bmsn73
کاربر حرفهای
پاسخ : سمپادیهای شیراز
یکم بیشتر توضی بده ببینم چی می دونی!!
یکم بیشتر توضی بده ببینم چی می دونی!!
به نقل از ghazal.k :پرستو گفتی با lisp.lisp.lisp.facebook.com
باز کنم؟
ارور میده که
به نقل از PARS-AVA :نه lisp4.lisp4...........
اینارو تو پ.خ بگو جیگر
به نقل از PARS-AVA :حال داد نه ادم باید فکر عقبت کارشوبکنه حالا واسه خودتون که بد شده هیچ مدرسه ما دیگه مدرسه بشو نیست
هرچند فکر نمی کنم با شما دستغیبی ها کاری داشته باشن بچه های ما هم که بهبهترین نحو چزونده شدن واقعا جاشون خالیه
دفه دیگهخواستید کرم بریزید اول ببینید نتیجش چیه
[-(
[-(آره دیگه بیتا رفته.......بنویسید.....مینویسیم....به نقل از بهراد Mdl :فک کنم حلال که دیگه اینجا مدیر نداره، هرچی دلتون بخواد می تونید بگید!! (البته جای "بیتا" هم خیلی خالیه ها...)
اونا چکار شماها داشتن؟! سومی بودن اونا... ما که کاری نکردیم، اونا مارو خیس کردن...!
با ما مدلای دیگه برخرود میشه،، شایعه شده بود مدیر چنتا سیمکارت ایرانسل خریده، به اسم شماها مارو امتحان می کرده!!
اره...دیگه کسی نیست پستامونو پاک کنهبه نقل از Pariya :[-(آره دیگه بیتا رفته.......بنویسید.....مینویسیم....
میگم خب اگه دارید فک میکنید چرا هی میایداینجا مینویسی دایم فک میکنیم؟؟!!!
ببین تاپیک عمومیه و همه حق شرکت در اونا رو دارن!به نقل از khashayar fn :پیدا کردن فضول ها به صورت حرفه ای
اخم کردن و اظهار تاسفآره دیگه بیتا رفته.......بنویسید.....مینویسیم.... پوزخند
میگم خب اگه دارید فک میکنید چرا هی میایداینجا مینویسی دایم فک میکنیم؟؟!!! پوزخند
با ما مدلای دیگه برخرود میشه،، شایعه شده بود مدیر چنتا سیمکارت ایرانسل خریده، به اسم شماها مارو امتحان می کرده!! پوزخند