امتحانات خرداد

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : امتحانات خرداد

یه سوال برای امتحان ادبیات این کتاب سلمان هراتی رو بچه ها می گن فقط از این ستاره تا آن ستاره میشه اما توی گاج آسمان سبز رو هم گفته بود برای نوجوانان هست حالا نمره میدن به ما؟
اگه این رو درست بگیرن من هم 19/5 میشم
اون ناپاکی رو هم چیزه دیگه نمیشد نوشت
منم این سوال (سوال 7 جبر) رو اینجوری حل نکردم توی خود کتاب و امتحان نهایی هایی های سال های قبل هم با جبر مجموعه ها حل کرده بود
به نظرم نمره میدن
و یه سوال دیگه این سوال لانه ی کبوتری رو یه ذره بد نگفته بود؟من توی جوابم هم جواب اصلی رو نوشتم هم یه جواب دیگه رو یعنی می تونن نمره بدن اگه این سوال و همون سوال 7 رو نمره بدن من هم 20 میشم
7 رو احتمالن نمره بدن ولی لانه ی کبوتری رو شک دارم من سعی می کنم یکی از مصححین رو پیدا بکنم ببینم این جوری رو نمره دادن یا نه و جواب رو میام میگم

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

آره، سلمان هراتی رو تو گاج واسه هر دو نوشته بود، منم از رو اون خونده بودم، ولی متن خود کتاب رو یادم بود که جلوی "از این ستاره تا آن ستاره" نوشته بود ویژه ی نوجوانان، واسه همین درست نوشتم. ولی خیلی از بچه های ما هم اشتباه کردن سر همین. حتی اونایی که فقط کتاب رو خونده بودن!

سوال 7 قسمت ب رو من گفتم که اگه A U B ، حاصلش B نشه، یعنی یه عضوی توی A بوده که توی B وجود نداشته که این با فرض در تناقضه. پس حاصلش باید B بشه. به خاطر این این جوری گفتم که یکی از سال ها این که تهی زیرمجموعه ی همه ی مجموعه هاست رو اینجوری اثبات کرده بود، ضمناً توی صورت هم نگفته بود با جبر مجموعه اثبات کنین! اون فقط واسه الف بود!

لانه ی کبوتری رو چه جوری نوشتین مگه؟

ادبیات مراودت رو نوشتم گفت و گو، تو پرانتز رفت و آمد! ممکنه نمره بدن به خاطر رفت و آمدش؟!

حسابان به خیر بگذره!

my sampad

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

زیست هماهنگ کشوری گند زدم
برای ریاضی بدجور تو کتاب خوابم داره می بره (:| (:| (:| (:| (:| (:| (:| (:|

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من گفتم که B زیر مجوعه ی B هست و A زیر مجوموعه ی B هست پس طبق اون قضیه ی کتاب بود پس اجتماع اون هه هم زیر مجموعه ی B هست و B هم زیر مجموعه ی A U B هست پس با هم مساوی اند
سوال هفت گفتم ما هفت تا لانه داریم با 39 تا کبوتر پس توی 3 لانه حداقل 5 تا کبوتر هست و توی 4 تا هم حداکثر 6 تا کبوتر هست
هنوز کلید ادبیات نیومده تا بفهمیم(چرا اینقدر دیر کردن؟؟؟؟؟؟؟؟) تازه کتاب این دو تا کتاب رو گفته و بعد گفته برای نوجوانان
کلن امتحان های اختصاصی سخت نیست سوالا نوشتن جواب سخت تر هست
به نظر شما نمره میدن به این چرت و پرت هایی که نوشتم؟:D

shivapf

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
اميركبير
رشته دانشگاه
رياضي

به نقل از احمدرضا.ج :
من گفتم که B زیر مجوعه ی B هست و A زیر مجوموعه ی B هست پس طبق اون قضیه ی کتاب بود پس اجتماع اون هه هم زیر مجموعه ی B هست و B هم زیر مجموعه ی A U B هست پس با هم مساوی اند

منم همينو نوشتم.توي كليد نيست ولي هشدار ميدن كه به راه حل هاي صحيح ديگه هم نمره داده بشه.
ادبيات هم يه جوري بود!، درآمد اين همه وقت بذاري بعد ببيني از كجاها سوال اومده! يكم ناراحت كننده بود، نتيجه ي تلاشتو نميديدي توي اين امتحان!

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از شيوا :
منم همينو نوشتم.توي كليد نيست ولي هشدار ميدن كه به راه حل هاي صحيح ديگه هم نمره داده بشه.
ادبيات هم يه جوري بود!، درآمد اين همه وقت بذاري بعد ببيني از كجاها سوال اومده! يكم ناراحت كننده بود، نتيجه ي تلاشتو نميديدي توي اين امتحان!
آره اینوم میگن ولی معنیش این نیست که شما نمره ی کامل رو می گیری مثلن توی حسابان شما می تونی یه حد رو با هوپیتال حل کنی ولی هیچ نمره ای نمی دن در صورتی که راه شما درستم هست

shivapf

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
اميركبير
رشته دانشگاه
رياضي

به نقل از احمدرضا.ج :
آره اینوم میگن ولی معنیش این نیست که شما نمره ی کامل رو می گیری مثلن توی حسابان شما می تونی یه حد رو با هوپیتال حل کنی ولی هیچ نمره ای نمی دن در صورتی که راه شما درستم هست
نه اميدوارم بدن، نهايتش يه اعتراضه، چون هدف طراح سوال رسيدن به جواب درست بوده، ما كه ذهن كليد نويس رو نميتونيم بخونيم كه ، توي كتاب هم همينيو نوشته كه ما نوشتيم.(فك ميكنم)، به هر حال براشون متاسفم اگه فقط به يه جواب بسنده كرده باشن!!

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

به نقل از احمدرضا.ج :
سوال هفت گفتم ما هفت تا لانه داریم با 39 تا کبوتر پس توی 3 لانه حداقل 5 تا کبوتر هست و توی 4 تا هم حداکثر 6 تا کبوتر هست
هنوز کلید ادبیات نیومده تا بفهمیم(چرا اینقدر دیر کردن؟؟؟؟؟؟؟؟) تازه کتاب این دو تا کتاب رو گفته و بعد گفته برای نوجوانان
کلن امتحان های اختصاصی سخت نیست سوالا نوشتن جواب سخت تر هست
به نظر شما نمره میدن به این چرت و پرت هایی که نوشتم؟:D
بچه های ما هم اکثرشون از دو طرف اجتماع گرفته بودن (همین کار شما)، احتمالاً نمره می دن.
مال من رو نمره نمی دن؟ :( درست نیست؟
لانه ی کبوتری رو درست گفتین، یه کم محدودترش کردین فقط که گفتین توی 4 تا هم حداکثر 6 تا کبوتر هست. به احتمال خیلی زیاد مصحح اگه "آدم" باشه کامل میده!!

به نقل از احمدرضا.ج :
هوپیتال یه کم فرق داره قضیه ش البته. من خودم دقیق نمی دونم، ولی می دونم که این و امثالش، یه سری شرایط باید داشته باشن که بشه ازشون استفاده کرد و خیلی پیش میاد که بچه ها اشتباه استفاده می کنن و این که جزو مباحث درسی ما نیست.

به نقل از شيوا :
آره، بد بود از این نظر! من تا 4 صبح بیدار بودم که بتونم یه دور تموم کنم، آخرشم اون "جان گدازی" اومد که چون جزو اولین درسایی بود که خونده بودم، یادم نیومد و چرت نوشتم! :D

عجیبه هنوز پاسخ نامه رو نزدن! :-?

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

امتحان ادبیات خیلی چرت بود!.....آخه 51 سوال رو کی جواب میده!
شما ها چیکار کردین؟
نمره تون در حد چند میاد؟!

shivapf

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
اميركبير
رشته دانشگاه
رياضي

به نقل از ندا مکرم :
بچه های ما هم اکثرشون از دو طرف اجتماع گرفته بودن (همین کار شما)، احتمالاً نمره می دن.
مال من رو نمره نمی دن؟ :( درست نیست؟

جوابت درسته و مشكلي نداره، دبير جبري كه صحيح ميكنه درست بودنش رو تشخيص ميده و نمره رو ميده(يعني بايد بده!).

به نقل از ندا مکرم :
عجیبه هنوز پاسخ نامه رو نزدن! :-?

خودشونم توي جوابا موندن!! :دي

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

منم امیدوارم دست آدم بیفته، من اگه این دو تا حل باشه 20 میشم
مال شما هم اثباتت اشکالی نداره و تازه یه راه خلاقانه هم هست اما اینکه نمره بدن به همون آدمیت مصححین بر می گرده
اون هوپیتال هم بدون استثنا میشه با هاش همه ی سوال های حد رو هل کرد و راهی هست که ما سال دیگه می خونیم اما نمره نمی دن چون معتقدن شما باید در حد اونا بلد باشی(معلم خود ما هم نمره نمی داد ولی به هم ارزی نمره می داد که اینا اون رو هم نمره نمی دن)
فکر می کنم امروز روز ه شب جمعه هست دوستان دنبال کارای دیگه بودن یادشون رفته جواب ها رو بذارن :))
این از آسمان سبز رو نمره میدن یا نه؟ :((

نسیم

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی از هر نوعش.

چرت بود و آسون ! فک کنم 19.5 اینا بشم ...

بابا سلمان هراتیه کژتابی داشت ! نامردن اگه ندن

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

به نقل از احمدرضا.ج :
منم امیدوارم دست آدم بیفته، من اگه این دو تا حل باشه 20 میشم
مال شما هم اثباتت اشکالی نداره و تازه یه راه خلاقانه هم هست اما اینکه نمره بدن به همون آدمیت مصححین بر می گرده
اون هوپیتال هم بدون استثنا میشه با هاش همه ی سوال های حد رو هل کرد و راهی هست که ما سال دیگه می خونیم اما نمره نمی دن چون معتقدن شما باید در حد اونا بلد باشی(معلم خود ما هم نمره نمی داد ولی به هم ارزی نمره می داد که اینا اون رو هم نمره نمی دن)
فکر می کنم امروز روز ه شب جمعه هست دوستان دنبال کارای دیگه بودن یادشون رفته جواب ها رو بذارن :))
این از آسمان سبز رو نمره میدن یا نه؟ :((
پس لازم شد برم اطلاعاتم رو درست کنم در مورد هوپیتال:D آخه از معلممون پرسیدم، گفت حتی تو تست ها هم استفاده نکن و حدود نیم ساعت نصیحتم کرد! :))
ممکنه نمره بدن از این آسمان سبز رو ها! چون واقعاً کتاب بد نوشته بود و هر کسی ممکن بود فکر کنه اون ویژه شامل هر دو تا کتاب میشه.

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

دوستان بارم بندی ه پارسال درس حسابان
فصل 1--5 نمره
فصل 2--5 نمره
فصل3--2 نمره
فصل4--6/75 نمره
فصل5--1/25 نمره
بچه ها من کلن انتگرال رو سر کلاس نرفتم و فصل 3 و4 رو هم نرفته بودم اما اونا رو برای امتحان میان ترم خوندم بلدم این فصل انتگرال حرفی داره؟من از هرکی می پرسم میگه چرت ه
من اون کتاب ه هم یادم بود اما ننوشتم(من همه ی امتحان رو 15 دقیقه نوشتم)

shivapf

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
اميركبير
رشته دانشگاه
رياضي

فكر كنم هنوز سوالات انساني به دستشون نرسيده!(توي برنامه ميگفتن)، شايد براي همين نزدن تا همه رو با هم بزنن.

Newton

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
کامپیوتر/فیزیک
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از احمدرضا.ج :
پس توی 3 لانه حداقل 5 تا کبوتر هست و توی 4 تا هم حداکثر 6 تا کبوتر هست
این تیکه ش کاملا اشتباهه. این فقط یکی از حالاته.ممکنه توی یک لانه9 تا کبوتر باشه و توی بقیه 5 تا! هیچ دلیلی واسه اون حالت شما هم وجود نداره

Newton

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
کامپیوتر/فیزیک
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از Backstreetboy :
امتحان ادبیات خیلی چرت بود!.....آخه 51 سوال رو کی جواب میده!
شما ها چیکار کردین؟
نمره تون در حد چند میاد؟!
خیلی چرت بود! من ناپاکی رو چالاکی دیدم {-8 :Dفکر کنم بشم 19.75نهایتا اگه مشکل دیگه هم پیش بیاد19.5

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از Newton :
این تیکه ش کاملا اشتباهه. این فقط یکی از حالاته.ممکنه توی یک لانه9 تا کبوتر باشه و توی بقیه 5 تا! هیچ دلیلی واسه اون حالت شما هم وجود نداره
منم برای همسن گفتم می تونن 25/ کم کنن چون بقیه رو نوشتم اما به خاطر نوشتن و گفتن 6 یه جوری می تونن نمره بدن

Newton

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
کامپیوتر/فیزیک
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از احمدرضا.ج :
منم برای همسن گفتم می تونن 25/ کم کنن چون بقیه رو نوشتم اما به خاطر نوشتن و گفتن 6 یه جوری می تونن نمره بدن
ببخشید اینطوری می گم اما با شناختی که ما از مصححا داریم میگن شما اصلا نفهمیدی لانه کبوتری چی میگه بیشتر از نصف نمره رو ازتون کم می کنن(در خوش بینانه ترین حالت) :-"

هوپیتال هم همه سوالی رو نمیشه باهاش حل کرد!مثلا همین آقای نگه دار خودمون :D اشک بچه ها رو درآورده بود. سوالایی داده بود به پیشا که می گفتن نه از هم ارزی حل میشه نه از هوپیتال!
ولی کلا من عاشق هوپیتالم!تستای آزمونا رو هوپیتال می زنم!امتحان ترم اولم هوپیتال زدم دبیرمون کف کرده بود! :D :-[چون بالای برگه واسش قضیه هوپیتالم اثبات کرده بودم مجبور شد کل نمره رو بم بده :D
اما به شدت تاکید کرد که تو امتحان نهایی نریم از این راها!
اصلا امتحان نهایی در حد هوپیتال و هم ارزی نیست! یا مزدوجه یا کراندار یا جمع به ضرب مثلثاتی!خیلی گلابیه :D (;

نسیم

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی از هر نوعش.

به نقل از احمدرضا.ج :
دوستان بارم بندی ه پارسال درس حسابان
فصل 1--5 نمره
فصل 2--5 نمره
فصل3--2 نمره
فصل4--6/75 نمره
فصل5--1/25 نمره
بچه ها من کلن انتگرال رو سر کلاس نرفتم و فصل 3 و4 رو هم نرفته بودم اما اونا رو برای امتحان میان ترم خوندم بلدم این فصل انتگرال حرفی داره؟من از هرکی می پرسم میگه چرت ه
خیلی عم چرته ! یه نمودار می دن میگن مساحت زیرش چنده !

بالا