r@min
کاربر نیمهفعال

- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب 1
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- ریاضی
پاسخ : سمپادیهای شیراز

منم قبول دارم حمید لایکتم زدم
اینجا همه چی داره و هیچی نداره همه چرتو پرتو توش پیدا میشه که به هیچ درد نمی خوره(با پوزش از دخترا)مسایل چرت و پرت دخترونه
یهنی هیچی نداره که ادمو جذب کنه همین.....
حمید سلامتو خوردیییییییی؟به نقل از hamid-GM :خوب دلیلش واضحه.. فروم سمپادیا دیگه واقعا خزش رو در آوردن.. کلا به غیر از حرف برن تقریبا میشه گفت هیچ تاپیک فعال دیگه ای نداره. طرف تاپیک زده "با 100هزار تومن پول چیکار میکنید؟!" یا مثلا "طالع بینی ماه تولد!!" ... آخه از این مزخرفات که توی هر فروم دیگه ای پیدا میشه.. خیر سرمون سمپادی هستیما.. [-(

منم قبول دارم حمید لایکتم زدم

اینجا همه چی داره و هیچی نداره همه چرتو پرتو توش پیدا میشه که به هیچ درد نمی خوره(با پوزش از دخترا)مسایل چرت و پرت دخترونه
یهنی هیچی نداره که ادمو جذب کنه همین.....

باشه! منطقی نیست ولی 

خوب اگه یه نفر بود که همه قبولش داشتن میومد بین ما حَکَم میشد بالاخره بحث به نتیجه خوبی میرسید.. اما الان جو یه سری از تاپیکا اینطوریه که هیچکس, هیچکس دیگه رو قبول نداره.. خوب حقم دارن بیجاره ها..
) ولی عالم و ادم می دونه که 17 18 سالگی سنه تجربه های جدیده که نمیدونم چرا واسه شما منطقی نیس خنده داره
جای گریه داره واقعا و مثله همونایی که حمید اشاره کرد)و دیگه نمی فهمن دورو برشون چه خبره انگار اومدنشون تو سمپاد انتها ی هدفشون بوده و فقط به همین می نازن 5 سال پیش وقتی قرار شد سمپاد بشه مثه بقیه ی مدارس(کاشکی بقیه ی مدارس می شدن عین سمپاد)شما کجا بودی شما خودت در این ضمینه چی کار کردی شما فقط ححححححححرررررررررفففففففففف میزنی و عمل نمی کنی
)))))))))))))
(با این طرز بحث کردن).. از یه نظر حق با خانم غزال هستش
.. من اصلا حواسم به این جنبه قضیه (که غزال اشاره کرد) نبود.. خوب درسته اگه بخوای با یه سری آدم هم سن و سال خودت مسائلتو در میون بزاری بهترین جا همین سمپادیای خودمونه
در واقع بهتر می بود من از اول منظورمو بهتر میگفتم.. در واقع الان سمپادیا صرفا برای من اصلا جای مناسبی نیست.. چون الان توی یه مودی هستم که باید با یه سری آدم متخصص و اینا بحث کنم.. اگه یه روزی احساس کنم که باید در مورد یه سری مسائل با هم سن و سالام حرف بزنم مطمئنا میام سمپادیا 

ما نمی تونیم نظرمون رو به دیگری بفهمونیم)نمی تونیم با کسه دیگری درس ارتباط برقرار کنیم( یا طرف خودش ممکنه بفهمه که اون درس می گه ولی به دلایلی حقو قبول نکنه که این خیلی مشکله بدیه و ریشه ای هم هست(میگن خواب رو می تونی بیدار کنی ولی کسی که خودشو بخواب زده نه)