کدومشو میخوای ؟! ^-^به نقل از محمد خاتمی :ببخشید میشه آدرس سمپادتون رو بنویسید؟؟؟
البته اسمشوهم در کنارش بنویسید
هر کدومشو بدی ممنون میشمبه نقل از CrazyBoy :کدومشو میخوای ؟! ^-^
به نقل از محمد خاتمی :هر کدومشو بدی ممنون میشم
اگه هم همشو میدونین که چه بهتر
ممنونبه نقل از khashayarfn :دبیرستان و راهنمایی شهید دستغیب 1
خیابان خلیلی - پل شهیدان ده بزرگی
یعنی چی بدرد نمی خوره آدرسش رو میگی یا مدرسش رو؟؟؟به نقل از CrazyBoy :این بالایی ها بدرد نمیخوره!
ملاصدرا :
خیابان ميدان 12 فروردين - ابتداي بولوار ارتش - روبروي بيست متري صاحب الزمان
شوخی میکنه!به نقل از محمد خاتمی :یعنی چی بدرد نمی خوره آدرسش رو میگی یا مدرسش رو؟؟؟
دیوز یه نفر با من تماس گرفت و گفت از موسسه یه چیزی از تهران زنگ میزنم و اینابه نقل از angel25 :قرارهست یه همایش از طرف دانشگاه صنتعتی شریف تهران تو شیراز برای دبیرستانی ها برگزار بشه.موضوع همایش کنکور هست و رتبه های تک رقمی شریف میان صحبت میکنن و راهنمایی وبرنامه های خوبی ارائه میدن.در اخر هم وقت میدن و اگر سوالی داشتین میتونین برین ازشون بپرسین.از نظر جـنسیتی هم محدودیتی نداره.(هم دخترا میتونن شرکت کنن هم پسرا)
اگر میخواین ثبت نام کنید برام پیام خصوصی بفرستید تا بگم باید چیکار کنید.(برای جلوگیری از اسپم و خشم مدیر!)
** پ.ن:همایش به صورت رایگان برگزار می شود.
اخرین باری که باهاشون تماس گرفتم گفتن که همایش 5و6و7 مرداد هست...ولی گفت که هنوز مکان همایش هنوز مشخص نیست.جا پیدا نکردند.به نقل از ʃҊдʐ₤ :دیوز یه نفر با من تماس گرفت و گفت از موسسه یه چیزی از تهران زنگ میزنم و اینا
در مورد همین همایش برام توضیح داد
مثل اینکه 6 و 7 مرداده ولی آخه این 2 روز که تو مدرسه هست
نمیشه پنجشنبه و جمعه باشه یعنی ؟؟
بانگ ها که نیستنبه نقل از Iman.Rage :کسی نمیدونه چه یلایی سر این سایت اومده؟
امروز که اومدم قیافم اینطوری شد:
کمی بعد:![]()
![]()
![]()
چرا به ماها نزدن ؟!به نقل از uranuscelona :واسه همایش به من زنگ زدن گفتند 5 مرداد ساعت 7 بعد از ظهر مکانش رو هم گفتند!