهت نهایی رو اضفه نمیکردن چون ممکن هست از نمره کلت کم شه در مجموع.

این تا قبل بخشنامه و قانونی هست که بالا اومده

..

اما حالا ؛ هر نمره ای در نهایی بگیری حتا پایینتر از میانگین و .. کار ندارن، این میشه 25 درصد نمره ای که برای دانشگاه لازم داری،

75 درصد دگ میشه نمره کنکور

=> اگر مثلا درسی رو نهایی بشی 18 و درصد کنکورت رو 80 بزنی ؛ برات اثر مثبت میکنه این تاثیر مستقیم دادن و درصد کلت میشه 82.5

اما اگر با همون نمره نهایی 18 ، درصد درست 96 باشه ؛ درصد کلت میشه 94.5 یعنی اثر منفی داره رو نمره کلت!!

در کل باید سعی کنی نهایی ت رو هرچه میتونی بالاتر شی دگ!! :-??

به هر حال اون تاثیر معدل بیشتر تو رتبه های بالای 5000 اینا خودشو نشون می ده وگرنه تو رتبه های پایین زیاد تاثیری نداره ...

خبر 100 درصد اعلام شد که تاثیر نهایی 25 درصد مستقیم شده
یعنی تو کنکور درصد درستو 100 بزنی انگار 75 زدی و باید نهایی روی برگه 20 شده باشی که روی هم بشه 100
البته این مخصوص کنکوری های 93 هست
منبع : مدیریت محترم مدرسه

خدایی مارو موش آزمایشگاهی گیر آوردن آزمایش خوب نمیکنن لامصبا ~X( ~X( ~X( ~X(

خب اينو كه ميدونستيم!
اينكه مثبتيا مستقيمه رو معلوم كنن
ملت تكليفشونبا خودشونم معلوم نيست :|

خب اینجا نوشته مستقیمه دیگه. ;D (البته مدرسه ما هم بهمون گفت مستقیم)

به نقل از کیارش :
خب اینجا نوشته مستقیمه دیگه. ;D (البته مدرسه ما هم بهمون گفت مستقیم)
نه! ننوشته
دو پهلو حرف زده بنظرم !!!

من نمیدونم چرا منفی امتیاز دادن ؟ :-??
گفتم که اعلام شده تاثیرش مستقیمه
یعنی رو کنکورت تاثیر داره اما اصلاح میکنم نحوه تاثیرش اونجوری که گفتم نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا