من تا حالا نشنیدم چیزی جز فحش نثار مدیرشون کنن! اصلن به ما چه؟!به نقل از تهمینه :این دستغیبیا فقط از مدیر خودشون تعریف میکنن مگه خبر ندارن مدیر دبیرستان ناحیه 2 چه ادم تو و باحالییه؟!!!! :)
مدیر ما که نه! شهید دستغیب! همه میگن خانم موذن گلهبه نقل از تهمینه :شما از کی شنیدی بهش فحش بده؟؟؟!!
شاید اون مدیر ناحیه 1 بوده خانم موذن ک مدیر ناحیه یک هست خیلی گله .
احتمالا قاطی شده با اون یکی اخه فامیلاشون 2تاش یکه.
نه بابا؟! شما کجا اینجا کجا؟! تو آسمون ها دنبالت میگشتیم پرنیان!به نقل از proohian :من تازه امروز وارد اين سايت شدم و تازه واردم. اسمم پرنيان و در راهنمايي فرزانگان1 مشغول به تحصيل هستم.جالبه كه تا چشم كار ميكنه همه دخترن و اين نشون ميده كه پسرا واقعن بي بخارن.من دنبال سه دويي ميگردم .اگه تو يه سه دويي هستي ، يه نشونه از خودت و يا سه دويي بودنت به من نشون بده تا با هم اختلاد كنيم. B-)[
چه جالب!!!!!!!به نقل از #HUNTER# :این وبلاگ به زودی آپ می شود....
فقط بزار من نویسنده بشم!
آره...خیلی گناه داشتبه نقل از Death :من خودم به تو گفتم بیای!
حالا بچه ها ول کنید اینا رو! بیچاره صبا! دلم براش سوخت!
مگه مهرناز چي كار كرده كه تو اينجوري ميگي تازه صبا هم نبايد همون روز امتحان ميداد و فقط يه معني رو ميرسونه و اون اينكه صبا عزيز دردونه همس و ما سوميا داريم حسودي ميكنيم X-( [-(به نقل از #HUNTER# :آره...خیلی گناه داشت
تا یه بچه هایی متل مهرناز هستن دیگه معلومه.......
شماها خیلی همتون نامردید....به نقل از proohian :مگه مهرناز چي كار كرده كه تو اينجوري ميگي تازه صبا هم نبايد همون روز امتحان ميداد و فقط يه معني رو ميرسونه و اون اينكه صبا عزيز دردونه همس و ما سوميا داريم حسودي ميكنيم X-( [-(