سمپادی‌های شیراز

• شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز
پاسخ : سمپادی‌های شیراز

نمی دونم چرا نزدیک عید این همه امتحان داریم ...؟
من خودم شخصا" نزدیک عید دلم می خواد اصلا" نرم مدرسه و تو خونه سر کیفی ریاضی فیزیک بخونم ، داستان بخونم ، برم تو نت ... این چه وضعشه آخه....
همه ی شیراز این طوریه ؟ ما پارسال این طور نبودیم ...! ???

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

اره :(( پدرمونو در اوردن !! =((
پس فردا امتحان عربی دارم :-& :-& اصلا حوصله ی عربی نیست !! ... 3 شنبه هم ریاضی :-& :-&

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

جاتون خالی، امروز برای 16همین بار اخراج شدم !! رسماً رکورد شکوندم !!
بعضی از اخراجی ها به حق هست ، بعضیاشون ناحق !! این یکی به شدت ناحق بود X-( البته اخراج نبود ، توی زنگ تفریح ، یه دروازه رو خوابونده بودیم رو زمین ، وسط حیاط روش نشسته بودیم و می زدیم و می رقصیدن !! بیش از 20 نفر می شدیم !! :D اهنگ می خوندیم و ... . یه 3 روزی هر زنگ تفریح همین کارو می کردیم و وقتی ناظممون می اومد متفرق می شدیم !! ایندفعه متفرق نشدیم و ناظمم اومد بیشترمونو گرفت ، من هم از دستش فرار کردم!! بعد می دونست که من توی اون جمع بودم ، یه نفر رو فرستاد دنبالم :(( :(( حدود 12 نفر رو گرفت ، 6 نفرو گذاشت برن !! ما که سابقه امون خراب بود رو 2زنگ کامل دمه دفتر نگه داشت !! ;)) :D خلاصه ، ما با رشادت تمام ، بقیه رو لو ندادیم و ناظم هم عصبانی شد و گفت که فردا با ولیتون بیاین !! :(( :((

و قسمت خوبش هم این بود که ناظممون نذاشت امتحان عربی بدم !! :)) می گفتن خیلی سخت بود !! :D
قسمت بدش هم اینه که فردا باید با ولیم بیام مدرسه !! :D :-[ :-w :-ss :-s

khashayarfn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر - علوم تصمیم و دانش

به نقل از imanjo0n :
جاتون خالی، امروز برای 16همین بار اخراج شدم !! رسماً رکورد شکوندم !!
بعضی از اخراجی ها به حق هست ، بعضیاشون ناحق !! این یکی به شدت ناحق بود X-( البته اخراج نبود ، توی زنگ تفریح ، یه دروازه رو خوابونده بودیم رو زمین ، وسط حیاط روش نشسته بودیم و می زدیم و می رقصیدن !! بیش از 20 نفر می شدیم !! :D اهنگ می خوندیم و ... . یه 3 روزی هر زنگ تفریح همین کارو می کردیم و وقتی ناظممون می اومد متفرق می شدیم !! ایندفعه متفرق نشدیم و ناظمم اومد بیشترمونو گرفت ، من هم از دستش فرار کردم!! بعد می دونست که من توی اون جمع بودم ، یه نفر رو فرستاد دنبالم :(( :(( حدود 12 نفر رو گرفت ، 6 نفرو گذاشت برن !! ما که سابقه امون خراب بود رو 2زنگ کامل دمه دفتر نگه داشت !! ;)) :D خلاصه ، ما با رشادت تمام ، بقیه رو لو ندادیم و ناظم هم عصبانی شد و گفت که فردا با ولیتون بیاین !! :(( :((

و قسمت خوبش هم این بود که ناظممون نذاشت امتحان عربی بدم !! :)) می گفتن خیلی سخت بود !! :D
قسمت بدش هم اینه که فردا باید با ولیم بیام مدرسه !! :D :-[ :-w :-ss :-s
اگه یه دسغیبی این کارا رو نکنه که بهش دسغیبی نمیگن!

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

به نقل از khashayarfn :
اگه یه دسغیبی این کارا رو نکنه که بهش دسغیبی نمیگن!
B-)
ولی هنوز تو شُک هستم !! X-(
حالا قسمت بدش اینه که :
یکی از بچه ها که می خواست خودشو بی تقصیر نشون بده ، گفت که : ما که کاری نکردیم !! بچه ها عکس هم گرفتن ، من فقط اونجا وایساده بودم !!
حالا احمدی گفت :
عکس گرفتن ؟؟؟ کی عکس گرفته ؟؟ تا نگید نمی ذارم برید !!
ما با رشادت تمام گفتیم که نمی گیم !! بعد ، گفت که دمه دفتر وایسید و تک تک می برد بازجویی .
...
بقیه رو نمی دونم ، ولی به من اینو گفت:
ببین ، من می دونم که کی دوربین داشته ، خودم دیدم ، حالا خودت بگو کی بوده که تو رو ببخشم بذارم بری ...
من:یعنی بگم کی عکس گرفته ؟
_اره
_من عادت ندارم کسی رو لو بدم !!
(کاملا معلوم بود که داشت بلوف می زد !!)
بقیه هم یه چیزایی مثله این گفتن . بعد گفت :
می خواین تو 10 دقیقه پیدا کنم که کی بوده ؟؟ ما گفتیم : اگه تونستی برو پیدا کن !!
---
می خواست بره تک تک کلاس ها بپرسه که کی بوده!! اولین کلاسی که رفت ، گفت کی عکس گرفته ؟؟ کسی که عکس گرفته بود خوشو لو داد X-( X-( :(( اعصابمون خورد شد !! اینهمه رشادت به خرج دادیم... X-( X-( :-& اصلا گفت که شما شعبه اش رو بگید من خودم پیداش می کنم اگه نمی خواید اسمشو بگید ، ما نگفتیم !!:(( :((
موبایلشو هم گرفت و گفت که 3 نمره از انضباطش کم می کنه !! ولی بقیه ی ما رو گفت بمونیم که با ولیمون بیایم !! :(( :(( :-& :-ss

pariya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه حماقتی کردیم یه زمانی :|

عجب مدرسه ای دارید!!
مگه چی کار کردید حالا...
یکم آهنگ زدید و...
ما کار هر روزمونه :D

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz

وای خدا اسپیکرا :)) =))
ما اون موقع که اسپیکر داشتیم صبحا اهنگ غمگین می ذاشتیم وسطش رقص :)) ظهرا بابا کرم :)) :)) ( مخصوصا زنگ زیست ) بعد همشو جمع کردن
ما مدیرمون اگه ببینه ذوق می کنه ، اون بار معلمه شیمیه رو گرفتیم میگیم باید شیمی ( یه نوع رقص عربی ) برقصی :)) طرف هنگید =))

امتحان جامع رو چی کار کردید؟

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

مثل اینکه خیلی عقب موندم :D

ترانه امتحان جامعو چیکار کردی؟ :)

کلا اسون بود!ولی من نخونده بودم...اگه کسی خونده باید صد زده باشه!

بچه ها بیاین صندلی داغم :D

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

به نقل از Pariya :
عجب مدرسه ای دارید!!
مگه چی کار کردید حالا...
یکم آهنگ زدید و...
ما کار هر روزمونه :D
:(( =((
تازه ، نمی ذارن فوتبال بازی کنیم ! همه اش هم به خاطر مسعودی ;ehtj هست ! ~X( :-& اون می اومده از پشت پنجره ما رو نیگا می کرده و به احمدی می گفته که برو اونجا رو جمع کن :-& و کاره خود نامردش هم بوده که نذاشته بوده ما فوتبال بازی کنیم :-& می گه بوی عرق می گیریم و معلما شکایت می کنن :-& خب اسپری می زنیم !! بعد می گن اونایی که اسم دارن نمی تونن تحمل کنن ! بعد می گیم به خودمون می زنیم ! :D
امروز هم پیشونی یکی داغون شد (با مخ اومد زمین !!) به خاطر همین کارای مسعودی :-& اگه گذاشته بود فوتبال بازی کنیم اینطوری نمی شد !! ا َه ! :-& دیوونه ها نمی ذارن فوتبال که بیخطر ترین بازی هست بکنیم ، ب ِکش ب ُکش بازی می کنیم !! 2 تا تیم می شیم ، همدیگه رو می ک ِشیم ! هر کس اومد توی زمین اونور ، می ریزیم روش می زنیمش ( :D البته قوانین خاصی داره ! زیاد نمی زنیم ) یا دزد و پلیس بازی می کنیم (2 تا شلوارم توی دزد و پلیس پاره شده به خاطر اینکه افتادم و یه بار هم دستم شکسته !) ... بعد می گن فوتبال بازی نکنیم ! :-& اینقدر فکر ندارن ! (.) :-&

mra1375

محمدرضا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
طلای زیست
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از imanjo0n :
:(( =((
تازه ، نمی ذارن فوتبال بازی کنیم ! همه اش هم به خاطر مسعودی ;ehtj هست ! ~X( :-& اون می اومده از پشت پنجره ما رو نیگا می کرده و به احمدی می گفته که برو اونجا رو جمع کن :-& و کاره خود نامردش هم بوده که نذاشته بوده ما فوتبال بازی کنیم :-& می گه بوی عرق می گیریم و معلما شکایت می کنن :-& خب اسپری می زنیم !! بعد می گن اونایی که اسم دارن نمی تونن تحمل کنن ! بعد می گیم به خودمون می زنیم ! :D
امروز هم پیشونی یکی داغون شد (با مخ اومد زمین !!) به خاطر همین کارای مسعودی :-& اگه گذاشته بود فوتبال بازی کنیم اینطوری نمی شد !! ا َه ! :-& دیوونه ها نمی ذارن فوتبال که بیخطر ترین بازی هست بکنیم ، ب ِکش ب ُکش بازی می کنیم !! 2 تا تیم می شیم ، همدیگه رو می ک ِشیم ! هر کس اومد توی زمین اونور ، می ریزیم روش می زنیمش ( :D البته قوانین خاصی داره ! زیاد نمی زنیم ) یا دزد و پلیس بازی می کنیم (2 تا شلوارم توی دزد و پلیس پاره شده به خاطر اینکه افتادم و یه بار هم دستم شکسته !) ... بعد می گن فوتبال بازی نکنیم ! :-& اینقدر فکر ندارن ! (.) :-&
بابا اگه شما اولی بودید چی می گفتید :(( :(( :-w X-(
این افضلی (که معاونمونه ) کارش شده خالی بستن !!!
یه روز رفتم بهش میگم این زنگ معلم نیست مشاور اومده سر کلاس ، حالا کارشون تموم شده اجازه دادن بریم پایین میشه توپ آقای ***** رو بدین بریم بازی .
میگه برو از تقوا... بگیر و بعد رفتم کلی گشتم هیچی نبوده [-(
بعد با بچه ها ( بدون توپ) رفتیم پایین بعد چند دقیقه مسعودی اومده میگه همتون برید کلاس بعد میره افضلی رو میاره میگه میگه بخاطره اینکه با شما هماهنگ نکرده بودن هر کدوم 1 نمره کم بشه !!! :O :O :O
حالا به نظر شما این منطقیه !!!؟؟؟
پس وقتی به من میگه : رو از تقوا... بگیر یعنی چی ؟؟؟

sadegh12hh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حکيم ملاصدرا
شهر
شيراز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

واقعا که
مدرسه ما هم همين طوريه !! اصلا اجازه کاري بهمون نمي دين واسه همين هم واسه ما تو زنگاي تفريح بهترين جا شده کلاس خودمون !!! اما چند هفته هست که ديگه حتي نمي ذارن تو کلاس هم بمونيم :-& همش هم به خاطر اين صالح هستش ( نمي خوام بيشتر بگم چون من خودم اينجا تنهام و کسي واسه پشتيباني ندارم :D)
اما واقعا افتضاحه
امروز يکي از بچه ها کاغذ اتيش زد يکمي کلاس بو گرفت !! اون زنگ هم معلم نداشتيم تازه !! حالا صالح زنگ زده به خونه اونا گفته بچتون کاغذ اتيش گرفته ، دودش تمام مدرسه رو گرفته ، بچه ها سر درد گرفتن ، معلم نمي تونسته درس بده و ، و ، و ...
يعني بگم خيلي اداماي ..... هستن :-&

امتحان هم بايد در جواب مهرناز بگم که ما اصلا امتحان نداشتيم
انگاري واسمون ثبت نام نکرده بودم
ني دونم :(

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

بیاین با هم این وزغ یا افسری یا احمدی رو بکشیم یا مسعودی!! اینطوری:
یه روزی که بالای پله ها وایسادن ، یه نفر از پشت هولش بوده پایین پله ها ، یکی دیگه از پایین پله ها بره گردنشونو بشکنه !! (<
علت مرگ هم کاملا طبیعی می شه !! از پله ها افتاده ، گردنش شکسته ! (<
بچه ها هم اینقدر خوشحال می شن که کسی ما رو لو نمی ده اگه ببینن !! (< (<
البته یه بدی داره ، اون هم اینه که 1 نفرو بیشتر نمی تونیم با این روش بکشیم !! ...
پس راه پیشنهادی دوم بمب گذاری هست !! 4 شنبه سوری هم نزدیکه ! مهمات کافی موجوده !! (<
وقتی که معاونا جلسه دارن تو دفتر مسعودی ، زیره دفتر مسعودی ، (ازمایشگاه فیزیک ) بریم ترقه جمع کنیم ، یه از خود گذشته ای هم به صورت انتهاری منفجرشون کنه !! (< قشنگ دفتر می اد پایین !!
اینجا هم پیشنهاد می شه دوباره یکی اون پایین باشه ، که گردن همه اشونو بکشنه !! {-8 :D (<
========
عربی که نذاشتن امتحان بدیم ، برام 0 رد کرد و هیچ کاریش هم نمی شه کرد !! :((

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz

اون چیزایی که من در مورد مدیرتون شنیدم ،جدی جدیبه عقلش شک کردم ،
مثه این که تو کل شیراز ، فقط مدرسه ی ما صفا سیتیه :D :| اون جوریا هم نیستا ... (ا ین جاعامل نفوذی هست )

ما زنگ شیمی ، اومدیم کاغذ آتیش زدیم ، بعد بو دود گرفت کلاسو، بعد همش میگفتیم فلانی آتیش گرفت ، معلمه فکرکرد بواز بیرون میاد ، یکی رو فرستاد بیرون بره ببینه بو از کجامیاد :))
بعد طبق یه سری اطلاعات فهمیدیم که اگه پرتغا ل رو بسوزونی کلاس بو پرتغال میگیره زنگ مطالعات ، اومدیم بسوزونیم ،یه دفعه یه دود قهوه ای رنگ از رو زمین بلندشد :)) ضایع شدیم :|

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

من هم نمره انضباط ترم اول 20 شدم :D B-) با اینکه حداقل 8 بار اخراج شده بودم توی ترم اول(بیشتر از 8 بار !) :D
ناظممون بعضی وفتا خوبه ، بعضی وقتا بده !! ولی ازش خوشم می اد ! بیشتر مشکلات ما از مسعودی هست !! :-&

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

خیلی متاسفم در بحث ارزشمندتون وقفه ایجاد می کنم ، اما این جا کسی دوم یا سوم راهنمایی نیست جمعه بسیج داشته ؟ (ترجیخا" فیزیک یا ریاضی !!!!!)

khashayarfn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه

به نقل از arman.a :
خیلی متاسفم در بحث ارزشمندتون وقفه ایجاد می کنم ، اما این جا کسی دوم یا سوم راهنمایی نیست جمعه بسیج داشته ؟ (ترجیخا" فیزیک یا ریاضی !!!!!)
من هستم!
راستی دیگه ریاضی فیزیک زیست نیس شده علوم پایه! همش با همه!

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

به نقل از khashayarfn :
من هستم!
راستی دیگه ریاضی فیزیک زیست نیس شده علوم پایه! همش با همه!
راست میگی ؟؟؟ :O :O :O :O :O :O
ای بابا به ما که چیزی نگفتن ...!!!!! :O :O ~X( ~X(
مطمینید ؟ :-\ :-\ :-\
یعنی ... یعنی زیست و زمین هم هست ....؟؟؟؟ :(
برای ما که کلا"جدا ثبت نام کردن ..!!!
اه ... مشکل اینه که سایت اصلیش هم برام باز نمیشه ...... :-w :-w

khashayarfn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه

به نقل از arman.a :
راست میگی ؟؟؟ :O :O :O :O :O :O
ای بابا به ما که چیزی نگفتن ...!!!!! :O :O ~X( ~X(
مطمینید ؟ :-\ :-\ :-\
یعنی ... یعنی زیست و زمین هم هست ....؟؟؟؟ :(
برای ما که کلا"جدا ثبت نام کردن ..!!!
اه ... مشکل اینه که سایت اصلیش هم برام باز نمیشه ...... :-w :-w
نه فقط شیمی فیزیک ریاضی! به ما پول یک رشته رو پس دادن!

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

تبریک !!

ما تا 3 شنبه احتمالا باید بریم مدرسه !! شما چطور ؟؟

البته ، قرار شده که شنبه بریم ، ولی کیف نیاریم ، یا اگه اوردیم خالی بیاریم ، یا اگه خالی نیوردیم ، جزوه ها رو در نیاریم !! یا اگه در اوردیم .... بقیه می کشنمون !! :D ;))
تعداد قلیلی هم شنبه نمی ان .

امروز احمدی گفت که اگه دومی ها نیان و من هم نتونم بیارمشون ، استعفا می دم !! {-8 ما می توانیم !! :D برای احمدی هم که شده !! :D :))

بالا