به نقل از PARS-AVA :یه چیزایی هست که تا از جو مدرسه علیخواه در نیاین نمی فهمین...... خوب خانم موذن می تونه به آدم خیلی خوشی بده دستشم درد نکنه![]()
این علیخواه احیانا مدیر مدرسه راهنمایی نیست؟پیمانکار (برای ساخت) مدرسه راهنمایی بابای من بوده بعد بابام اومده بود رو دیوارا شعر شاهنامه و ... نوشته این علیخواه هم گفته بود اینا چیه ما ازینا نمی خوایم بعد چند تا حدیث و ... آورده بود گفته بود اینا رو بزنین بابامم بهش گفته بود من سوادم در حد شاهنامه و ایرانه قدیمه نه تاریخ اعراب! شما هر چی میخوای رو کاغذ بنویس بچسبون رو اینا!!!!به نقل از PARS-AVA :یه چیزایی هست که تا از جو مدرسه علیخواه در نیاین نمی فهمین...... خوب خانم موذن می تونه به آدم خیلی خوشی بده دستشم درد نکنه![]()
به نقل از khashayar fn :این علیخواه احیانا مدیر مدرسه راهنمایی نیست؟پیمانکار (برای ساخت) مدرسه راهنمایی بابای من بوده بعد بابام اومده بود رو دیوارا شعر شاهنامه و ... نوشته این علیخواه هم گفته بود اینا چیه ما ازینا نمی خوایم بعد چند تا حدیث و ... آورده بود گفته بود اینا رو بزنین بابامم بهش گفته بود من سوادم در حد شاهنامه و ایرانه قدیمه نه تاریخ اعراب! شما هر چی میخوای رو کاغذ بنویس بچسبون رو اینا!!!!
به نقل از sadlove :سالی که شماها سوم بودین مدرسه وضع همیشگیشو داشت
پارسال بدترین سال زندگیم بود
من که دیگه پامو تو اون خراب شده نمیذارم
چرا خانم موذن کلاسمونو عوض کرد؟
از پنجره ی کلاسه فقط راهنماییو میشه دید
دیروز زنگ اخر هر پنج دقیقه یکیشون تو بلند گو حرف میزد
خدا کنه زودتر از این کلاس لعنتی بریم X-(
چرا تو دستغیب کلاس سوم دو تا شعبه داره؟![]()
راهنمایی که 4تا شعبه دارن (همه ی پایه ها)به نقل از sadlove :دقیقا نمیدونم فکر می کنم راهنمایی باشه...
به نقل از sadlove :توی یه روزنامه نوشته بود!!!!
امار بچه های دستغیب شیراز:
پایه ی اول 4 تا کلاس
پایه ی دوم 4 تا کلاس
پایه ی سوم 2تا کلاس
![]()
اینا بلد نیستن امتحان بدن چه برسه به نشریه!به نقل از ghazal.k :خشایار(؟)
چه خبر از نشریه تون؟
کارش به کجا رسیده؟
یه نمونه الکترونیکی یا کاغذیشو برای ما بفرست
سپاس
نشریه تمام مطالب بجز یه شعر و یه مصاحبه رد صلاحیت شد!(البته بعضیاشم من به عنوان سر هم کننده گروه حذف کردم)به نقل از ghazal.k :خشایار(؟)
چه خبر از نشریه تون؟
کارش به کجا رسیده؟
یه نمونه الکترونیکی یا کاغذیشو برای ما بفرست
سپاس
البته یادت رفت بگی پنج شنبه ها یک هفته در میون تعطیلید!!!!!!!به نقل از mehrnOoosh :سلام کسی مثله![]()
![]()
![]()
ما بدبخت هست که هرروز تا ساعت 2 مدرسه باشه و 4شنبه ها تا ساعت 4 :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
البته ناگفته نماند 4شنبه ها تا ساعت 8 کلاس المپیاد ریاضی داریم که تا توی ترافیک برسیم خونه ساعت 9 شده و بعدم .......... به قول خوارزمی خدا بهتر میداند #-o #-o