سمپادی‌های شیراز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
من از المپیادیهای ۲سال پیش مدرسه هستم .راستش یه مدته با مدرسه ارتباط نداشتم ولی فکر کنم بتونم کمکتون کنم

فک کنم شنبه تا ۵ شنبه باشن...
مدرسه هم ک تا دو بازه
شما قبل یک‌ بیا هستش
ولی ۵ شنبه ها روز اختصاصی المپیاده قاعدتا حتما هست . پیشنهادم پنج شنبه است.تا اونجایی ک‌ میدونم

خیلی خیلی ممنون دوستان ><

خوب ب سلامتی
خوشحال شدم !
امیدوارم ببیمنت هر چند 96 من انشاالله دانشجو ام و نمی خوام هم شیراز بمونم !
دو نفره باید میتینگ بذاریم بعدا

خوب ب سلامتی
خوشحال شدم !
امیدوارم ببیمنت هر چند 96 من انشاالله دانشجو ام و نمی خوام هم شیراز بمونم !
دو نفره باید میتینگ بذاریم بعدا
انشالله . شما هم دانشگاه تهران قبول میشی

این انجمن چقدر خلوت شده !!! زمان ما همیشه فعال بود. نسل جدید، کجایید؟

من شیرازی نیستم. اهل مرودشتم. تازه هم با این فروم آشنا شدم و به دوستام هم معرفی کردم.
واقعا این بچه های شهرای بزرگ چه امکاناتی دارن...:)):)):))

فرزانگان 3 شیراز کی هست اینجا؟؟

سلام به دوستان شیرازی . بنابر شرایطی که برام پیش اومده مدت زمانی رو در شهر زیبای شیراز به سر میبرم . خوشحال میشم اگه دوستان مایل باشن یه دور همی داشته باشیم یا من رو در بازدید از جاهای دیدنی شیراز همراهی کنند.

سلام به دوستان شیرازی . بنابر شرایطی که برام پیش اومده مدت زمانی رو در شهر زیبای شیراز به سر میبرم . خوشحال میشم اگه دوستان مایل باشن یه دور همی داشته باشیم یا من رو در بازدید از جاهای دیدنی شیراز همراهی کنند.

بچه های دانشگاه شیراز رو اگه بخواید بهترین جا براشون باغ ارمه ،جای دیدنی هست خودش؛ کنار دانشگاه هست و همیشه میان اون جا ، ورودی ش هم مجانیه واسه مون :)
اما ب طور کلی من خیلی شیرازی فعالی ب غیر از خودم و یکی دو تا نمی بینم توی سایت .

عامو شیرازیا خسته تر ازین حرفان
خیلیا خواستن میتینگی دورهمیی چیزی بزارن اینجا ولی نشده :))

یعنی تو شیراز زمان تظاهرات اعلام میکردن
نه مردن میرفتن نه پلیس!
اونوقت کاکو تو میخوای میتینگ بذارن:-"

آخرین ویرایش:
سلام من بهارم
نهم.فرزانگان4

سلام
بچه ها كسي شماره خانم شادمهر يا منشي شون رو داره؟

پایه هستید هفته ی دیگه یه میتینگی چیزی بزاریم یا همچنان خسته اید؟ :-"

Back
بالا