اولین برنامه برای درس خوندن تو عید باید دور نگه داشتن دانش آموز از کامپیوتر باشه قابل توجه آرتی .به نقل از s`dni :خب artemis که می ره اردو و خوش بگزرونی ! یه سوال اون وقت شام و ناهارتون چیه ؟ لابه برنامه ی ناهارتون این شکلیه : دوصفحه گسسته +سه صفحه دیفرانسیل + برای دسر هم یه مجموعه تست ادبیات + برای هضم بهتر دو قورت ترکیبات یونی
حالا اونایی که می خواهند امسال عیدشون رو درس بخونند چه می کنند ؟![]()
این پیام بازرگانی چی بود این وسط؟!به نقل از *CHEETAH* :
حیف کلاس دینی نیست میای اینجا.به نقل از *CHEETAH* :هیچی سر کلاس دینی بیکارم
با گوشی اومدم سایت
منم هستم اگه اشکال نداره
یه چیزی بگو که ممکن باشه!شاید بتونین دست منو از کامپیوتر قطع کنین، اگه میتونین دست صفاتم -که کلاه همت از تارک عرش درمیکشد- رو قطع کنین!به نقل از secret :اولین برنامه برای درس خوندن تو عید باید دور نگه داشتن دانش آموز از کامپیوتر باشه قابل توجه آرتی .
میگم نظرت چیه secret رو محاکمه کنیم که چرا ایران اپن نرفتن!به نقل از astronomer_girl :s`dni خیلی بحث بی مزه ایه! :-& عوضش کن!!
منم تبریک میگم ، ایشاله در همه مراحل زندگی و المپیادت موفق باشیبه نقل از secret :بچه ها من به astronomer یا به زبون خودم ژانت به خاطر قبولیش تو اولین مرحله تبریک می گم.
آخجون یه شام افتادیم.![]()
به هر حال هرچیزی یه بهایی داره دیگه.....به نقل از secret :برای اینکه بعد مسابقات تا مرز افسردگی مزمن نرم .![]()
یعنی در هر صورت یه چیزیتون می شد دیگه خب روان پریشی بی حاصل رو انتخاب می کنی یا افسردگی با نتیجه ؟؟؟؟به نقل از secret :حالا اگه اونجا می رفتیم بعدش افسرده می شدیم ولی الان با این وضعی که شما راه انداختین ما رو دچار روان پریشی می کنین.![]()
![]()