• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های سمنان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع secret
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپاد سمنان

بچه ها دیگه داشتم می مریدم X-( X-( X-(
چرا این قدر قسمت ورودش اذیت می کنه ؟؟؟؟؟؟؟

مثل این که این جا خیلی خلوت شده ها !
راستی حال کنکوری های امسال چه طوریه؟ کنکوری های 90 چه طور ؟ هر چند بعید می دونم کسی وقت جواب دادن داشته باشه .......

به نقل از s`dni :
نه ! مثل این که جدی جدی تب کنکور همه رو گرفته ها !
تب چیه بابا!
ما که فعلا یخ کردیم!:دی
ما (یعنی من!) وقت جواب دادن داریم ، ولی شما که مارو(یعنی فرزانگانی ها!) زیاد میبینی میتونی تو مدرسه حالمونو بپرسی!:دی
اینجا هم واسه این خلوت شده که هیچ موضوعی واسه صحبت وجود نداره!
شما موضوع بده ما(یعنی من!:دی) حرف میزنیم!

به ! به ! چه عجب ! خب ما که فعلا سوژه واسه ی خندیدن داریم .........
می تونی یه پسری رو فرض کنی که توی یک دست کت شلوار نارنجی ;D ببینی ! حلا تازه اول قضیه هست اول مهر که می یاد لابد روش نمی شه که کت رو بپوشه ،اگه نپوشه هم ناظم و ..... حالا بنده ی خدا چه کار کنه کت رو می اندازه رو دستش ، سرش رو هم می اندازه پایین و سعی می کنه هیچ کی اونو توی این وضع نبینه ..........
خودت که می دونی بازهم تازه اول قضیه هست ! می تونی پیشبینی کنی ظهر که از مدرسه بر می گردند چه شکلییند ؟ :))
ایم خم موضوع ! حالا ببینیم و تعریف کنیم ;D

بچه ها بیخیال بابا بحث ازاین جالب تر نبود. :-wنخندید یه وقت سر خودمون هم میاد(مثلا چادر اجباری میکننا :o)
خوشم میاد حرف مهم تر از این نداریم گیر دادیم به اونوریا.
راستی امسال میخوایم انجمنا رو چیکار کنیم؟؟؟اصلا انجمن داریم یا قراراه به جای انجمن کمیته جاسوسی!!!! تشکیل بدن X-(

سلام به همه ي سمپادي هاي سمناني! ديدم آرمانو تنها گير آوردين ، گفتم من هم بيام كمكش. هر چند آرمان ،تنهايي كل فرزانگانو حريفه!

به نقل از Pewit :
سلام به همه ي سمپادي هاي سمناني! ديدم آرمانو تنها گير آوردين ، گفتم من هم بيام كمكش. هر چند آرمان ،تنهايي كل فرزانگانو حريفه!
اول سلام . خوش اومدی !
دوما ، نه بابا! این قدر قوی! من که چشمم اب نمی خوره بتونه حتی یکی از ما رو حریف شه چه برسه به ........

به نقل از pat :
راستی امسال میخوایم انجمنا رو چیکار کنیم؟؟؟اصلا انجمن داریم یا قراراه به جای انجمن کمیته جاسوسی!!!! تشکیل بدن X-(
اونو نمی دونم ولی فکر کنم کله گنده های مدرسمون با همون کمیته جاسوسی بیشتر موافق باشند ها ! :))

به نقل از pat :
چیکار کنیم نه! چیکار کنین! ;D
بچه تو رو چه به انجمن! بشین درستو بخون! ;D
عزیزم!به جای انجمن و این کارا خودتو بکش کنار! که اونایی که پشت سرت قایم شدن دیده شن! الان من نمیتونم تو و اونو از هم تشخیص بدم!بکش کنار وگرنه تو هم بد میبینی!بکش کنار وگرنه انجمن تعطیل، کلاس های فوق برنامه تعطیل!من ازت نمیخوام کسی رو لو بدی! فقط برو کنار! دو قدم! نه اصلا یه قدم! خیلی سخته!؟!

انجمن که داریم!ولی فقط اسمشه! در اصل همون کمیته است! البته نه کمیته جاسوسی ، کمیته ضدخرابکاری! :)) (به نقل از بعضی ها!)
خب بچه ها! حالا بیاین ضد خرابکارها شعار بدیم!!!!! :)) :((
همه مونو رو مسخره خودشون کردن!جوسازی کردن!مظلوم نمایی کردن!و فکر کردن ما .....! :) :)

نسبتا بی ربط به موضوع!:
چطور میشه آدم از یکی انقدر بدش بیاد؟! :)

نسبتا مربوط به موضوع!:
ببخشید چرت و پرت گفتم!ولی اونایی که باید بفهمن میفهمن! ;)

به نقل از Pewit :

آقای طاهری؟
ستاره سهیل شدید شما!
سالی یه بار سر میزنید؟

Back
بالا