کدوم مدرسه 1 یا 2به نقل از آرمان آریا :خب فکر نکنم فرقی داشته باشده ولی راهنمایی . در ضمن جواب سوال را هم ندادید .
تو راهنمایی که فردی به اسم آقای حجتی مسئول آز فیزیکه!به نقل از آرمان آریا :سلام دو ستان عزیز !(خطاب به بچه های دستغیب 1 )
یک نطر سنجی :نظر شما در باره ی آقای سبحانی ( آزمایشگاه فیزیک ) چیه ؟
کی برگزار میکنه؟؟اون همایش چیه؟به نقل از mehrnOoosh :این تقصیر انوار !
غصه نخورید اونی که احصایی برگزار میکنه خیلی توپه
این برحه (نمی دونم درست نوشتم؟) زمانی چیزی در حدود 50 روزه!به نقل از mehrnOoosh :یا دهه فجر یا قبل از عید همین حدودا دیگه
اصلا برنامنتون چیه؟!!!به نقل از armitaa :هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا...
بالاخره مجوز اومد.ایول...
کارمونو به طور جدی از کی شروع کنیم؟
وای من که خیلی خوش حالم. ایشالا مجوز های بعدی![]()
خیلی حرفا واسه گفتن هست ، مثلا" مسابقات جدید که قراره تو شیراز برگذار بشه ( انجمن روباتیک ، خوارزمی ) بحث سر مسابقات سمپاد و....به نقل از khashayarfn :خوب وقتی بحثی نیست بیایم بگیم چی؟
مسابقه چی؟به نقل از arman aria :خیلی حرفا واسه گفتن هست ، مثلا" مسابقات جدید که قراره تو شیراز برگذار بشه ( انجمن روباتیک ، خوارزمی ) بحث سر مسابقات سمپاد و....
جاتون خالی! بسی خوب بود! ولی نه برای ما تمام حمالیاش افتاد تو پاچمونبه نقل از arman aria :من که نمی دونم دوست عزیز ، ولی گفتم هرکس فهمید در این بار ه یه چیزی بیاد بگه که بقیه روش بحث کنند ، بر فرض مثال شما تو مسابقه ای که تابستان ، انجمن روباتیک و انجمن نخبگان برگذارش کردند ، بودید ؟ چطور بود ؟ و امثال اینها . :)
خوب اگه شرکت نکرده بودم که حمالیاش تو پاچم نمیرفت!به نقل از arman aria :
منطورم این بود که شرکت کردید ؟