• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های شیراز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های شیراز

به نقل از ghazal.k :
پس چرا بالاش نوشته ، مدیر مسئول : اقای مسعودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این حرفا زیاد میزنن! ماهم مجله زدیم مجبورمون کردن بنویسیم مسئولش دبیر انشامون بوده!

به نقل از ghazal.k :
پرستو از دست نندازی یعنی چی؟!
مگه دروغ میگم!
قرار نیست جهتش عوش بشه؟!
*
البته در مورد شماره این ماهمون پرستو خیلی زحمت کشید
به ویژه در صفحه اراییش ;)
*
کاتد رو ننداختن دور
همه رو گذاشتن توی پوشه ی بچه های قرانی
تازه کم هم اومد
من و پرستو داشتیم تو کارا کمک میکردیم
من دیدم کنجکاو شدم چیه
وقتی دیدم مجله شماست
دو تا ازش برداشتم
همه ی گروه نوشت ما خوندن این مجله رو
اصلا هم خوشمون نیومد!
از جیب دادن هزینه اش رو؟
پس چرا بالاش نوشته ، مدیر مسئول : اقای مسعودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای مدرسه خودمون مسعودی داد، برای مدرسه شما از جیب!!

من که گفتم، از نظر محتوا اصلاً تعریف نداشت... ولی صرف یه مجله شیک و سمپادی زدن خودش خوبه!!

تو ظاهرو بریز دور از وشته هاشون حالم بهم خورد فکر کردم یه نشریه جدید تازه دادی بیرون !
آخه واسه چی همچین چیزایی رو می نویسن می دن دست بچه ها؟ خوب این عقاید رو همه می شناسن و همه نظراونجور بچه ها رو می شناسن خوب دیگه که چی ؟
باید چیزی تو نشریه نوشته بشه که خیلی ها دربارش نمی دونن و می خوان بقیه ازش اطلاع پیدا کنن
خلاصه من به هیچ وجه واسه کاتد تبلیغ نمی کنم اگه نشریه دارید چرا پایه ام اساسی چون کاتد جز نشریه محسوب نمی شه بیشتر شکل کیمیای سعادت هست!

به نقل از PARS-AVA :
تو ظاهرو بریز دور از وشته هاشون حالم بهم خورد فکر کردم یه نشریه جدید تازه دادی بیرون !
آخه واسه چی همچین چیزایی رو می نویسن می دن دست بچه ها؟ خوب این عقاید رو همه می شناسن و همه نظراونجور بچه ها رو می شناسن خوب دیگه که چی ؟
باید چیزی تو نشریه نوشته بشه که خیلی ها دربارش نمی دونن و می خوان بقیه ازش اطلاع پیدا کنن
خلاصه من به هیچ وجه واسه کاتد تبلیغ نمی کنم اگه نشریه دارید چرا پایه ام اساسی چون کاتد جز نشریه محسوب نمی شه بیشتر شکل کیمیای سعادت هست!
راهنمایی مجلش جداست(دست منه!) دارم اجازشو درست می کنم!

آفرین.....! خوبه سعتو بکن که یه چیز خوب بدی بیرون آفرین!

من یکم حرفامو دربارهکاتد پس می گیرم یکی از بچه هاشون واسم توضیح داد که اون شماره ای که دست ما بوده شماره بدشون بوده حالا تا شماره های بعدی رو بخونیم......

این بود اینهمه اصرار می کردید بیام تو راهنمایی؟! دوتاتون گم و گور شدید... [-( [-( :-w :-w
ولی خودم تأییدیه نشریه انجمن علمی رو گرفتم... نیازی هم به کمک شما نبود، همه اونجا می شناختنم!! >) >) >)

به نقل از بهراد Mdl :
این بود اینهمه اصرار می کردید بیام تو راهنمایی؟! دوتاتون گم و گور شدید... [-( [-( :-w :-w
ولی خودم تأییدیه نشریه انجمن علمی رو گرفتم... نیازی هم به کمک شما نبود، همه اونجا می شناختنم!! >) >) >)
من داشتم از يكى از بچه ها كه زيرگروهم بود امتحان ميگرفتم!

:-"

راستی، فکر کنم مسئولین مدرستون با دیدن نسخه نهایی نشریه انجمن علمی و شنیدن اینکه تو راهنمایی و دبیرستان دستغیب و شهرای دیگه بطور گسترده داره پخش می شه، موافقت کردن تو مدرسه خودشونم ازش حمایت کنن! البته قراره خبر قطعی رو فردا بدن بهم... ان شاءالله که مورد توجهشون قرار بگیره، بتونیم اونجا هم پخش کنیم!!

خشایار کجا رفته بود؟

Back
بالا