به نقل از ندا مکرم :واسه ما شاید نه، ولی اگه از طریق مدرسه اقدام کنیم، چرا، احتمالش هست!
چون پارسال می دونم که مدرسه اعتراض داده بوده و تاثیر هم کرده بوده!
حتی اگه شخصاً هم اعتراض بکنیم، وقتی تعدادش زیاد بشه، ممکنه یه تاثیری بکنه! بهتر از اینه که وقتی کارنامه ها رو دادن همین جوری نگاهش کنیم و همه بگن خاک تو سرتون، دین و زندگی بودا![]()
بچه ها امروز گزینه جوانو دیدین؟!!!به نقل از پارسا :نمی دونم والا !من نظری ندارم که باید چی کار کنیم !
![]()
آره دقیقا...هر کی یه چیز نوشته بود...!!!ولی از اونجایی که امتحان جغرافی از اون امتحان وجبی هاست،من فقط وجب می گرفتم ببینم چقد دیگه تا نمره ی کامل مونده تا بنویسم!!به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :یک امتحان جغرافی وحشتناک از ما گرفتن !!!!
هیچ ربطی به جزوه نداشت ! (اصولا با کتاب ما کاری نداشتیم فقط یک جزوه باید می خوندیم !)
90 دقیقه ی تمام با سرعت زیاد نوشتم باز هم یک سوال هایی نیاز به نوشتن داشت !!!
جالب اینجا بود بعد از امتحان فهمیدیم هیچ دو نفری یک سوال رو مثل هم جواب ندادن !! جواب ها کاملا متفاوت بود !!!
امتحان بعدی هم که ریاضیه !!! ما دو تا امتحان رو باید در یک روز بدیم![]()
![]()
یکی هماهنگ سمپاد یکی امتحان خود مدرسه !
به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :یک امتحان جغرافی وحشتناک از ما گرفتن !!!!
هیچ ربطی به جزوه نداشت ! (اصولا با کتاب ما کاری نداشتیم فقط یک جزوه باید می خوندیم !)
90 دقیقه ی تمام با سرعت زیاد نوشتم باز هم یک سوال هایی نیاز به نوشتن داشت !!!
جالب اینجا بود بعد از امتحان فهمیدیم هیچ دو نفری یک سوال رو مثل هم جواب ندادن !! جواب ها کاملا متفاوت بود !!!
امتحان بعدی هم که ریاضیه !!! ما دو تا امتحان رو باید در یک روز بدیم![]()
![]()
یکی هماهنگ سمپاد یکی امتحان خود مدرسه !
نه راحت بود من یه ربعه نوشتم 20می شمبه نقل از مُحسن...! :بچه های اول امتحان هماهنگ ادبیات رو چطور دادید؟ نکته زیاد داشت! من 18 میشم!
فكر نكنم!!...به نقل از مُحسن...! :دنائت جز پستی و خواری نوکری که معنا نمیده؟میده؟![]()
این امتحان نکته داشت تو زندگیش؟به نقل از مُحسن...! :بچه های اول امتحان هماهنگ ادبیات رو چطور دادید؟ نکته زیاد داشت! من 18 میشم!
اتفاقا منم همینو اشتبا نوشتم!!!!!!!به نقل از negar73 :من يه چيزي ميگم به من بخندين
اون سوال كه گفته بود "چار چار" يعني چي؟
من ديشب كه مي خوندم ؛تا چشمم افتاد بهش گفتم جه بي مزه..عمرا اگه بياد
شانس ...ما اومد و من هم همونو جواب ندادم و ميشم19.5
نمي خوام.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هر نوکری که پست وخوار نیست نوکر باکمالاتم داریم:لقمانبه نقل از مُحسن...! :دنائت جز پستی و خواری نوکری که معنا نمیده؟میده؟![]()
به نقل از مُحسن...! :بچه های اول امتحان هماهنگ ادبیات رو چطور دادید؟ نکته زیاد داشت! من 18 میشم!
به نقل از negar73 :من يه چيزي ميگم به من بخندين
اون سوال كه گفته بود "چار چار" يعني چي؟
من ديشب كه مي خوندم ؛تا چشمم افتاد بهش گفتم جه بي مزه..عمرا اگه بياد
شانس ...ما اومد و من هم همونو جواب ندادم و ميشم19.5
نمي خوام.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
امتحانش خیلی ریز نکته داشتبه نقل از Samaneh.Z :من خوب دادم 20 میشم !!! نکته ی خاصی نداشت که ، بیشتر معنی ها واسه توضیحات بود و کلمه ها از ته کتاب!!!!
واقعا نخوندیدش؟!معلم ما گفت آیه ها رو هم حفظ کنید!(ترم اولم یه بیت داده بود گفته بود تلمیح به کدوم آیه ست؟!!!) ولی هیچ کی حفظ نکرده بود!!!!
خیلی اسون بود تو عمرا امتحان به این اسونی نداده بودم 20 میشمبه نقل از مُحسن...! :بچه های اول امتحان هماهنگ ادبیات رو چطور دادید؟ نکته زیاد داشت! من 18 میشم!
خداییش با خودت چه فکری کردی؟به نقل از مُحسن...! :دنائت جز پستی و خواری نوکری که معنا نمیده؟میده؟![]()